Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(Auska @ 2008 01 07, 21:52)
Reikia nuotrauką temos pradžioj įdėt  ax.gif

Auksiukai (tikrosios spalvos, aišku, nesimato  doh.gif )

user posted image

gal turite schemutę smile.gif?
Atsakyti
QUOTE(~Lady Jo~ @ 2010 11 28, 20:57)
gal turite schemutę smile.gif?

Čia paprastai be jokios shemutės žemu stulpeliu apnerti karoliukai. Aš apneriu medinius arba plastikinius (turiu nuo senų laikų likusių kai dar visa Lietuva verdavo karolius ir uždarbiaudavo) . mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu klausimėlį:
Numegzti 5 akis kartu, nuleisti akis ir iš karto vėl išmegzti tas pačias akis 5 kartus (geroji, užmetimas, geroji...).
Gal turite vaizdinę medžiagą?
Nelabai suprantu... g.gif
Atsakyti
gal kas gali padeti su schema
user posted image
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2010 02 12, 18:17)
Labai geras 2007-2009 m. žurnalo "Pačios neriame, mezgame, siuvame" rinkinys. Galima parsisiųsti iš čia:

http://www.failai.lt.../pacios.rar.htm

4u.gif

Spaudziu nuorada, bet nieko ten nera arba as nerandu. Padekite! unsure.gif
Atsakyti
Kaip nerti ''istrauktaja kilpa''? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Indii @ 2010 11 29, 14:46)
Turiu klausimėlį:
Numegzti 5 akis kartu, nuleisti akis ir iš karto vėl išmegzti tas pačias akis 5 kartus (geroji, užmetimas, geroji...).
Gal turite vaizdinę medžiagą?
Nelabai suprantu...  g.gif

... per 5 akis iskart ismegzti 5 akis: perkisi virbala per 5 akis iškart, ismezgi viena, uzmetimas, vel ismezgi , uzmetimas ir ismezgi. Taip is 5 vel padarai 5 akis. smile.gif jei nepatogu su virbalu kol ismoksit galima tai daryti su vaseliu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bazile: 04 gruodžio 2010 - 19:05
Gal turite vaizdinę medžiagą kaip gražiai susiūti mezginio dalis? Pribrendo reikalas ir bijau sugadinti blush2.gif Video būtų iš vis super 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

kazi kaip tokias rankovytes geriau buti ismegzti? Gal kas galit pasidalinti rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kaina @ 2010 11 22, 13:41)
Man irgi reiktu tokios gelyte shemutes,bo ant nerimo zalia kaip agurkas biggrin.gif
user posted image

radau kitoje temoje apie raštus rolleyes.gif
manau kad čia šita schemutė
user posted image
susiūni ir gaunasi tokia gėlytė
user posted image
user posted image
nuotraukytės skolintos smile.gif

Atsakyti
[quote=Viksė,2010 11 22, 11:37]
Ir man reikėtų patarimo smile.gif Gal prieš metus nusimezgiau suknelę. Graži ji man, ir gerai atrodo, bet negaliu nešioti, nes graužia-esu pakankamai jautri vilnai.
Galvoju, gal viršų nuardyti ir permegzti vienspalvį iš akrilano, kad švelnu būtų. Va, tik klausimas-koks gražiau atrodytų-juodas ar baltas? Sijoną (paaukštintu liemeniu) palikčiau banguotą
O gal kas nors turite kitokių protingų patarimų? smile.gif Būčiau dėkinga 4u.gif
Suknelė va tokia:

Išskalbkit su Feiriu.Rimtai,nuo graužimo tai vaistas nr. 1.Pati išbandžiau
thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Sandriene123,2010 12 08, 14:49]
[quote=Viksė,2010 11 22, 11:37]
Ir man reikėtų patarimo smile.gif Gal prieš metus nusimezgiau suknelę. Graži ji man, ir gerai atrodo, bet negaliu nešioti, nes graužia-esu pakankamai jautri vilnai.
Galvoju, gal viršų nuardyti ir permegzti vienspalvį iš akrilano, kad švelnu būtų. Va, tik klausimas-koks gražiau atrodytų-juodas ar baltas? Sijoną (paaukštintu liemeniu) palikčiau banguotą
O gal kas nors turite kitokių protingų patarimų? smile.gif Būčiau dėkinga 4u.gif
Suknelė va tokia:

Išskalbkit su Feiriu.Rimtai,nuo graužimo tai vaistas nr. 1.Pati išbandžiau
thumbup.gif
[/quote]

Ačiū už patarimą, tik viršų jau nuardžiau smile.gif
Atsakyti