Gal zinote, kaip versti is rusu kalbos mezgime santrauka kpom (skaitytusi krom.), cia kalbama apie konrecia aki, kuri eina is krasto.
Oi koks grožis
Mergytės, gal žinot, kur shemutę rasti??? Ačiū
Mergytės, gal žinot, kur shemutę rasti??? Ačiū
QUOTE(hakura @ 2010 02 12, 21:30)
As bandau kazka tokio nusimegzt, tik kaip darysiu ilgesni. Bandausi rasta, kol kas kazkas ten man netinka
QUOTE(Miolanda @ 2010 12 30, 23:08)
Gal zinote, kaip versti is rusu kalbos mezgime santrauka kpom (skaitytusi krom.), cia kalbama apie konrecia aki, kuri eina is krasto.
Tai kraštine akis- кромочная петля
QUOTE(rimusia @ 2010 12 30, 00:15)
Ačiū Ačiū
Grazus daiktas - visada madingas
Labas rytas, mezgėjėlės Gelbėkit Žodžiu, mezgu MB kepurę. Su zilkiniais virbalais. Numezgiau - ale tokia baisiai užraukta gavos, nes gale man liko koks 60 akių doh.gif Aš jas tada nuleidau ir vėliau su siūlu suraukiau tai tokia labiau moteriška man ji gavos. Tai sau pasiliksiu manau, dar bumbulą nusivelsiu
Ale MB vis dar bekepuris. Tai pradėsiu jam naują megzt. Tai vat, gal galit duot patarimų, kaip išgaut gražią formą kepurės, nu kad tolygiai užsiraukinėtų? Nuo kada akis reik pradėt sumezginėt? Ir keliose vietose? Jei, tarkim, akių koks 100? Kiek ant galo palikt akių? Ir kaip geriau megzt, ant dviejų virbalų gal?
Ale MB vis dar bekepuris. Tai pradėsiu jam naują megzt. Tai vat, gal galit duot patarimų, kaip išgaut gražią formą kepurės, nu kad tolygiai užsiraukinėtų? Nuo kada akis reik pradėt sumezginėt? Ir keliose vietose? Jei, tarkim, akių koks 100? Kiek ant galo palikt akių? Ir kaip geriau megzt, ant dviejų virbalų gal?
QUOTE(Rudens vaikas @ 2011 01 05, 11:04)
As mezgiau. Tai likus gal panasiai 10-15 cm iki uzbaigimo, padalinau kepure i 5 dalis ir kiekvienoje eileje 5 kartus vis nuiminejau po aki. Liko panasiai apie 10 akiu, o viso buvo virs 60, stori siulai.
QUOTE(Bazile @ 2011 01 05, 12:51)
As mezgiau. Tai likus gal panasiai 10-15 cm iki uzbaigimo, padalinau kepure i 5 dalis ir kiekvienoje eileje 5 kartus vis nuiminejau po aki. Liko panasiai apie 10 akiu, o viso buvo virs 60, stori siulai.
Ačiū
O dar klausimas, kaip jūs nuiminėjat tas akis? Aš mezgu "perliniu raštu", t. y. gera prasta gera prasta ir taip dvi eilės, o vėliau atvirkščiai. Jei dvi sumezgu, man išsiderina raštas. Gal galima pvz. tris akis sumegzt?
QUOTE(Rudens vaikas @ 2011 01 05, 12:13)
Ačiū
O dar klausimas, kaip jūs nuiminėjat tas akis? Aš mezgu "perliniu raštu", t. y. gera prasta gera prasta ir taip dvi eilės, o vėliau atvirkščiai. Jei dvi sumezgu, man išsiderina raštas. Gal galima pvz. tris akis sumegzt?
hmmm taip kaip jus mezgate - tai ne perlinis, na ne taip vadinasi. O sumezginet galit ir po 3, tik kad perdaug greit nesusiauretu, gal kas antra eile nuiminet. as mezgiau su valiniais ir nueminejau kiekvienoj eilej.