Įkraunama...
Įkraunama...

Abisinijos katės

QUOTE(BeNata @ 2010 05 05, 16:54)
Stai musu smelinis grazuoliukas, isbuciavo mus per kelione  wub.gif  4u.gif  wub.gif

user posted image

Tikras saldainiukas, toks mano mėgstamiausias thumbup.gif
Labai džiaugiuosi už tave, šaunuolė, įveikti Atlantą, buvo nelengva užduotis, bet kai labai ko nors nori.., tai niekas ne kliūtis 4u.gif biggrin.gif clap.gif
Papildyta:
QUOTE(~Dark Elf~ @ 2010 04 28, 19:19)
HEY... Arka kur dingai? o tai norisi suzinoti,kaip mazieji tavo?  wub.gif  wub.gif

Sorry mieloji, tuoj pasitaisysiu 4u.gif

[attachmentid=197748]
Rodomės biggrin.gif
Mūsų tinkalpyje jų rasite daugiau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazoji_arka: 05 gegužės 2010 - 21:40
QUOTE(Mazoji_arka @ 2010 05 05, 21:37)
Tikras saldainiukas, toks mano mėgstamiausias  thumbup.gif
Labai džiaugiuosi už tave, šaunuolė, įveikti Atlantą, buvo nelengva užduotis, bet kai labai ko nors nori.., tai niekas ne kliūtis  4u.gif  biggrin.gif  clap.gif
Papildyta:

Rodomės biggrin.gif
Mūsų tinkalpyje jų rasite daugiau  wub.gif

Bet kokie ryskus tavo mazgiukai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(BeNata @ 2010 05 06, 09:18)
Bet kokie ryskus tavo mazgiukai  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aga ryškesni, turbūt bus Wow spalva, ha cha ha biggrin.gif
Atsakyti
Arka user posted image NUostabi trijule...
as galvojau,jau gaili mums parodyt biggrin.gif Lig maciau ,kad buvai SM... (taip taip...as tave sekiau ) user posted image na bet viskas gerai user posted image

Papildyta:
Be Nata user posted image tai kiek dabar pukuotu vaiku turi? user posted image Kaip nauja buciuokli prieme? user posted image
Atsakyti
Mazoji Arka Turi 8 rusu melynas????? netycia uzsukau..ir pamaciau temoje rusiuku...ir dar Abisiniuku... waaaw..
Atsakyti
QUOTE(~Dark Elf~ @ 2010 05 06, 19:57)
Be Nata user posted image tai kiek dabar pukuotu vaiku turi? user posted image Kaip nauja buciuokli prieme? user posted image

Na, turiu 3. Viena ne abisine. Birzeli turesime mazuju abisiniuku 4u.gif Vanile (mano naujas smelinis berniukas vardu 'Vanilla Boy') labai svelnus ir burkuoja graziai, jam niekas neatsispyria biggrin.gif todel buvo priimtas i buri laaaabai greitai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(BeNata @ 2010 05 06, 21:35)
Na, turiu 3. Viena ne abisine. Birzeli turesime mazuju abisiniuku  4u.gif  Vanile (mano naujas smelinis berniukas vardu 'Vanilla Boy') labai svelnus ir burkuoja graziai, jam niekas neatsispyria  biggrin.gif todel buvo priimtas i buri laaaabai greitai  tongue.gif

Kakzaip pasirode,kad daugiau turi katineliu... 4u.gif
O ir Birzelis ne uz kalnu tongue.gif Bet ,kaip taviskiai taip priema.. maniskiai apsnypstu nuo ausu iki uodegu.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(~Dark Elf~ @ 2010 05 07, 17:12)
Kakzaip pasirode,kad daugiau turi katineliu...  4u.gif
O ir Birzelis ne uz kalnu tongue.gif Bet ,kaip taviskiai taip priema.. maniskiai apsnypstu nuo ausu iki uodegu.. unsure.gif

Nu, kad musu vyresnioji abisine tiesiog ji ignoravo, pro sali prabegdavo retkarciais pasnypsdama ir tiek. O siamuke is pradziu pasnypste viena diena, bet noras zaisti kartu nugalejo rolleyes.gif

Buvome savaitgali Lenkijoje FIFe kaciu parodoje su Vanile. Labai patiko teiseju ivertinimas, nes jis buvo labai isgirtas, ir abi teisejavimo dienas buvo pripazintas "very sweet promising boy". Ypatingai buvo isgirtas jo tikingas, kuri labai sunku isveisti taisyklinga esant tokiai retai spalvai. Esame labai patenkinti! blush2.gif Vanile parodoje jautiesi puikiai, nors pirma karta dalyvavo.

