QUOTE(~Dark Elf~ @ 2010 05 14, 21:47)
O kiek jusu cia buvo?? daug???? ir likot tik dviese??? gaaaila , bet ir Jus saunuoles ..kad nepamirstat sitos temos..leidziat pasigrozet savo grazuoliais ir grazuolem
Musu buvo daug daugiau, ypac pirmoje temoje. Buvo ir veiseju ir nauju abisiniuku seimininku, ir siaip veisles myletoju. Cia lankomes savo valia, niekas nera verciamas. Jei nebera noro ar galimybiu - negalime smerkti.
BeNata man visad atrode,kad pas Vanile nesimato dryziuko..
kazkaip ir paroduose nepastebejau ,kad jie dryziokus turi.. tik pas laputes maciau skiauteres
Man tas labiausiai ir patinka juose...spalva,snukutis,ir dar DRYYYYZIUS
kazkaip ir paroduose nepastebejau ,kad jie dryziokus turi.. tik pas laputes maciau skiauteres
Man tas labiausiai ir patinka juose...spalva,snukutis,ir dar DRYYYYZIUS
Dryziuka per nugara, kaip ir tikinga turi visi abisinai, nepriklausomai nuo spalvos - tai veisles standartas. Tik priklausomai nuo kates spalvos tas dryzius buna skirtingu spalvu. Pvz. pas laukinukus jis labiausiai matomas nes buna tamsiai rudas arba juodas (kaip pas Mira). Todel kad ir jos tikingas yra toks pat abrikosines spalvos plaukas margintas juodais tikingo ziedais. Pas sorrelkasdryzius tamsiai ryzas, nes ju tikingas yra ant sviesesnio ryzaus plauko tamsiai ryzas. Pas favnus tikingas yra ant sviesiai kremines-smelines spalpos plauko tamsiai smeline (as tokia spalva vadinu "kava su pienu" pasidaryk sau tokia, suprasi apie kokia siltos spalvos intensyvuma kalbu ) tai vat pas ji ir dryzius toks intensyviai smelinis. As tau kaip nors pabandysiu nufotkinti.
O gali but,kad Katyte svetimoje teritorijoje gali nedraugauti su suniuku? as galvojau, kad tokie draugai ir be tvoros gerai sutartu
Negali zinoti, su nestuke tikrai neeksperementuosime
Matotes gyvai.. o as tik paroduose paspoksau i situos groozius .. o liesti tai negalima.. abidna
Tai kad nesikuklinkit.. o tai as terorizuot pradesiu..seksiu ikvept neleisiu.. man juk reikia dozes..
Tai kad nesikuklinkit.. o tai as terorizuot pradesiu..seksiu ikvept neleisiu.. man juk reikia dozes..
Terorizuok as pasirasau O liesti parodose neleidziama kates sveikatos sumetimais, o ned to kad "gaila". Jeigu parodos lankytojai prades liesti tai viena, tai kita kate - tai paskui gali taip uzkresti viena kate nuo kitos. Nes ranku tai neplauna parodos metu. Kates i paroda ateina paprastai sveikos, toks yra parodu reikalavimas, bet negali zinoti su kokiom dar katem ta kate sugyvena namuose. Gal ji ir neserga kuo, bet gali buti tarkim nesiotoja.