Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

Patarkit, mezgejeles, kaip ismegzt spurgiukus? kazkur buvo aprasyta, bet man niekaip neiseina grazus spurgiukai (na, kai is vienos ismezgi 5akis, apsuki, ir tt). Gal kas galit issamiai aprasyt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viltuse @ 2011 01 09, 18:17)
Patarkit, mezgejeles, kaip ismegzt spurgiukus? kazkur buvo aprasyta, bet  man niekaip neiseina grazus spurgiukai (na, kai is vienos ismezgi 5akis, apsuki, ir tt). Gal kas galit issamiai aprasyt? 4u.gif

na gal ir ne taisyklingai bet as mezgu taip:
1. Geroji puse. Is vienos akies ismezgu 5 akis ( 1ak. gera 2 ak isvirkscia 3 ak. gera 4 ak. isvir, 5 ak. gera), apsuku mezgini
2. Blogoji puse. Visas 5 akis ismezgu blogosiomis akimis, apsuku mezgini
3. Geroji puse. Visas 5 akis ismezgu gerosiomis, apsuku mezgini
4. Blogoji puse. Visas 5 akis ismezgu blogosiomis, apsuku mezgini
5. Geroji puse. is tu penkiu akiu ismezgu viena aki...
Atsakyti
Gal labiau patyrusios ar kažką panašaus bandžiusios galėtų patarti...
Nersiu 60cm*140cm šalį langučiais (1 užmetimas į aukštį, tarpuose 2 akys) iš angoros siūlų. Jo galuose dėsis nertų gėlyčių puošyba. Kaip tikslingiau nerti iš galo aukštyn ar iš pločio, kad mažiau tįstų...
Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasakyte @ 2011 01 08, 13:00)

pasigirsiu smile.gif pirmas mano reglanas, raštą susigalvojau pati, na kaip pynes dėlioti .. ax.gif  blush2.gif

darbelis dailus, bet turint tokia figura griekas nesioti tokia ilga suknele - as sutrumpinciau per gera sprindi ir susiaurinciau rankoves nuo alkuniu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandriene123 @ 2011 01 08, 09:05)
user posted image
Aš visada taip darau ir labai gerai gaunasi.Tik reikia pasitreniruoti. smile.gif

aciu, tik nematau paveikslelio...
(mesiu as tuo mezgimo bandymus, matyt, ne man)
Atsakyti
patarkit is kokiu siulu megzti suknele, kad neissisedetu..
Atsakyti
QUOTE(son @ 2011 01 10, 11:48)

Kogero tokiu nebus schmoll.gif , visi issisedes
Atsakyti
QUOTE(son @ 2011 01 10, 12:48)

kiekvieną kartą sėdant čiut kilstelt suknelę į viršų. Kaip ir su kelnėm - prieš tūpiant kiek kilstelt į viršų. g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ,

gal kas nors galetu patarti, kaip geriausiai eitu nusinerti sijona is storu siulu, 3 nr. vaseliu jau neriu. Bet labai kietas audinys iseina unsure.gif As dar tik visai neseniai emiausi rankdarbiu ,esu visai zalia schmoll.gif Gal galetumete patarti mirksiukas.gif Noretusi ka nors grazaus sukurpti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ar_mani @ 2011 01 10, 14:19)
Sveikos  4u.gif  ,

gal kas nors galetu patarti, kaip geriausiai eitu nusinerti sijona is storu siulu, 3 nr. vaseliu jau neriu. Bet labai kietas audinys iseina  unsure.gif As dar tik visai neseniai emiausi rankdarbiu ,esu visai zalia  schmoll.gif Gal galetumete patarti  mirksiukas.gif Noretusi ka nors grazaus sukurpti  g.gif

Pabandyk kiek laisviau nerti. Arba didesnio numerio vaseli pasiimk. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas mezgėjėlės 4u.gif

noriu numegzti šį megztuką, tačiau neturiu raštelio schemos, gal kuri pagelbėsit? Dar toks klausimukas, kaip manot rankovės ir kaklas čia kokiu būdu megzta?

user posted image
Atsakyti
Laba diena mamytes,ruosiuosi sunui va tokia panasia liemene nert,tik maniske butu su kapisonu ir kiwk kitokiu kaklu,bet niekaip nesuprantu kokiu rasteliu uzbaigta liemenes apacia,gal pagelbesit 4u.gif ax.gif
Liemenė
Atsakyti