BeNata... nu nesakyk.. o jei dar visus suleistu i kambari,kiek yra gyvunu.. tai pati ant grindu miegotu O aviganiai tai grazuuu.. voljeruose sedi..
O man jie tokie panasus,kad net nepasakyciau kiekno zandukai putlesni,kakta grazesne..man jie abu tobulybes
Sveiki gyvi
Pas mus vakar netyčia fotosesijai įkvėpimas atsirado, pasirodysim ir jums kaip mums sekėsi
[attachmentid=198886]
[attachmentid=198887]
[attachmentid=198888]
[attachmentid=198889]
[attachmentid=198890]
[attachmentid=198891]
[attachmentid=198892]
Žaismingoji ledi Orissa
Pas mus vakar netyčia fotosesijai įkvėpimas atsirado, pasirodysim ir jums kaip mums sekėsi
[attachmentid=198886]
[attachmentid=198887]
[attachmentid=198888]
[attachmentid=198889]
[attachmentid=198890]
[attachmentid=198891]
[attachmentid=198892]
Žaismingoji ledi Orissa
QUOTE(Mazoji_arka @ 2010 05 25, 13:20)
Sveiki gyvi
Žaismingoji ledi Orissa
Žaismingoji ledi Orissa
Jau Orisyte tavo tokia linksmuole - prajuokino iki asaru
Man labiausiai patiko ziurejimas i kadra pro antra gala, ir meskos kritimas ant grobio
QUOTE(BeNata @ 2010 05 25, 17:34)
[color=purple]Jau Orisyte tavo tokia linksmuole - prajuokino iki asaru
Oh, pastebėjau jog ir tau prilipo vardas Orisos mažybine forma taip kaip aš šaukiu ją Orisyyyytee
O dėl nuotraukų tai aš stebiuosi kaip pavyko išgauti jos kadrus su savo fotiku, maniau išplauks visos, nes vietoj ji pabuna sekundę, o fotikas susifokusuoja per kelias
Regis jau geras momentas ir te tau, kad nori uodega liko kadre, bet juokingos jos ir man
QUOTE(Mazoji_arka @ 2010 05 25, 20:11)
Oh, pastebėjau jog ir tau prilipo vardas Orisos mažybine forma taip kaip aš šaukiu ją Orisyyyytee
O dėl nuotraukų tai aš stebiuosi kaip pavyko išgauti jos kadrus su savo fotiku, maniau išplauks visos, nes vietoj ji pabuna sekundę, o fotikas susifokusuoja per kelias
Regis jau geras momentas ir te tau, kad nori uodega liko kadre, bet juokingos jos ir man
O kaip gi kitaip - juk laikiau ja ant ranku, kai ji dar buvo tokia mazzyyyyyyteeee Orisyyyyyyte Tai ji man tokia ir liks.
Jau nereikia cia kuklintis, kai parodose papiskini su fotiku, tai labai geri kadrai iseina. O ten judejimas irgi nemazas
Gyvi gyvi..
Sveikutes ...
Senai cia lankiausi
O ir fotosesija subrendo.. irgana nelogai pavyko
Maze,kaip duodas.. jau isivaizduoju..tdtdtdtdtdtd...tdtdtdtdt.. lepcem greit trepsejo..bande pagauti
Grazu ziuret
baikit mane erzinti.. mat in laike ja rankose.. o as nelaikiau
Kaip sekas maziams a?A? AAA?
BeNata,kaip jauciasi nestuke?
Sveikutes ...
Senai cia lankiausi
Maze,kaip duodas.. jau isivaizduoju..tdtdtdtdtdtd...tdtdtdtdt.. lepcem greit trepsejo..bande pagauti
Grazu ziuret
QUOTE(~Dark Elf~ @ 2010 05 27, 15:38)
Gyvi gyvi..
Sveikutes ...
Senai cia lankiausi
Grazu ziuret
Sveikutes ...
Senai cia lankiausi
Grazu ziuret
Sveika, sveika Nestuke pilneja, plateja, dideja aukleja dabar siamke ir Vanile. Valgo jau per diena turbut kad daugiau uz mane.
Gal si karta bus daugiau negu du kaciukai... Kazin ar bus ir vel "frostbornu"... ar is karto gims laukinukai.. Praeitoje vadoje Aizukas gime frostbornu, o kaip graziai nuzydejo..
