Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

Gal zinote, kaip versti is rusu kalbos mezgime santrauka kpom (skaitytusi krom.), cia kalbama apie konrecia aki, kuri eina is krasto.
Atsakyti
Oi koks grožis wub.gif
Mergytės, gal žinot, kur shemutę rasti??? Ačiū 4u.gif

QUOTE(hakura @ 2010 02 12, 21:30)
As bandau kazka tokio nusimegzt, tik kaip  nestuke.gif  darysiu ilgesni. Bandausi rasta, kol kas kazkas ten man netinka  g.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Miolanda @ 2010 12 30, 23:08)
Gal zinote, kaip versti is rusu kalbos mezgime santrauka kpom (skaitytusi krom.), cia kalbama apie konrecia aki, kuri eina is krasto.

Tai kraštine akis- кромочная петля 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2010 12 30, 00:15)
Jau atsakiau "zurnalu" temoje,pasikartosiu  http://picasaweb.goo...008088477595842  biggrin.gif

Ačiū Ačiū aciuks.gif
Atsakyti
Merginos turiu klausimą. Ar dar madoj megztos skraistės, na kažkas tokio, tik noriu juodos:
user posted image
Atsakyti
Grazus daiktas - visada madingas assa.gif
Atsakyti
Labai labai atsiprašau ,kad įsiterpiu,bet ar negalėtumėt iššifruoti šį raštelį,o gal turit ir viso šio nertinio schemutę,būčiau labaaaai dėkinga 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo INGRIDŽIUKS: 04 sausio 2011 - 23:06
Labas rytas, mezgėjėlės wink.gif Gelbėkit biggrin.gif Žodžiu, mezgu MB kepurę. Su zilkiniais virbalais. Numezgiau - ale tokia baisiai užraukta gavos, nes gale man liko koks 60 akių doh.gif Aš jas tada nuleidau ir vėliau su siūlu suraukiau biggrin.gif tai tokia labiau moteriška man ji gavos. Tai sau pasiliksiu manau, dar bumbulą nusivelsiu smile.gif

Ale MB vis dar bekepuris. Tai pradėsiu jam naują megzt. Tai vat, gal galit duot patarimų, kaip išgaut gražią formą kepurės, nu kad tolygiai užsiraukinėtų? Nuo kada akis reik pradėt sumezginėt? Ir keliose vietose? Jei, tarkim, akių koks 100? Kiek ant galo palikt akių? Ir kaip geriau megzt, ant dviejų virbalų gal? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudens vaikas: 05 sausio 2011 - 11:05
QUOTE(Rudens vaikas @ 2011 01 05, 11:04)
Ale MB vis dar bekepuris. Tai pradėsiu jam naują megzt. Tai vat, gal galit duot patarimų, kaip išgaut gražią formą kepurės, nu kad tolygiai užsiraukinėtų? Nuo kada akis reik pradėt sumezginėt? Ir keliose vietose? Jei, tarkim, akių koks 100? Kiek ant galo palikt akių? Ir kaip geriau megzt, ant dviejų virbalų gal?  g.gif

As mezgiau. Tai likus gal panasiai 10-15 cm iki uzbaigimo, padalinau kepure i 5 dalis ir kiekvienoje eileje 5 kartus vis nuiminejau po aki. Liko panasiai apie 10 akiu, o viso buvo virs 60, stori siulai.
Atsakyti
QUOTE(Bazile @ 2011 01 05, 12:51)
As mezgiau. Tai likus gal panasiai 10-15 cm iki uzbaigimo, padalinau kepure i 5 dalis ir kiekvienoje eileje 5 kartus vis nuiminejau po aki. Liko panasiai apie 10 akiu, o viso buvo virs 60, stori siulai.

Ačiū 4u.gif
O dar klausimas, kaip jūs nuiminėjat tas akis? Aš mezgu "perliniu raštu", t. y. gera prasta gera prasta ir taip dvi eilės, o vėliau atvirkščiai. Jei dvi sumezgu, man išsiderina raštas. Gal galima pvz. tris akis sumegzt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudens vaikas @ 2011 01 05, 12:13)
Ačiū  4u.gif
O dar klausimas, kaip jūs nuiminėjat tas akis? Aš mezgu "perliniu raštu", t. y. gera prasta gera prasta ir taip dvi eilės, o vėliau atvirkščiai. Jei dvi sumezgu, man išsiderina raštas. Gal galima pvz. tris akis sumegzt?  g.gif

hmmm taip kaip jus mezgate - tai ne perlinis, na ne taip vadinasi. O sumezginet galit ir po 3, tik kad perdaug greit nesusiauretu, gal kas antra eile nuiminet. as mezgiau su valiniais ir nueminejau kiekvienoj eilej. smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal galetumete patarti, kaip geriau mezginy paslepti mazgus, numezgiau, bet labai matosi (atleiskit, neskaiciau visos temos, gal esat kalbeje). Ir kaip padaryti saliko kutus?
Aciu
Atsakyti