Įkraunama...
Įkraunama...

Abisinijos katės

BeNata... nu nesakyk.. o jei dar visus suleistu i kambari,kiek yra gyvunu.. tai pati ant grindu miegotu biggrin.gif O aviganiai tai grazuuu.. voljeruose sedi.. wub.gif

lotuliukas.gif

O man jie tokie panasus,kad net nepasakyciau kiekno zandukai putlesni,kakta grazesne..man jie abu tobulybes user posted image
Atsakyti
QUOTE(~Dark Elf~ @ 2010 05 21, 11:45)
O man jie tokie panasus,kad net nepasakyciau kiekno zandukai putlesni,kakta grazesne..man jie abu tobulybes user posted image

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki gyvi 4u.gif
Pas mus vakar netyčia fotosesijai įkvėpimas atsirado, pasirodysim ir jums kaip mums sekėsi biggrin.gif

[attachmentid=198886]

[attachmentid=198887]

[attachmentid=198888]

[attachmentid=198889]

[attachmentid=198890]

[attachmentid=198891]

[attachmentid=198892]
Žaismingoji ledi Orissa wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_arka @ 2010 05 25, 13:20)
Sveiki gyvi  4u.gif
Pas mus vakar netyčia fotosesijai įkvėpimas atsirado, pasirodysim ir jums kaip mums sekėsi  biggrin.gif

Žaismingoji ledi Orissa   wub.gif

Jau Orisyte tavo tokia linksmuole - prajuokino iki asaru

user posted image

Man labiausiai patiko ziurejimas i kadra pro antra gala, ir meskos kritimas ant grobio thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(BeNata @ 2010 05 25, 17:34)
[color=purple]Jau Orisyte tavo tokia linksmuole - prajuokino iki asaru

Oh, pastebėjau jog ir tau prilipo vardas Orisos mažybine forma taip kaip aš šaukiu ją biggrin.gif Orisyyyytee lotuliukas.gif

O dėl nuotraukų tai aš stebiuosi kaip pavyko išgauti jos kadrus su savo fotiku, maniau išplauks visos, nes vietoj ji pabuna sekundę, o fotikas susifokusuoja per kelias biggrin.gif
Regis jau geras momentas ir te tau, kad nori uodega liko kadre, bet juokingos jos ir man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_arka @ 2010 05 25, 20:11)
Oh, pastebėjau jog ir tau prilipo vardas Orisos mažybine forma taip kaip aš šaukiu ją  biggrin.gif  Orisyyyytee  lotuliukas.gif

O dėl nuotraukų tai aš stebiuosi kaip pavyko išgauti jos kadrus su savo fotiku, maniau išplauks visos, nes vietoj ji pabuna sekundę, o fotikas susifokusuoja per kelias  biggrin.gif
Regis jau geras momentas ir te tau, kad nori uodega liko kadre, bet juokingos jos ir man  biggrin.gif

O kaip gi kitaip - juk laikiau ja ant ranku, kai ji dar buvo tokia mazzyyyyyyteeee Orisyyyyyyte 4u.gif Tai ji man tokia ir liks.

Jau nereikia cia kuklintis, kai parodose papiskini su fotiku, tai labai geri kadrai iseina. O ten judejimas irgi nemazas ax.gif tongue.gif
Atsakyti
Gyvi gyvi..
Sveikutes ...
Senai cia lankiausi 4u.gif
O ir fotosesija subrendo.. irgana nelogai pavyko biggrin.gif
Maze,kaip duodas.. jau isivaizduoju..tdtdtdtdtdtd...tdtdtdtdt.. lepcem greit trepsejo..bande pagauti biggrin.gif

Grazu ziuret biggrin.gif
baikit mane erzinti.. mat in laike ja rankose.. ax.gif blush2.gif o as nelaikiau biggrin.gif rolleyes.gif

Kaip sekas maziams a?A? AAA?
BeNata,kaip jauciasi nestuke?
Atsakyti
QUOTE(~Dark Elf~ @ 2010 05 27, 15:38)
Gyvi gyvi..
Sveikutes ...
Senai cia lankiausi  4u.gif
O ir fotosesija subrendo.. irgana nelogai pavyko biggrin.gif
Maze,kaip duodas.. jau isivaizduoju..tdtdtdtdtdtd...tdtdtdtdt.. lepcem greit trepsejo..bande pagauti biggrin.gif

Grazu ziuret biggrin.gif
baikit mane erzinti.. mat in laike ja rankose.. ax.gif  blush2.gif o as nelaikiau biggrin.gif  rolleyes.gif

Kaip sekas maziams a?A? AAA?
BeNata,kaip jauciasi nestuke?

