QUOTE(BeNata @ 2010 05 11, 21:28)
Aciu Fotikas labai senas, is tikruju teko apie 80% nuotrauku patrinti lauk. Ypatingai III kategorijos kaciu (t.y. trumpaplaukiai - sfinksai, bengalai, britai, burmos, kornisai, devonai, ir t.t.) nes jie paliko ismozuoti, tuo tarpu kai aplinka labai gerai susifokusavo Todel daugiau atrodo, kaip ne visu veisliu paroda, o specializuotas mein kunu show 34-toje foto ir as nustebau, kai fotografuojant pamaciau akis skirtingu spalvu, buvo labai neiprasta. O del suns, taigi suo ne kate - gal daugiau reikia laiko apsiprasti, nes suns kuno kalba skiriasi nuo kates kuno kalbos - todel jie sunkiau vienas kita pazista.
Musu abisiniuke jau apsiprato, bet kartu nemiega - Gaiti dabar busima mamyte ir todel prisilaiko sau. Maziau zaidzia, daugiau valgo ir ilsisi savo guoliuke, augindama pilvuka. Ji ir per praeita nestuma itin neprisileisdavo siamukes, nors abi geriauses drauges. Dabar tas pats. Ka noreti... mamyte
*O a s galvojau,kad ne visi dalyvavo
dar pamirsau paminet 4 foto... jis ten tau ranka laizo?
*Kai as buvau parodoje,tai irgi fotikas streikavo.. blankaii iseidavo.Na bet tavo foto tikrai grazu ziuret.Yra i ka paganyt akytes...
*Dar ir A vadoje kokiu foto graziu tavo prisiziurejau... Kaip uz kojos vaikui griebia
*Mira graziai gamtoje atrodo..kaip lapute ..
*Laukiu ir as tavo naujos kartos
nauju ispudziu,nauju foto... as tas tavo foto kakzada detas dar telefone turiu..uzsistacius ant fono .. man taip
ir pagauk man taip graziai..
*Suo ten ne musu buvo..bet vistiek ..Kazkaip kita tajuke taip nesisiause..o tas mat koks ispuikelis.