Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

galkas galetu scemute sitos galvos juostos, nors tada kaip ta gele numegzt, aciu
http://www.supermama...howtopic=667274
Atsakyti
Čia nerta gelė smile.gif

user posted image
Atsakyti
[quote=~Lady Jo~,2010 11 21, 19:11]
Čia nerta gelė smile.gif

kazkaip pasirode kad numegzta juostele su lapeliais ir po to vyniojant susiuta, ar klystu g.gif
Atsakyti
garas puslapiukas mezgimas,nerimas ,serveteles virbalais ir t.t
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liudnute**: 21 lapkričio 2010 - 20:32
Ir man reikėtų patarimo smile.gif Gal prieš metus nusimezgiau suknelę. Graži ji man, ir gerai atrodo, bet negaliu nešioti, nes graužia-esu pakankamai jautri vilnai.
Galvoju, gal viršų nuardyti ir permegzti vienspalvį iš akrilano, kad švelnu būtų. Va, tik klausimas-koks gražiau atrodytų-juodas ar baltas? Sijoną (paaukštintu liemeniu) palikčiau banguotą
O gal kas nors turite kitokių protingų patarimų? smile.gif Būčiau dėkinga 4u.gif
Suknelė va tokia:

user posted image

Ardyčiau ties ta platesne juoda juosta po krutine.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viksė: 22 lapkričio 2010 - 10:38
Laba

Noriu nunerti vaikams ant advento kalendoriaus du maišelius, na tokius gero delno dydžio, gal kuri turite kokių tai panašių schemučių?
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2010 11 22, 11:37)
Ir man reikėtų patarimo smile.gif Gal prieš metus nusimezgiau suknelę. Graži ji man, ir gerai atrodo, bet negaliu nešioti, nes graužia-esu pakankamai jautri vilnai.
Galvoju, gal viršų nuardyti ir permegzti vienspalvį iš akrilano, kad švelnu būtų. Va, tik klausimas-koks gražiau atrodytų-juodas ar baltas? Sijoną  (paaukštintu liemeniu) palikčiau banguotą
O gal kas nors turite kitokių protingų patarimų? smile.gif Būčiau dėkinga  4u.gif
Suknelė va tokia:

user posted image

Ardyčiau ties ta platesne juoda juosta po krutine.

aš daryčiau juodą viršų - turiu panašią suknelę - tai nešioju patenkinta mirksiukas.gif
Atsakyti
Man irgi reiktu tokios gelyte shemutes,bo ant nerimo zalia kaip agurkas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Vikse: juoda graziau atrodytu... Nors dar priklauso ir nuo kuno sudejimo. Vieniems geriau atrodo, kai virsutine dalis tamsesne, o kitiems- atvirksciai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Getira @ 2010 11 22, 17:38)
Vikse: juoda graziau atrodytu... Nors dar priklauso ir nuo kuno sudejimo. Vieniems geriau atrodo, kai virsutine dalis tamsesne, o kitiems- atvirksciai... g.gif

Ačiū patarusioms smile.gif Aš maža (156 cm ir 46 kg). Bet figūra-moteriška, t.y. su klubais-ne pagaliukas. Ir pati manau, kad juoda gal geriau atrodys. Juolab, praktiškiau alkūnemis stalą trinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2010 11 22, 10:37)

O kam ardyt? Siūk "pasuknelę", neprasigrauš tie besikandžiojantys
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2010 10 12, 19:35)
as siuo nuostabiu rastu mezgiau 2 megstinius (skirtingi siulai-storis ir sudetis) abu skersuoja. Tai as ta skersavima pritaikiau kiekvienam individualiai. Tisiog noriu perspeti, kad tam rastui budingas skersavimas.

O gal galetumet pakomentuoti schemute? nes ne visus zenklus suprantu blush2.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti