galkas galetu scemute sitos galvos juostos, nors tada kaip ta gele numegzt, aciu
http://www.supermama...howtopic=667274
Čia nerta gelė
[quote=~Lady Jo~,2010 11 21, 19:11]
Čia nerta gelė
kazkaip pasirode kad numegzta juostele su lapeliais ir po to vyniojant susiuta, ar klystu
Čia nerta gelė
kazkaip pasirode kad numegzta juostele su lapeliais ir po to vyniojant susiuta, ar klystu
garas puslapiukas mezgimas,nerimas ,serveteles virbalais ir t.t
Ir man reikėtų patarimo Gal prieš metus nusimezgiau suknelę. Graži ji man, ir gerai atrodo, bet negaliu nešioti, nes graužia-esu pakankamai jautri vilnai.
Galvoju, gal viršų nuardyti ir permegzti vienspalvį iš akrilano, kad švelnu būtų. Va, tik klausimas-koks gražiau atrodytų-juodas ar baltas? Sijoną (paaukštintu liemeniu) palikčiau banguotą
O gal kas nors turite kitokių protingų patarimų? Būčiau dėkinga
Suknelė va tokia:
Ardyčiau ties ta platesne juoda juosta po krutine.
Galvoju, gal viršų nuardyti ir permegzti vienspalvį iš akrilano, kad švelnu būtų. Va, tik klausimas-koks gražiau atrodytų-juodas ar baltas? Sijoną (paaukštintu liemeniu) palikčiau banguotą
Suknelė va tokia:
Laba
Noriu nunerti vaikams ant advento kalendoriaus du maišelius, na tokius gero delno dydžio, gal kuri turite kokių tai panašių schemučių?
Noriu nunerti vaikams ant advento kalendoriaus du maišelius, na tokius gero delno dydžio, gal kuri turite kokių tai panašių schemučių?
QUOTE(Viksė @ 2010 11 22, 11:37)
Ir man reikėtų patarimo Gal prieš metus nusimezgiau suknelę. Graži ji man, ir gerai atrodo, bet negaliu nešioti, nes graužia-esu pakankamai jautri vilnai.
Suknelė va tokia:
Suknelė va tokia:
aš daryčiau juodą viršų - turiu panašią suknelę - tai nešioju patenkinta
Man irgi reiktu tokios gelyte shemutes,bo ant nerimo zalia kaip agurkas
Vikse: juoda graziau atrodytu... Nors dar priklauso ir nuo kuno sudejimo. Vieniems geriau atrodo, kai virsutine dalis tamsesne, o kitiems- atvirksciai...
QUOTE(Getira @ 2010 11 22, 17:38)
Vikse: juoda graziau atrodytu... Nors dar priklauso ir nuo kuno sudejimo. Vieniems geriau atrodo, kai virsutine dalis tamsesne, o kitiems- atvirksciai...
Ačiū patarusioms Aš maža (156 cm ir 46 kg). Bet figūra-moteriška, t.y. su klubais-ne pagaliukas. Ir pati manau, kad juoda gal geriau atrodys. Juolab, praktiškiau alkūnemis stalą trinti
QUOTE(Viksė @ 2010 11 22, 10:37)
O kam ardyt? Siūk "pasuknelę", neprasigrauš tie besikandžiojantys
QUOTE(geguzevasaris @ 2010 10 12, 19:35)
as siuo nuostabiu rastu mezgiau 2 megstinius (skirtingi siulai-storis ir sudetis) abu skersuoja. Tai as ta skersavima pritaikiau kiekvienam individualiai. Tisiog noriu perspeti, kad tam rastui budingas skersavimas.
O gal galetumet pakomentuoti schemute? nes ne visus zenklus suprantu
Aciu