Įkraunama...
Įkraunama...

Abisinijos katės

QUOTE(jinap @ 2017 01 09, 09:39)
Ir reikalauti sutarties.. tik ko gero nedažnas veisėjas tokį dalyką siūlo. Taip aš nesu labai protinga veisimo srityje, nes niekad neveisiau ir veislinį kačiuką pirkau pirmą kartą, tad mano žinios nulinės, bet kai veterinatas problemos priežąstį įvardina paveldimumą ir  klausia ar pasirašėm sutartį.... pradedi patirties įgauti...

Uzjauciu 4u.gif mes irgi neturim sutarties... irgi buvo problemu, bet dabar susitvarkem mirksiukas.gif linkiu kad ir jums susitvarkytu
Atsakyti

Labai reikia buti atsargiems pries renkantis gyvuna ir pasidometi apie veislynus veisejus...

Gal kas esate susidure su veislynu Holoserica???nesuprasi ar miestas Kaunas ar Jonava,idomiai kazkaip i namus nekviecia o gyvuna pati veiseja atveza,tai kelia itarimu???

Atsakyti
Bandziau paieskoti, kas savininkai. Ar nesusijes su veislynu Mazoji Arka?
Atsakyti

Asta ir Darius Kazlauskai Holoserica,labai daug ivairiu klaustuku

Atsakyti
QUOTE(ginciucha @ 2017 02 20, 11:34)
,idomiai kazkaip i namus nekviecia o gyvuna pati veiseja atveza,tai kelia itarimu?
laaabai keista.. unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Aisku tada smile.gif
Atsakyti

O jus kazka daugiau zinot pasidalinkit apie ta veislyna Holoserica

Asta moka labai graziai kalba bet kazkas cia ne taip...dokumentai neaisku kokie,gyvuna atveza tik pati ir tttt

Kas cia kur uzslepta?gal kas esat susidure dar su siuo zmogum?o abisinai pas ja ir laiko kaina!

Atsakyti
Zinot, pabandykit pagooglinti, turetumet atrasti atsiliepimu. Susidarysit bendra vaizda 4u.gif

Atsakyti

Tai va tame ir reikalas kiek googlinu apie veislyna Holoserica jokios info,o ju internetinis pusl.labai grazus!!!Manau jei kas ne taip su sia veiseja tai reikia viesint tokius dalykus kad zmones nenukentetu!!!Tik kito veislyno moteris uzsimine kad ji buvo ismesta is Lietuvos kinologu draugijos uz aferas kazkokias,tai tas ir uzkliuvo!!!Nereik tylet,nes abisino katinas pas ja kainuoja ne 100 ir ne 500eur!!!

Man ji atrodo labai nesaziningas zmogus,gal dar kas susidure su sia kaciu KARALIENE esat???

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginciucha: 21 vasario 2017 - 10:00
QUOTE(ginciucha @ 2017 02 21, 09:57)
<p>Tai va tame ir reikalas kiek googlinu apie veislyna Holoserica jokios info,o ju internetinis pusl.labai grazus!!!Manau jei kas ne taip su sia veiseja tai reikia viesint tokius dalykus kad zmones nenukentetu!!!Tik kito veislyno moteris uzsimine kad ji buvo ismesta is Lietuvos kinologu draugijos uz aferas kazkokias,tai tas ir uzkliuvo!!!Nereik tylet,nes abisino katinas pas ja kainuoja ne 100 ir ne 500eur!!!</p>
<p>Man ji atrodo labai nesaziningas zmogus,gal dar kas susidure su sia kaciu KARALIENE esat???</p>

O tai jus pagoglinkit apie Mazaja arka, man rods cia ta pati veiseja 4u.gif
Atsakyti

Ir apie Mazaja Arka jokios info!!! 

Turejau as reikala su Holoserica  rimta ir net nezinau ka ir kaip toliau daryt!!!

Klaida ta ,kad apie veislynus ir dokumentus visiskai zyniu nulis,tad zmogu apgauti labai lengva,o ir jokios info interneto platybese !!!

Pardave katina ,dokumentu neduoda,cipo veterinarai neperegistruoja kadangi nera sutarties,katinas istisai vemia ir viduriuoja krauju,esam pastoviai po veterinaru prieziura!!!Baisu kokiu zmoniu buna,todel ir rasau cia kad tokias veisejas reikia viesint!!!Dabar prisidengineja kaip suprantu nauju veislyno vardu ir toliau apgaudineja zmones!!!kaip tokiu niekas nenubaudzia juk yra kazkoks kelias kaip visa tai sustabdyt???nes ji ir toliau sekmingai talpina skelbimus su parduodamais savo katinais!!!!

Atsakyti
Jei norite sveikos kates, tai reikia imti naturaliai atsiradusios veisles, o ne dirbtinai isvestu praktiskai incesto pagalba smile.gif Arba kokia nors paprasta rainiuke. Anos eda bile kokias atliekas ir viskas ore, o su kilmingosiom perkate maista brangesni nei savo vaikams ir visvien vemia, viduriuoja ir t.t.
Atsakyti