QUOTE(BeNata @ 2010 05 27, 20:40)
Sveika, sveika Nestuke pilneja, plateja, dideja aukleja dabar siamke ir Vanile. Valgo jau per diena turbut kad daugiau uz mane.
Gal si karta bus daugiau negu du kaciukai... Kazin ar bus ir vel "frostbornu"... ar is karto gims laukinukai.. Praeitoje vadoje Aizukas gime frostbornu, o kaip graziai nuzydejo..
Vis pagaunu sia tema ,toliau nei reik.. vakar lig parasiau,o jau ziek ,kaip nustume jus
Pariskinta... paaiskink man.. o tai man vis nedaeina
Tai jau Mirai arteja diena,kai bus mazuliuku.. o tai 6 gal nori? o kode jos mazai pagimdo?
Nu jau..nu jau.. jei daugiau valgo,tai reiskias daugiau bus? saunuole kokia ji.. jau isivaizduoju,kokia storulka..
A klausyk,koks jausmas,kai kaciukai juda pilvuke? na ta prasme,ar matosi? ar leidzia prisiliesti..ir pajaust ranka?
Mazoji Arka..kodel tu nekeli maziuku? Ar man uzsiimti sekimu vel?
QUOTE(~Dark Elf~ @ 2010 05 28, 17:34)
Vis pagaunu sia tema ,toliau nei reik.. vakar lig parasiau,o jau ziek ,kaip nustume jus
Tai jau Mirai arteja diena,kai bus mazuliuku.. o tai 6 gal nori? o kode jos mazai pagimdo?
Nu jau..nu jau.. jei daugiau valgo,tai reiskias daugiau bus? saunuole kokia ji.. jau isivaizduoju,kokia storulka..
A klausyk,koks jausmas,kai kaciukai juda pilvuke? na ta prasme,ar matosi? ar leidzia prisiliesti..ir pajaust ranka?
Itarium kai mano sunus ugtels ir prades kalbeti uzdavines tiek pat klausimu teks su tavim pasipraktikuoti atsakineti
Frostborn - tai angliskas zodis, reiskia "gimes su serksnu", jei netingesi pasekti ankstesne tema, pamatysi, kad ikeliau Aiziuko nuotrauku kai jis tik buvo gimes. Jis atrode kaip melynas abisinas o ne laukinis, nes per visa nugara atrode kaip zilai-melynas serksnas, o ne rudas plaukas ejo. O jo sesuo is karto gime kaip normali ruda laukinuke. Bet jau apie 2-ra menesi jis nuzydejo i laukine spalva.
Pagimdo mazai, nes tokia veisles ipatybe. 6-siu itariu niekad nebus, jei tures kada 5 tai cia jau butu turbut rekordas. O kad valgo daug tai ir gerai, subrandins stambesnius vaisius, reiskia gyvybingesnius.
Kaciukai dar nejuda, praeitam nestume judejo kazkur jau likus 2 savaitem iki gimdymo. Atrode, kad pilve koks svetimas apsigyveno, nes tik guzai per visa pilva, kaip koks viksras judejo. O paliesti ne tik duoda, bet dar ir persekioja. Labai praso zmoniu demesio ir visaip prasosi paglostymu.
Kaip gravvvuuu
Cia tai geeeras
Maza nachalka istume Mirka is krepsio
Kokia poza juokinga
KUNFU klausyk koks
Sakei,kad nepagimdo...o pati va pvz idejus koki buvai
Kaaaaip grazuuuu... kad maniskis taip noretu palukti...mur murrr..
Papildyta:
Neturiu zodziu
kiek nerealiu foto va spoksau..
Tuoj cia viska uzkrausiu...
geriau nekrausiu paspoksosiu tyyyliai
Pratinkis pratinkis.. semkis kantrybes..tokia jau esu..man viskas idomu
Cia tai geeeras
Maza nachalka istume Mirka is krepsio
Kokia poza juokinga
KUNFU klausyk koks
Sakei,kad nepagimdo...o pati va pvz idejus koki buvai
Kaaaaip grazuuuu... kad maniskis taip noretu palukti...mur murrr..
Papildyta:
Neturiu zodziu
kiek nerealiu foto va spoksau..
Tuoj cia viska uzkrausiu...
geriau nekrausiu paspoksosiu tyyyliai
Pratinkis pratinkis.. semkis kantrybes..tokia jau esu..man viskas idomu