Patarkit, mezgejeles, kaip ismegzt spurgiukus? kazkur buvo aprasyta, bet man niekaip neiseina grazus spurgiukai (na, kai is vienos ismezgi 5akis, apsuki, ir tt). Gal kas galit issamiai aprasyt?
QUOTE(viltuse @ 2011 01 09, 18:17)
Patarkit, mezgejeles, kaip ismegzt spurgiukus? kazkur buvo aprasyta, bet man niekaip neiseina grazus spurgiukai (na, kai is vienos ismezgi 5akis, apsuki, ir tt). Gal kas galit issamiai aprasyt?
na gal ir ne taisyklingai bet as mezgu taip:
1. Geroji puse. Is vienos akies ismezgu 5 akis ( 1ak. gera 2 ak isvirkscia 3 ak. gera 4 ak. isvir, 5 ak. gera), apsuku mezgini
2. Blogoji puse. Visas 5 akis ismezgu blogosiomis akimis, apsuku mezgini
3. Geroji puse. Visas 5 akis ismezgu gerosiomis, apsuku mezgini
4. Blogoji puse. Visas 5 akis ismezgu blogosiomis, apsuku mezgini
5. Geroji puse. is tu penkiu akiu ismezgu viena aki...
Gal labiau patyrusios ar kažką panašaus bandžiusios galėtų patarti...
Nersiu 60cm*140cm šalį langučiais (1 užmetimas į aukštį, tarpuose 2 akys) iš angoros siūlų. Jo galuose dėsis nertų gėlyčių puošyba. Kaip tikslingiau nerti iš galo aukštyn ar iš pločio, kad mažiau tįstų...
Ačiū
Nersiu 60cm*140cm šalį langučiais (1 užmetimas į aukštį, tarpuose 2 akys) iš angoros siūlų. Jo galuose dėsis nertų gėlyčių puošyba. Kaip tikslingiau nerti iš galo aukštyn ar iš pločio, kad mažiau tįstų...
Ačiū
QUOTE(Pasakyte @ 2011 01 08, 13:00)
pasigirsiu pirmas mano reglanas, raštą susigalvojau pati, na kaip pynes dėlioti ..
darbelis dailus, bet turint tokia figura griekas nesioti tokia ilga suknele - as sutrumpinciau per gera sprindi ir susiaurinciau rankoves nuo alkuniu
QUOTE(Sandriene123 @ 2011 01 08, 09:05)
aciu, tik nematau paveikslelio...
(mesiu as tuo mezgimo bandymus, matyt, ne man)
patarkit is kokiu siulu megzti suknele, kad neissisedetu..
QUOTE(son @ 2011 01 10, 11:48)
Kogero tokiu nebus , visi issisedes
QUOTE(son @ 2011 01 10, 12:48)
kiekvieną kartą sėdant čiut kilstelt suknelę į viršų. Kaip ir su kelnėm - prieš tūpiant kiek kilstelt į viršų.
QUOTE(Ar_mani @ 2011 01 10, 14:19)
Sveikos ,
gal kas nors galetu patarti, kaip geriausiai eitu nusinerti sijona is storu siulu, 3 nr. vaseliu jau neriu. Bet labai kietas audinys iseina As dar tik visai neseniai emiausi rankdarbiu ,esu visai zalia Gal galetumete patarti Noretusi ka nors grazaus sukurpti
gal kas nors galetu patarti, kaip geriausiai eitu nusinerti sijona is storu siulu, 3 nr. vaseliu jau neriu. Bet labai kietas audinys iseina As dar tik visai neseniai emiausi rankdarbiu ,esu visai zalia Gal galetumete patarti Noretusi ka nors grazaus sukurpti
Pabandyk kiek laisviau nerti. Arba didesnio numerio vaseli pasiimk.
Labas mezgėjėlės
noriu numegzti šį megztuką, tačiau neturiu raštelio schemos, gal kuri pagelbėsit? Dar toks klausimukas, kaip manot rankovės ir kaklas čia kokiu būdu megzta?
noriu numegzti šį megztuką, tačiau neturiu raštelio schemos, gal kuri pagelbėsit? Dar toks klausimukas, kaip manot rankovės ir kaklas čia kokiu būdu megzta?