Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(AURELA @ 2010 06 05, 20:14)
Na as nesusigaudau niekaip kas tie trikampiniai stulpeliai ir kas ten per skaiciukai prie ju

Aš buvau nėrusi arkliuką, bet tada lyg ir neužmačiau tų skaičiukų arba nekreipiau į juos dėmesio? Manau kad čia stulpeliai su tiek užmetimų? Bet labai daug būtų... Na o trikampiai- tai 2 stulpeliai su užmetimu iš vienos akies...
Merginos jei ką ne taip sakau- pataisykit...
Atsakyti
Pabandyk tokį nerti mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(AURELA @ 2010 06 05, 20:14)
Na as nesusigaudau niekaip kas tie trikampiniai stulpeliai ir kas ten per skaiciukai prie ju  blink.gif  . Ka jie reiskia ir aplamai...  doh.gif  Buciau dekinga, jei kas nors man padetu  4u.gif .

Trikampiukas - 2 stulpeliai su 1 užmetimu į tą pačią kilpą, o skaičiukas viršuje - kilpų skaičius tarp stulpelių.
Atsakyti
help.gif nu niekaip nesuprantu to zenkliuko X kaip ji nerti? labai prasau padekit nes daneriau iki to X ir nezinau ka daryt nebegaliu nerti galvojau zemas stulpelis na sunerimas bet tikrai ne jis verysad.gif prasau profiu pagalbos help.gif
user posted image
Atsakyti
Nesu as profe, bet sita vieta nerciau taip:
Viska nerciau kaip ir be x'o eilese, o kai ateiciau prie isorines x dalies (nes jis apima tarsi tris eiles, tai vat toje 3-ioje) isnerciau 7 (jei gerai iziuriu) kilputes tada daryciau sukabinima kai gabinama ne i pries tai buvusia eile, o i dar pries ja esancia, kartu apimant ir ta vidurine.
Nezinau ar as cia suprantamai parasiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sunnyday @ 2010 06 10, 17:35)
Viska nerciau kaip ir be x'o eilese, o kai ateiciau prie isorines x dalies (nes jis apima tarsi tris eiles, tai vat toje 3-ioje) isnerciau 7 (jei gerai iziuriu) kilputes tada daryciau sukabinima kai gabinama ne i pries tai buvusia eile, o i dar pries ja esancia, kartu apimant ir ta vidurine.

bandziau taip bet kazkas ne taip gaunasi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sunnyday @ 2010 06 10, 17:35)

man irgi atrodo kad tas x sukabina tris eilutes aš ne vienoj servetėlėj tokius turėjau.
o gal turit tos servetėlės foto tada tiksliai pasakytų
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2010 06 10, 20:45)
man irgi atrodo kad tas x sukabina tris eilutes aš ne vienoj servetėlėj tokius turėjau.
o gal turit tos servetėlės foto tada tiksliai pasakytų

turiu bet maza foto blush2.gif
wa tokia
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovė*: 10 birželio 2010 - 22:13
QUOTE(Dovė* @ 2010 06 10, 22:59)
turiu bet maza foto  blush2.gif
wa tokia
user posted image

kiek pavyko įžiūrėti tai jo ten sukabintos dvi eilės neriant trečiają (jei nepasiklydau nuotraukoje)
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2010 06 11, 00:48)
kiek pavyko įžiūrėti tai jo ten sukabintos dvi eilės neriant trečiają (jei nepasiklydau nuotraukoje)

dekui uz pagalba taip ir neriau 4u.gif
Atsakyti
Nerandu kas man pagelbetu su situo rastu
user posted image

Uploaded with ImageShack.us

Mezgant nesa i viena sona, nors tu ka daryk. Rastas lyg ir nesunkus: 2 sumegztos i kaire, 1 uzmetimas. Trecioje eileje: 1 uzmetimas, 2 sumeztos i kaire. Gal kas mezgete, ka patarsite, o gal kas panasu tinklini rasteli pasiulytumete ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rusaite @ 2010 06 11, 20:23)
Nerandu kas man pagelbetu su situo rastu
user posted image

Uploaded with ImageShack.us

Mezgant nesa i viena sona, nors tu ka daryk. Rastas lyg ir nesunkus: 2 sumegztos i kaire, 1 uzmetimas. Trecioje eileje: 1 uzmetimas, 2 sumeztos i kaire. Gal kas mezgete, ka patarsite, o gal kas panasu tinklini rasteli pasiulytumete  ax.gif

taip raštas nesunkus tik priekis ir nugara yra mezgama iki vidusiu 1užmetimas 2sumegztos i kairę.... nuo vidurio detalės sumezgimas daromas į dešinę

o rankovės viena eilę sumegzti i kairę kita į dešinę tada nesisuka niekas (dėl rankovių nesu garantuota kad eilėm o ne viena toki kita toki sumezgima daryti)
Atsakyti