Nuo viduriavimo labai padeda Royal Canin Digestive Care. Tikrai siulau pabandyti. Ir dar butu gerai istirti ismatas, gal suzinotumete viduriavimo priezasti.
QUOTE(Tifa @ 2016 04 24, 15:11)
Nuo viduriavimo labai padeda Royal Canin Digestive Care. Tikrai siulau pabandyti. Ir dar butu gerai istirti ismatas, gal suzinotumete viduriavimo priezasti.
tokio maistelio Lietuvoje internetu kas prekiautu nerandu naudojam dabar Royal Canin Gastro-Intestinal, bet jis man kazkaip nelabai. galvoju gal hills butu geriau
Hills siaip riebokas, maniskiam nuo jo buvo paleide vidurius
As Danijoje perku si maista. Mano katei jis pasiteisino 100 proc. Lenkijoje jo yra. Gal kas is pazystamu vaziuoja ten apsipirkineti? As 2 savaiciu begyje darysiu siuntini i Lietuva. Jei reikia galeciau nupirkti ir atsiusti. Atsiimti Vilniuje arba Ukmergeje. Jei domina, rasykite asmeniskai.
Tiesa, kaip daznai sukuojat abisinukus? Ir kokias sukas tam reikalui rinkotes?
Du kartus per savaitę, lengvai prašukuoju. Pavasarį rudenį, užsiimu rimčiau. Tiek somaliai tiek kitos veislės, šeriasi beveik vienodai. Išskyrus kai kurias veisles, kurios praktiškai nesišeria
Sveikos, pribrendom kaciuko isigijimui ir apsistojom prie abisiniju Kadangi jus jas auginate, gal galite papasakoti, kuo skiriasi katinukas nuo katytes? Gal mergytes svelnesnes, gal berniukai didesni zbitnikai?
Ir dar - ar labai seriasi?
Ir dar - ar labai seriasi?
Ne būtinai, gali būti mergytės labai savarankiškos, o berniukai labiau maminukai. Mano somaliukė, labai savarankiška moteris, ant rankų neapimsi Juk katinės ir katinai kaip ir žmonės, labai skirtingų charakterių. Jei susiruošėt įsigyti, reiktų pabendrauti su veisėju, kuris ir papasakos, kas iš vados bus meilus, kas savarankiškas O šeriasi kaip ir kitos katės. Savo somalę šukuoju taip pat dažnai kaip ir meino meškėnus
Del viduriavimo anksciau buvo rasoma. Tai gal pades mano informacija. Labai padeda Applaws chicken & lamb. Sis maistas irgi yra su prodiotikais. Ismatu buna labai mazai ir kvapas nestiprus. Be to jis geresnis uz Royal Canin.
QUOTE(Tifa @ 2016 07 25, 14:56)
Del viduriavimo anksciau buvo rasoma. Tai gal pades mano informacija. Labai padeda Applaws chicken & lamb. Sis maistas irgi yra su prodiotikais. Ismatu buna labai mazai ir kvapas nestiprus. Be to jis geresnis uz Royal Canin.
Nuo sito maistelio mano kate dar labiau pradejo viduriuoti kazkokia isranki ji pas mane
Sveikos, na ir maniskis pratrydo siandien ypac, duodu kaip uzkandele Happy cat be grudu, kaip rekomendavo veiseja, bet nelabai man jis patinka, o pagrindinis maistas virtos vistu ar kalakutu kepeneles, zalia kiauliena, vistiena.
Veiseja sake, kad abisinai alergiski baltymams, as jau pasimetusi koki maisteli jam parinkti.
Tiesa, mano grazuolis jau beveik 9 men, pirktas is Holosericos veislyno
Veiseja sake, kad abisinai alergiski baltymams, as jau pasimetusi koki maisteli jam parinkti.
Tiesa, mano grazuolis jau beveik 9 men, pirktas is Holosericos veislyno