Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

[quote=viosim,2011 02 13, 21:32]
Dekavoju, bet aprasyme rasoma, kad reikia inerti, tai tikrai tas pats?... Be to, skara is slidzios viskozes, bijau, kad perkisus isslys, tai, sakau, gal inerti reiskia kazka kita ir tas kazkas kita prilaikys viskozes kutus nuo isslydimo?... Ne? g.gif
[/quote]
Rezultatas tas pats, galima iš karto neriant apkabinti tą kuto pagrindą, bet tvirčiau tai nebus.
[/quote]

Speju, kad nezinote, kaip man tuos kutus iristi tvirciau? ax.gif
Atsakyti
[quote=ilgakojuke,2011 02 13, 21:34]
Rezultatas tas pats, galima iš karto neriant apkabinti tą kuto pagrindą, bet tvirčiau tai nebus.
[/quote]

[/quote]
Kaip tvirtai laikysis mazgas, tiek laikysis ir kutai. Jokio mokslo čia nėra smile.gif
Atsakyti
Noriu paklausti,ar čia švedišku raštu megzta? Tuo kur įdedu nuotrauką maišau? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(murce @ 2011 02 14, 20:48)
Noriu paklausti,ar čia švedišku raštu megzta? Tuo kur įdedu nuotrauką maišau? 4u.gif  4u.gif  4u.gif
user posted image  user posted image

Švediškas raštas gali būti vienpusis ir dvipusis. Dvipusis - kai geras akis visada mezgi po akimi. Vienpusis- kai gerojoje pusėje mezgama geros po akimi, išvirkščios - išvirkščiai. O blogojoje išmezgamos ir geros ir blogos akys paprastai. Mano nuomone, čia tas vienpusis mezgimas, jis standesnis toks.
Atsakyti
merginos gal kas galite padėti, ketvirta diena naršau internete ir niekaip nerandu gražaus raštelio,o kai jau radau, nera schemos rašto, gal kas savo lobynuose turite?
user posted image
Atsakyti
[quote=viosim,2011 02 13, 23:02]
[/quote]
Kaip tvirtai laikysis mazgas, tiek laikysis ir kutai. Jokio mokslo čia nėra smile.gif
[/quote]

Dar sumasciau kutus prisiuti - apdygsniuosiu mezginio krasta tokiu budu pritvirtindama kutus, gal bus gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viosim @ 2011 02 14, 23:21)
Švediškas raštas gali būti vienpusis ir dvipusis. Dvipusis - kai geras akis visada mezgi po akimi. Vienpusis- kai gerojoje pusėje mezgama geros po akimi, išvirkščios - išvirkščiai. O blogojoje išmezgamos ir geros ir blogos akys paprastai.  Mano nuomone, čia tas vienpusis mezgimas, jis standesnis toks.

Ačiū, bandysiu pasimegzt mėginuką 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mezgėjėlės 4u.gif
Pirmam Jūsų puslapy radau šitą modeliuką

user posted image

Gal žinot, kur rast aprašymą jo kokį?.. Būčiau labai dėkinga ax.gif
Labai jau jis man patinka...
Atsakyti
[quote=viosim,2011 02 13, 21:32]
Dekavoju, bet aprasyme rasoma, kad reikia inerti, tai tikrai tas pats?... Be to, skara is slidzios viskozes, bijau, kad perkisus isslys, tai, sakau, gal inerti reiskia kazka kita ir tas kazkas kita prilaikys viskozes kutus nuo isslydimo?... Ne? g.gif
[/quote]
[/quote]

P. Viosim, paklaidinote mane del kutu ax.gif Nupuciau dulkes nuo 80-uju metu knygos ir pasirodo inerti kutus reiskiasi perkisti juos per viduri ir suemus kartu visus galus suristi mazga mirksiukas.gif Laimei mano atveju taip gavos ir tvirciau thumbup.gif
Rankos dreba berisant paskutiniusius kutus, tuoj baigsiu dar viena mezgini cool.gif
Atsakyti
Labai prasau patarimo, kaip graziai paslepti nunerto ar numegzto darbelio siulu galiukus? Esu bandziusi nukirpti prie pat mezginio - isyra, jei su vaseliu galiuka inarplioju tarp akiu - jis po kiek laiko islenda doh.gif Dabar neriu suknute, prisinerusi daug gelyciu, jas sujungiant, tai slepiamu galiuku bus tikrai daug blink.gif Pamaniau, gal patyrusios mezgejeles pasidalins igudziais. Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
sveikutes noriu dukrytei ismegsti blauzdinukes bet niekur nerandu shemos gal galite padet? user posted image
Atsakyti
QUOTE(pati22 @ 2011 02 22, 13:15)
Labai prasau patarimo, kaip graziai paslepti nunerto ar numegzto darbelio siulu galiukus? Esu bandziusi nukirpti prie pat mezginio - isyra, jei su vaseliu galiuka inarplioju tarp akiu - jis po kiek laiko islenda  doh.gif Dabar neriu suknute, prisinerusi daug gelyciu, jas sujungiant, tai slepiamu galiuku bus tikrai daug  blink.gif  Pamaniau, gal patyrusios mezgejeles pasidalins igudziais. Is anksto dekoju  4u.gif

Sunku čia ką naujo sugalvoti. Dar vienas būdas su adata užkaišyti, tada siūlas ne tik tarp nėrinio akių užsikaišo, bet ir per pačius siūlus pralenda. Gal tvirčiau laikytų g.gif
Atsakyti