[quote=mildute6,2010 10 02, 08:07]
manau, kad čia centre prieš raštą akys sumezgamos o jau prie mezginio kraštų uždedamos...
gal ir taip, meginsiu pabandyt, o kaip kakliuka reiktu daryt gal irgi suprantat?
QUOTE(stewie @ 2010 03 12, 11:43)
Tokią nuorodėlę atvertus galima ir miegoti nebenueiti , didelis dėkui
QUOTE(hemetra @ 2010 10 04, 20:21)
Ši suknutė mano artimiausiuose planuose, aišku jei niekas kojos mano planam nepakiš
Sveikutės ,
patarkite prašau kaip megzti spalvotą paveikslėlį (pvz. ant liemenės, megztinio). Gal turite nuorodėlių, vaizdinių medžiagų? Labiausiai neaišku kaip megzti išvirkščioje pusėje- tik pagrindiniu siūlu ar taip pat spalvotais?
patarkite prašau kaip megzti spalvotą paveikslėlį (pvz. ant liemenės, megztinio). Gal turite nuorodėlių, vaizdinių medžiagų? Labiausiai neaišku kaip megzti išvirkščioje pusėje- tik pagrindiniu siūlu ar taip pat spalvotais?
Sveikutes, gal galetumet patarti kiek akiu reiktu liemenei s/m dydziui vis neatitaikau ,kiek numezgu tiek per didele nusimezgu
Sveikos mergaitės
Gal kartais galite paaiškinti, ką reiškia mano schemoje apvesti ženklai?
QUOTE(dlambliukas @ 2010 10 05, 18:16)
Kad įžiūrėt neįmanoma. Įdėk didesnę nuotrauką
QUOTE(eling @ 2010 10 05, 13:42)
Sveikutės ,
Labai skubiai reikia patarimo - be jo negaliu judėti pirmyn
QUOTE(eling @ 2010 10 06, 11:06)
Labai skubiai reikia patarimo - be jo negaliu judėti pirmyn
Blogojoje puseje turetu megztis tokiomis pat spalvomis kaip ir gerojoje