Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

Gal kas galėtų padėti su šią skraite, tiksliau jos schema. Jei mezgu pagal ją man kažkaip nesigauna, nu nesuprantu 3 ir 7 eilių, man ten kaip vieno užmetimo trūksta..... Žodžiu gal kokia protingesnė auksarankė galėtų parašyt kaip ten reikia išmegsti šį šalį
user posted image
user posted image

Atsakyti
Merginos, gal turite schemutę vidurinės (didžiosios pynės)
user posted image
Čia gal aiškiau matyti: http://www1.macys.co...ategoryID=47642
Atsakyti
QUOTE(Belacka @ 2010 10 11, 17:06)
Gal kas galėtų padėti su šią skraite, tiksliau jos schema. Jei mezgu pagal ją man kažkaip nesigauna, nu nesuprantu 3 ir 7 eilių, man ten kaip vieno užmetimo trūksta..... Žodžiu gal kokia protingesnė auksarankė galėtų parašyt kaip ten reikia išmegsti šį šalį
user posted image

3 eilė - 2 geros - užmetimas, trys geros - užmetimas ir vėl trys geros - užmetimas ir tt
7 eilė - keturios geros - užmetimas, ir žiūrėk toliau kad užmetimas būtų virš tų dviejų sumegztų akių smile.gif
nežinau ar aiškiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linjus: 12 spalio 2010 - 07:33
Sveikos,

jau vienoj temoj buvau, bet ateinu paklaust ir čia 4u.gif

prieš tris metus pradėjau megzt vyrui megztinį ir nesigavo man kažkas su kaklo ir rankovių nuleidimais ... per tą laiką pakeičiau kelis kompus ir dabar nerandu pačio megztinio rašto
gal galit įdėt nuorodą kur būna vyriškų megztinių? aš susirasčiau...

radau kaip jis atrodo, tik nepasididina foto:
user posted image

dėkui iš anksto 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif

Gal... gal, kas padetumet nelaimelei ax.gif nusiziurejau paltuka... bet, deja isnarsiau visa neta - niekur nerandu schemutes unsure.gif jis nera labai sudetingas, galima ir is kitu prisigaudzius pavyzdeliu padaryti... itariu, kad taip ir teks daryt unsure.gif ...
bet... gal, sakau, pabandysiu -gal pas kokia mergike yra ta schemute 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Linjus @ 2010 10 12, 07:33)
3 eilė - 2 geros - užmetimas, trys geros - užmetimas ir vėl trys geros - užmetimas ir tt
7 eilė - keturios geros - užmetimas, ir žiūrėk toliau kad užmetimas būtų virš tų dviejų sumegztų akių smile.gif
nežinau ar aiškiau  blush2.gif

ačiū. ką reiškia ten tie simboliai aš žinau, bet kai numezgu pirmą eilę gaunasi 10 akių, bet trečiai eilei reikia 8 gerų akių tai kur tos dvi pasideda iš pirmos eilės?? ir kur yra motyvas ar čia jis visas yra motyvas. O kaip ta uždėtoji akis gali būti virš trijų sumegztų: ji gali būti prieš tas sumegztas arba po jų... g.gif
Jei pradedu megzti pagal schemą pasiėmus 9 akis tai baigiu su 25, bet tai šalis turi būti status. Be to čia sako užsidėti 120 akių, pirmai eilei reikia 9 akių, tai 120 iš 9 nesidalina.... kas galėtų normaliai aprašyt kaip tą šalį man numegzti help.gif

Gal aiškiau matysis:
user posted image
Ten pieštuku aš pripaišius po schemute nekreipkit dėmesio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belacka: 12 spalio 2010 - 14:06
Mergaitės prašau pagalbos 4u.gif esu pradedančioji, labai nesijuokit.
Turiu tokį paprastą raštelį, man neaišku kodėl šone sužymėta 1, 3, 5, 7.. Nesuprantu tada ką man reikia megzti 2-oje (taip pat 4-oje, 6-oje ir t.t..) elėje?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laola: 12 spalio 2010 - 15:07
QUOTE(Belacka @ 2010 10 12, 14:56)
user posted image
Ten pieštuku aš pripaišius po schemute nekreipkit dėmesio...

manau, kad schemute neteisinga, nes 3 ir 7 eilej yra uzmetimai, bet jug tose eilese akys nesusimezga, tad ir uzdejimu neturetu but, tad del to ir padaugeja akiu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Laola @ 2010 10 12, 16:06)
Mergaitės prašau pagalbos 4u.gif  esu pradedančioji, labai nesijuokit.
Turiu tokį paprastą raštelį, man neaišku kodėl šone sužymėta 1, 3, 5, 7.. Nesuprantu tada ką man reikia megzti 2-oje (taip pat 4-oje, 6-oje ir t.t..)  elėje

lyginese eilese, t.y. blogoj pusej geros akys mezgamos gerosiom, blogos blogosiom, na pagal rasteli
Atsakyti
QUOTE(Laola @ 2010 10 12, 16:06)
Mergaitės prašau pagalbos 4u.gif  esu pradedančioji, labai nesijuokit.
Turiu tokį paprastą raštelį, man neaišku kodėl šone sužymėta 1, 3, 5, 7.. Nesuprantu tada ką man reikia megzti 2-oje (taip pat 4-oje, 6-oje ir t.t..)  elėje?

Laola, jei neparodytos lyginės eilės, vadinasi mezgama taip, kaip išeina pagal raštą. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(enigma3 @ 2010 10 12, 16:11)
lyginese eilese, t.y. blogoj pusej geros akys mezgamos gerosiom, blogos blogosiom, na pagal rasteli

QUOTE(giluze @ 2010 10 12, 16:13)
Laola, jei neparodytos lyginės eilės, vadinasi mezgama taip, kaip išeina pagal raštą.  mirksiukas.gif

Aaaa, dabar "daėjo", kai geriau pasižiūrėjau į raštą ir schemą. Vis dviratį noriu išrasti lotuliukas.gif

Labai dėkoju už pagalbą notworthy.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laola: 12 spalio 2010 - 15:18
QUOTE(enigma3 @ 2010 10 12, 15:11)
manau, kad schemute neteisinga, nes 3 ir 7 eilej yra uzmetimai, bet jug tose eilese akys nesusimezga, tad ir uzdejimu neturetu but, tad del to ir padaugeja akiu g.gif

Oi ačiū už atsakymą, jau galvojau, kad man visai proto trūksta....
Tai gal kas gali pasakyt, gal žino kaip reik išmegzti šį raštą
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2010 10 12, 07:46)
Sveikos,

jau vienoj temoj buvau, bet ateinu paklaust ir čia  4u.gif

prieš tris metus pradėjau megzt vyrui megztinį ir nesigavo man kažkas su kaklo ir rankovių nuleidimais ... per tą laiką pakeičiau kelis kompus ir dabar nerandu pačio megztinio rašto 
gal galit įdėt nuorodą kur būna vyriškų megztinių? aš susirasčiau...

radau kaip jis atrodo, tik nepasididina foto:
user posted image
dėkui iš anksto  4u.gif

sveiki turiu sio megztuko rasta,bet cia nemoku idet,beje labai grazus ir patogus,nes vyrui numezgiau neperseniausiai smile.gif
Atsakyti