Sveika, sveika 4u.gif Nestuke pilneja, plateja, dideja blush2.gif aukleja dabar siamke ir Vanile. Valgo jau per diena turbut kad daugiau uz mane. unsure.gif

Gal si karta bus daugiau negu du kaciukai... blush2.gif Kazin ar bus ir vel "frostbornu"... ar is karto gims laukinukai.. g.gif Praeitoje vadoje Aizukas gime frostbornu, o kaip graziai nuzydejo.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(BeNata @ 2010 05 27, 20:40)
Sveika, sveika  4u.gif  Nestuke pilneja, plateja, dideja  blush2.gif  aukleja dabar siamke ir Vanile. Valgo jau per diena turbut kad daugiau uz mane.  unsure.gif

Gal si karta bus daugiau negu du kaciukai...  blush2.gif  Kazin ar bus ir vel "frostbornu"... ar is karto gims laukinukai..  g.gif  Praeitoje vadoje Aizukas gime frostbornu, o kaip graziai nuzydejo..  wub.gif

Vis pagaunu sia tema ,toliau nei reik.. biggrin.gif vakar lig parasiau,o jau ziek ,kaip nustume jus biggrin.gif
Pariskinta... paaiskink man.. o tai man vis nedaeina biggrin.gif

Tai jau Mirai arteja diena,kai bus mazuliuku.. o tai 6 gal nori? biggrin.gif o kode jos mazai pagimdo? rolleyes.gif
Nu jau..nu jau.. jei daugiau valgo,tai reiskias daugiau bus? saunuole kokia ji.. jau isivaizduoju,kokia storulka..
A klausyk,koks jausmas,kai kaciukai juda pilvuke? na ta prasme,ar matosi? ar leidzia prisiliesti..ir pajaust ranka?

Mazoji Arka..kodel tu nekeli maziuku? wub.gif Ar man uzsiimti sekimu vel? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Dark Elf~ @ 2010 05 28, 17:34)
Vis pagaunu sia tema ,toliau nei reik.. biggrin.gif vakar lig parasiau,o jau ziek ,kaip nustume jus  biggrin.gif
Pariskinta... paaiskink man.. o tai man vis nedaeina biggrin.gif

Tai jau Mirai arteja diena,kai bus mazuliuku.. o tai 6 gal nori? biggrin.gif o kode jos mazai pagimdo?  rolleyes.gif
Nu jau..nu jau.. jei daugiau valgo,tai reiskias daugiau bus? saunuole kokia ji.. jau isivaizduoju,kokia storulka..
A klausyk,koks jausmas,kai kaciukai juda pilvuke? na ta prasme,ar matosi? ar leidzia prisiliesti..ir pajaust ranka?

Mazoji Arka..kodel tu nekeli maziuku?  wub.gif Ar man uzsiimti sekimu vel?  bigsmile.gif

Itarium kai mano sunus ugtels ir prades kalbeti uzdavines tiek pat klausimu lotuliukas.gif teks su tavim pasipraktikuoti atsakineti drinks_cheers.gif

Frostborn - tai angliskas zodis, reiskia "gimes su serksnu", jei netingesi pasekti ankstesne tema, pamatysi, kad ikeliau Aiziuko nuotrauku kai jis tik buvo gimes. Jis atrode kaip melynas abisinas o ne laukinis, nes per visa nugara atrode kaip zilai-melynas serksnas, o ne rudas plaukas ejo. O jo sesuo is karto gime kaip normali ruda laukinuke. Bet jau apie 2-ra menesi jis nuzydejo i laukine spalva.

Pagimdo mazai, nes tokia veisles ipatybe. 6-siu itariu niekad nebus, jei tures kada 5 tai cia jau butu turbut rekordas. O kad valgo daug tai ir gerai, subrandins stambesnius vaisius, reiskia gyvybingesnius.

Kaciukai dar nejuda, praeitam nestume judejo kazkur jau likus 2 savaitem iki gimdymo. Atrode, kad pilve koks svetimas apsigyveno, nes tik guzai per visa pilva, kaip koks viksras judejo. O paliesti ne tik duoda, bet dar ir persekioja. Labai praso zmoniu demesio ir visaip prasosi paglostymu.
Atsakyti
Kaip gravvvuuu bigsmile.gif
user posted image
Cia tai geeeras lotuliukas.gif thumbup.gif
user posted image
Maza nachalka biggrin.gif istume Mirka is krepsio biggrin.gif
user posted image
Kokia poza juokinga biggrin.gif
user posted image
KUNFU klausyk koks biggrin.gif
user posted image
Sakei,kad nepagimdo...o pati va pvz idejus koki buvai biggrin.gif
user posted image
Kaaaaip grazuuuu... kad maniskis taip noretu palukti...mur murrr..
user posted image
Papildyta:
Neturiu zodziu biggrin.gif
user posted image
kiek nerealiu foto va spoksau.. biggrin.gif
Tuoj cia viska uzkrausiu...

geriau nekrausiu paspoksosiu tyyyliai biggrin.gif

Pratinkis pratinkis.. dry.gif semkis kantrybes..tokia jau esu..man viskas idomu biggrin.gif
Atsakyti
Sita turejai omeny??? frostburn? man tai jo letenyyytes WUB ax.gif
user posted image

Na va prissikapsciau iki savo posmeliu... biggrin.gif ax.gif
user posted image
Om ziuriu kreipiausi i tave Jus ... ir i Arka..net geda psidare..kaip as cia persijungiau na Tu.. ax.gif blush2.gif lotuliukas.gif na nesupyyyksit biggrin.gif
Atsakyti