Įkraunama...
Įkraunama...

Abisinijos katės

QUOTE(~Dark Elf~ @ 2010 05 14, 21:47)
O kiek jusu cia buvo?? daug????  blink.gif  ir likot tik dviese??? gaaaila , bet ir Jus saunuoles ..kad nepamirstat sitos temos..leidziat pasigrozet savo grazuoliais ir grazuolem  blush2.gif

Musu buvo daug daugiau, ypac pirmoje temoje. Buvo ir veiseju ir nauju abisiniuku seimininku, ir siaip veisles myletoju. Cia lankomes savo valia, niekas nera verciamas. Jei nebera noro ar galimybiu - negalime smerkti.

BeNata man visad atrode,kad pas Vanile nesimato dryziuko..
kazkaip ir paroduose nepastebejau ,kad jie dryziokus turi.. smile.gif tik pas laputes maciau skiauteres biggrin.gif
Man tas labiausiai ir patinka juose...spalva,snukutis,ir dar DRYYYYZIUS

Dryziuka per nugara, kaip ir tikinga turi visi abisinai, nepriklausomai nuo spalvos - tai veisles standartas. Tik priklausomai nuo kates spalvos tas dryzius buna skirtingu spalvu. Pvz. pas laukinukus jis labiausiai matomas nes buna tamsiai rudas arba juodas (kaip pas Mira). Todel kad ir jos tikingas yra toks pat abrikosines spalvos plaukas margintas juodais tikingo ziedais. Pas sorrelkasdryzius tamsiai ryzas, nes ju tikingas yra ant sviesesnio ryzaus plauko tamsiai ryzas. Pas favnus tikingas yra ant sviesiai kremines-smelines spalpos plauko tamsiai smeline (as tokia spalva vadinu "kava su pienu" biggrin.gif pasidaryk sau tokia, suprasi apie kokia siltos spalvos intensyvuma kalbu tongue.gif ) tai vat pas ji ir dryzius toks intensyviai smelinis. As tau kaip nors pabandysiu nufotkinti.

O gali but,kad Katyte svetimoje teritorijoje gali nedraugauti su suniuku? as galvojau, kad tokie draugai ir be tvoros gerai sutartu 

Negali zinoti, su nestuke tikrai neeksperementuosime tongue.gif 4u.gif

Matotes gyvai.. o as tik paroduose paspoksau i situos groozius .. o liesti tai negalima.. rolleyes.gif abidna 4u.gif
Tai kad nesikuklinkit.. o tai as terorizuot pradesiu..seksiu biggrin.gif ikvept neleisiu.. biggrin.gif man juk reikia dozes..

Terorizuok drinks_cheers.gif as pasirasau mirksiukas.gif O liesti parodose neleidziama kates sveikatos sumetimais, o ned to kad "gaila". Jeigu parodos lankytojai prades liesti tai viena, tai kita kate - tai paskui gali taip uzkresti viena kate nuo kitos. Nes ranku tai neplauna parodos metu. Kates i paroda ateina paprastai sveikos, toks yra parodu reikalavimas, bet negali zinoti su kokiom dar katem ta kate sugyvena namuose. Gal ji ir neserga kuo, bet gali buti tarkim nesiotoja. verysad.gif
Atsakyti
Pristatau musu vaika is pirmos vados, jau ugtelejo vaikinas, beveik 9 men. wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BeNata: 18 gegužės 2010 - 10:29
QUOTE(BeNata @ 2010 05 18, 11:28)
Pristatau musu vaika is pirmos vados, jau ugtelejo vaikinas, beveik 9 men.  wub.gif  wub.gif  wub.gif

user posted image

user posted image

Eik tu sau koks grožis bigsmile.gif Jau labai dailus mūsų vaikas išaugo, baltos nosytės visai nepaliko, toks intesyvus ir šiltas wub.gif
Jau nuotraukos kokios gražios, fotografas aiškiai turi gislelę gaudyti akimirkas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_arka @ 2010 05 18, 17:56)
Eik tu sau koks grožis  bigsmile.gif  Jau labai dailus mūsų vaikas išaugo, baltos nosytės visai nepaliko, toks intesyvus ir šiltas  wub.gif
Jau nuotraukos kokios gražios, fotografas aiškiai turi gislelę gaudyti akimirkas  thumbup.gif

Turiu ir daugiau, sudejau i musu tinklapi. O vaikas taip i mamce uznesa 4u.gif Bet yra ir tetuko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(BeNata @ 2010 05 18, 18:59)
Turiu ir daugiau, sudejau i musu tinklapi. O vaikas taip i mamce uznesa  4u.gif  Bet yra ir tetuko  rolleyes.gif

Sakai mamytės sūnelis biggrin.gif
Įdėk daugiau nuotraukų, man tos kur bėga per pievą tokios gražios bigsmile.gif
Atsakyti
Na gerai taupuole, tuomet įkelsiu aš savo nelabai gražią foto, bet labai jau jie linksmai dūko, tai spėjau be apšvietimo sufokusuoti pas bernelį kojeles virš galvos sukryžiuotas biggrin.gif Tarp merginų auga, bet vis tiek žino kad berniukai muštis mėgsta lotuliukas.gif

