Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(IngridaGal @ 2010 10 06, 11:08)
Blogojoje puseje turetu megztis tokiomis pat spalvomis kaip ir gerojoje  mirksiukas.gif

Ačiū aciuks.gif , lekiu bandyti! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dlambliukas @ 2010 10 05, 22:12)
Bandau didesnę schemutę įdėti 4u.gif Paspaudus pasididinti turėtų kažkiek g.gif  user posted image

Kaip as supratau tai viskas yra taip:
1. ()- ismezgamas nepilnas stulpelis su uzmetimu, tada mezgamas kitas stulpelis su uzmetimu ir tie stulepiai kartu sujungiami. Gaunasi toks nedidelis pumpurelis.
2. Kryziukas.
1) mezgama eilute po kryziuku, kur rastelyje baigiasi gelyte.
2) mezgama kita eilute nuo vienu tiesiu stulpeliu su uzmetimu (kur pagal rasta, kaip geles kotelis atrodo) iki kito tokio pat motyvo.
3) mezgama kita eilute nuo vienu tiesiu stulpeliu su uzmetimu (kur pagal rasta, kaip geles kotelis atrodo), tada mezgamas stulpelis be uzmetimo. Stulpelis be uzmetimo turi isimeigti i eilute, kuria pazymejau 1), apimdamas eilute, kuria pazymejau 2).
P.S. Sunku aprasyti, bet labai lengva padaryti. smile.gif Kai nebuvau iki galo issistudijavusi sio niuanso, darydavau toki fiti-miti: Tiesiog viena virs kito megzdavau stulpeli be uzmetimo. Ne taip grazu pagal schema, bet nieko. smile.gif
Atsakyti
Getira, labai ačiū notworthy.gif 4u.gif
Atsakyti
Sugalvojau nusinerti svarkeli su ne isimtomis rankovemis, bet lygiomis (na kaip sulenkto ranksluoscio). Dabar mastau, ar prie pazasties reikia nuleisti kelias akis, ar ne g.gif Sunku paaiskinti ka noriu pasakyti doh.gif Pabandziau nupaisyti svarkelio isklotine. Daryti A varianta, ar B? (Atsiprasau, kad nupiesiau sleivai kreivai, nelabai moku blush2.gif )

user posted image
Atsakyti
Hemetra: kaip supratau nori megzti svarkeli tiesu, be isemimu rankovems. As tokiu atveju esu mezgusi pagal tavo nupaisyta A varianta. Tik toks patarimas. Geriau, kad butu kokie minkstesni arba plonesni siuliukai, nes grubokai atrodo peciu linija, kai kieti siulai. smile.gif
Atsakyti
Gal galėtų man kas pagelbėti, kaip nuiminėti akis vaikiškos liemenės apvaliai apykakei? Ant virbalo iš viso 48 akys (čia su kraštinėm skaičiuoju). mastau.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2010 10 10, 11:23)
Gal galėtų man kas pagelbėti, kaip nuiminėti akis vaikiškos liemenės apvaliai apykakei? Ant virbalo iš viso 48 akys (čia su kraštinėm skaičiuoju).  mastau.gif  4u.gif

As tai taip darau. (O jus jau nuemete krastines akis pazasciai?) Jei jau nuemete ir liko 48 akys, tada jas dalinu per puse, gaunasi po 24 akis. Pasiskaiciuoju, kiek akiu man reikes pasilikti virsuje (toje dalyje kur sujungiate su nugaros dalimi. Nezinau ar aiskiai parasiau g.gif ). Tada mezgu tik tas 24 akis, o kitu 24 nelieciu. Ir po 2 akis mezginio viduryje suimu. Jei reikia daugiau akiu ir greiciau nuleisti, tai suimu ne tik gerojoje puseje, bet ir blogojoje. Kai nuleidziu tiek akiu, kiek man reikia, ismezgu pvz likusias 10 akiu tol, kol bus norimo ilgio. Tada taip pat mezgu likusias 24 akis.
Atsakyti
Merginos, patarkite kaip padaryti va tokius bumbuliukus. Noriu jais uzbaigti šalį.

user posted image

manau turetu graziai atrodyti toks krastelis. Labai laukiu patarimo.. aciuks.gif
Atsakyti

sveikos 4u.gif Gal padėtumėt susigaudyti kaip megsti šitą liemenės raštą smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(samrasa3 @ 2010 10 11, 10:21)
sveikos 4u.gif Gal padėtumėt susigaudyti kaip megsti šitą liemenės raštą smile.gif

Atrodo kaip kilpinis mezgimas smile.gif megzti vaseliu darant kilpeles, o atnaros virbalais.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Sveiko merginos, gal kas turite savo lobynuose issisaugojusios tokia mezgimo schema:

user posted image

is anksto labai dekoju rolleyes.gif
Atsakyti