Stai cia truputis nuotrauku:
http://www.abyssinia...menu&menu_id=72
Atsakyti
BeNata
Super foto thumbup.gif visos tokios grazios smile.gif
O 7.34.42 foto ...nerealiai atrodo katineliai tongue.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Maniskis tajukas ,kai suni pamate galvojau ziezerbos pasipils visur.Koks nepatenkintas buvo. O Abisine jau priprato? gal trijule kartu jau miega? tongue.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(~Dark Elf~ @ 2010 05 11, 18:21)
BeNata
Super foto  thumbup.gif visos tokios grazios smile.gif
O 7.34.42 foto ...nerealiai atrodo katineliai tongue.gif wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Maniskis tajukas ,kai suni pamate galvojau ziezerbos pasipils visur.Koks nepatenkintas buvo. O Abisine jau priprato? gal trijule kartu jau miega? tongue.gif  wub.gif

Aciu blush2.gif Fotikas labai senas, is tikruju teko apie 80% nuotrauku patrinti lauk. Ypatingai III kategorijos kaciu (t.y. trumpaplaukiai - sfinksai, bengalai, britai, burmos, kornisai, devonai, ir t.t.) nes jie paliko ismozuoti, tuo tarpu kai aplinka labai gerai susifokusavo doh.gif Todel daugiau atrodo, kaip ne visu veisliu paroda, o specializuotas mein kunu show doh.gif lotuliukas.gif biggrin.gif 34-toje foto ir as nustebau, kai fotografuojant pamaciau akis skirtingu spalvu, buvo labai neiprasta. O del suns, taigi suo ne kate - gal daugiau reikia laiko apsiprasti, nes suns kuno kalba skiriasi nuo kates kuno kalbos - todel jie sunkiau vienas kita pazista.
Musu abisiniuke jau apsiprato, bet kartu nemiega - Gaiti dabar busima mamyte ir todel prisilaiko sau. Maziau zaidzia, daugiau valgo ir ilsisi savo guoliuke, augindama pilvuka. Ji ir per praeita nestuma itin neprisileisdavo siamukes, nors abi geriauses drauges. Dabar tas pats. Ka noreti... mamyte ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BeNata @ 2010 05 11, 21:28)
Aciu  blush2.gif  Fotikas labai senas, is tikruju teko apie 80% nuotrauku patrinti lauk. Ypatingai III kategorijos kaciu (t.y. trumpaplaukiai - sfinksai, bengalai, britai, burmos, kornisai, devonai, ir t.t.) nes jie paliko ismozuoti, tuo tarpu kai aplinka labai gerai susifokusavo  doh.gif  Todel daugiau atrodo, kaip ne visu veisliu paroda, o specializuotas mein kunu show  doh.gif  lotuliukas.gif  biggrin.gif  34-toje foto ir as nustebau, kai fotografuojant pamaciau akis skirtingu spalvu, buvo labai neiprasta. O del suns, taigi suo ne kate - gal daugiau reikia laiko apsiprasti, nes suns kuno kalba skiriasi nuo kates kuno kalbos - todel jie sunkiau vienas kita pazista.
Musu abisiniuke jau apsiprato, bet kartu nemiega - Gaiti dabar busima mamyte ir todel prisilaiko sau. Maziau zaidzia, daugiau valgo ir ilsisi savo guoliuke, augindama pilvuka. Ji ir per praeita nestuma itin neprisileisdavo siamukes, nors abi geriauses drauges. Dabar tas pats. Ka noreti... mamyte  ax.gif

*O a s galvojau,kad ne visi dalyvavo tongue.gif dar pamirsau paminet 4 foto... jis ten tau ranka laizo? wub.gif
*Kai as buvau parodoje,tai irgi fotikas streikavo.. blankaii iseidavo.Na bet tavo foto tikrai grazu ziuret.Yra i ka paganyt akytes... wub.gif
*Dar ir A vadoje kokiu foto graziu tavo prisiziurejau... Kaip uz kojos vaikui griebia biggrin.gif
*Mira graziai gamtoje atrodo..kaip lapute ..
*Laukiu ir as tavo naujos kartos tongue.gif nauju ispudziu,nauju foto... as tas tavo foto kakzada detas dar telefone turiu..uzsistacius ant fono .. man taip wub.gif wub.gif ir pagauk man taip graziai..
*Suo ten ne musu buvo..bet vistiek ..Kazkaip kita tajuke taip nesisiause..o tas mat koks ispuikelis.
Atsakyti
QUOTE(~Dark Elf~ @ 2010 05 12, 16:45)
*O a s galvojau,kad ne visi dalyvavo tongue.gif dar pamirsau paminet 4 foto... jis ten tau ranka laizo?  wub.gif
*Kai as buvau parodoje,tai irgi fotikas streikavo.. blankaii iseidavo.Na bet tavo foto tikrai grazu ziuret.Yra i ka paganyt akytes... wub.gif
*Dar ir A vadoje kokiu foto graziu tavo prisiziurejau... Kaip uz kojos vaikui griebia biggrin.gif
*Mira graziai gamtoje atrodo..kaip lapute ..
*Laukiu ir as tavo naujos kartos tongue.gif nauju ispudziu,nauju foto... as tas tavo foto kakzada detas dar telefone turiu..uzsistacius ant fono .. man taip  wub.gif  wub.gif ir pagauk man taip graziai..
*Suo ten ne musu buvo..bet vistiek ..Kazkaip kita tajuke taip nesisiause..o tas mat koks ispuikelis.

*A vadoje graziausios nuotraukos darytos mano vyro ax.gif jis ten is vis su blykste vare, ypac kur 1 men. amziaus.
*Mira labai megsta buti lauke. Siandien visa trijule i lauka paleidau, Vanilei buvo smagiausia - pirmakart lauke, pristrakaliavo doh.gif biggrin.gif
Atsakyti