[attachmentid=198391]
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_arka @ 2010 05 18, 18:47)
Na gerai taupuole, tuomet įkelsiu aš savo nelabai gražią foto, bet labai jau jie linksmai dūko, tai spėjau be apšvietimo sufokusuoti pas bernelį kojeles virš galvos sukryžiuotas  biggrin.gif  Tarp merginų auga, bet vis tiek žino kad berniukai muštis mėgsta  lotuliukas.gif

Oj, negaliu... prajuokinai negyvai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bernelis tavo joga busimas thumbup.gif lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

O Aiziukas tikrai mamkos sunelis, stai paziurek pati:

user posted image

tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(BeNata @ 2010 05 18, 19:59)
Oj, negaliu... prajuokinai negyvai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  bernelis tavo joga busimas  thumbup.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

O Aiziukas tikrai mamkos sunelis, stai paziurek pati:

user posted image

tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

Aga, baisiai panašūs, man abisinai aplamai klonai kažkokie biggrin.gif
tiesiog dvyniai, reikia man ir Dantuko paieškoti ... senai rodžiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_arka @ 2010 05 18, 19:04)
Aga, baisiai panašūs, man abisinai aplamai klonai kažkokie  biggrin.gif
tiesiog dvyniai, reikia man ir Dantuko paieškoti ...  senai rodžiau  4u.gif

Aha, paieskok, palyginsime tryse mirksiukas.gif bet as jau ir taip zinau, kad mamkos vaikas. Tik dar grazesnis tevelio deka blush2.gif
Atsakyti
Benata wub.gif wub.gif wub.gif SUper... mazius uzaugo wub.gif bet ziauriai jie panasus wub.gif wub.gif VES V MAMKU
Tokios atrodo padazytos akytes ..israiskingos..
Mazoji arka Koks kadras lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ka padarai,kad atsakant nerodo man foto Sm.... begede.. tongue.gif Turiu antra sm atsidarinet biggrin.gif kad pakomentuociau dorai biggrin.gif

Klausyk..jie dar visia maziai..o jau taip duksta.. bigsmile.gif o melinuke xixi.. O mamulka turbut salia kazkur stebi biggrin.gif

Man iskiles klausimas buvo..ligtais neatrasei tada .. bet kur tu juos visus laikai? na visus katinus..ir sunis? blink.gif
Papildyta:
BeNata.. as suprantu ,kad negalima lieti katineliu.. (pati neleisciau niekam liesti savo katino,nebent dezinfikavus rankas,ir tai pavydas griebtu biggrin.gif ) bet kaip norisi .. nors pirstu galiukais.. paliesti biggrin.gif
Pamatau savo groozius..tai akys padideja.. stoveciau ir stoveciau..o kad Orientalai ,Abisinai ir Meino meskenai dar viens prie kito stovetu.. biggrin.gif tai turbut puse dienos nenueiciau biggrin.gif jei ne visa diena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~Dark Elf~ @ 2010 05 19, 09:27)
Mazoji arka Koks kadras  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Ka padarai,kad atsakant nerodo man foto Sm.... begede.. tongue.gif Turiu antra sm atsidarinet biggrin.gif kad pakomentuociau dorai biggrin.gif

Klausyk..jie dar visia maziai..o jau taip duksta..  bigsmile.gif o melinuke xixi..  O mamulka turbut salia kazkur stebi biggrin.gif

Man iskiles klausimas buvo..ligtais neatrasei tada .. bet kur tu juos visus laikai? na visus katinus..ir sunis?  blink.gif

Na nelabai į temą, bet jei smalsu tai welcome 4u.gif tikiuosi mano šunys nekliūtis šioje temelėje protest.gif
gėda, bet aš jiems visai laiko nebeskiriu, jais mano MB rūpinasi blush2.gif
[attachmentid=198451]
O kates kai tik galiu, tai ir susikviečiu pas save į kambarį, didesnė dalis jų gyvena veislyne, turi savo spec. apartamentus, su išėjimais į kiemo terasas-voljerus, o kita dalis aišku tik registruota mūsų veislyne, o gyvena kituose namuose
čia vienas iš gyvenimo malonumų, su 6 katėm lovoje...
[attachmentid=198453]
O nuotraukos įkeliu per SM failų sistemą, tai turbūt todėl citatoje tau ir nebesimato, nieko specialiai nedarau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazoji_arka: 19 gegužės 2010 - 12:36
QUOTE(~Dark Elf~ @ 2010 05 19, 08:27)
Benata wub.gif  wub.gif  wub.gif SUper... mazius uzaugo  wub.gif bet ziauriai jie panasus  wub.gif  wub.gif VES V MAMKU

BeNata.. as suprantu ,kad negalima lieti katineliu.. (pati neleisciau niekam liesti savo katino,nebent dezinfikavus rankas,ir tai pavydas griebtu biggrin.gif ) bet kaip norisi .. nors pirstu galiukais.. paliesti biggrin.gif
Pamatau savo groozius..tai akys padideja.. stoveciau ir stoveciau..o kad Orientalai  ,Abisinai ir Meino meskenai dar viens prie kito stovetu.. biggrin.gif tai turbut puse dienos nenueiciau biggrin.gif jei ne visa diena biggrin.gif

ax.gif Jo nauji teveliai irgi taip mano, kad gryna mamce, bet pas ji yra dalyku, kurie atejo is tevelio, pvz. grazesne kakta, putlesni zandukai 4u.gif

P.S. grazus naujas avataras blush2.gif

Asta, nu jau tau tai puikiai gyvenasi - ziema net siltu kaldru nereikia thumbup.gif
Atsakyti