Sveikos
Gal yra norinčių prisijungti mezgant tokį paltuką mergaitei? http://img-fotki.yan..._16349978_M.jpg
Rašyti į až
reikia pagalbos vertime
выполняя на расстоянии 3 п. от левого края те же прибавления и убавления для проймы рукава.
выполняя на расстоянии 3 п. от левого края те же прибавления и убавления для проймы рукава.
QUOTE(rogue @ 2011 02 05, 12:15)
reikia pagalbos vertime
manau kad rankovei akis nuimineti ir uzdeti reikia per 3 akis nuo kairio krasto.
Labukas,
mezgančių servetėlines sukneles noriu paklausti:
1) kaip Jūs sujungiate servetėlinę dalį su suknelės viršumi?
2) kaip apskaičiuojate, kiek servetėlės motyvų kartoti ratu? Man reikia vienerių metukų mergytei.
Pirmąkart tokią susiruošiau megzti , būčiau labai dėkingą už detalų paaiškinimą ar nuorodą
mezgančių servetėlines sukneles noriu paklausti:
1) kaip Jūs sujungiate servetėlinę dalį su suknelės viršumi?
2) kaip apskaičiuojate, kiek servetėlės motyvų kartoti ratu? Man reikia vienerių metukų mergytei.
Pirmąkart tokią susiruošiau megzti , būčiau labai dėkingą už detalų paaiškinimą ar nuorodą
gal kas patartu kur ieskoti pavyzdziu:
nertu vasariniu palaidiniu apkunesnems vyresnio amziaus moterims?
QUOTE(PILNATIS13 @ 2011 02 05, 22:27)
gal kas patartu kur ieskoti pavyzdziu:
Jeigu nieko greičiau nerasit pasižiūrinėkit kuo puošiasi rusaitės ne coliukės ir ne niolikinės
http://club.osinka.ru/topic-72492
Ten tikrai būna dėmesio vertų modelių. Tik bėda- daug puslapių perversti reikia...
sveikos mezgejeles
prasau jusu patarimo, lauzau galva, nerandu sprendimo.
Apie iprasta akiu uzdejima nesneku, ten viskas gaunasi, bet daug mielesnis ir grazesnis italiskas akiu uzdejimas.
gal yra ismananciu italiska akiu apmetimo buda?
Literaturoje randu 2 budus: krastui 2 geros akys/2 blogos
arba krastui 1 akis gera/1 bloga. Abudu variantai gaunasi, krastelis ieseina grazus,
bet megztinio apaciai reikalingas rastas 2logos akys/ 1 gera / 2 blogos / gera.
Visaip bandau ir niekaip nesigauna
Gal kuri zinote iseiti?
prasau jusu patarimo, lauzau galva, nerandu sprendimo.
Apie iprasta akiu uzdejima nesneku, ten viskas gaunasi, bet daug mielesnis ir grazesnis italiskas akiu uzdejimas.
gal yra ismananciu italiska akiu apmetimo buda?
Literaturoje randu 2 budus: krastui 2 geros akys/2 blogos
arba krastui 1 akis gera/1 bloga. Abudu variantai gaunasi, krastelis ieseina grazus,
bet megztinio apaciai reikalingas rastas 2logos akys/ 1 gera / 2 blogos / gera.
Visaip bandau ir niekaip nesigauna
Gal kuri zinote iseiti?
Sveikos mergaites
Dovanokit, kad lendu i jusu temute, noriu paklausti
Labai noriu, kad man numegstu stai toki bolero, bet bijau kad kas pernelyg neuzkeltu kainos (pinigeliu ir taip per daugiausiai neturiu) Kaip manot, kiek jis mazdaug kainuotu? aciu uz atsakyma
Dovanokit, kad lendu i jusu temute, noriu paklausti
Labai noriu, kad man numegstu stai toki bolero, bet bijau kad kas pernelyg neuzkeltu kainos (pinigeliu ir taip per daugiausiai neturiu) Kaip manot, kiek jis mazdaug kainuotu? aciu uz atsakyma
Sveikutes,
reiketu sio rastelio schemos
reiketu sio rastelio schemos
QUOTE(*Kristinute* @ 2011 02 07, 18:22)
jau radau
http://img108.images...gztukaslu2.jpg/ Gal kas turit schemą šito megztuko ar galit paaiškint, kaip jį megzt? Labai jis man gražus