Musu Gaiti:
Tavo dukryte Kali:
Abyhoor beuty flame-coloured:
Asha:
Ak, kokia graži dabar mūsų temelė, Benata, tavo nuotraukos labai papuošė
Aš ta proga irgi vieną įkelsiu
Parsidavėlė
Monoceros Devi Paskelbta Šiandien, 12:36
aš ją įsimylėjus wub.gif
aš ją įsimylėjus wub.gif
Parsidavėlė
QUOTE(Mazoji_arka @ 2010 03 30, 11:46)
Ak, kokia graži dabar mūsų temelė, Benata, tavo nuotraukos labai papuošė
Parsidavėlė
Parsidavėlė
visiškai, negalima atsispirti tokiai ryžai spalvai
QUOTE(Monoceros Devi @ 2010 03 30, 12:46)
jo... Asha tikra grazuole, pas rusus yra tokios spalvos atskiras pavadinimas, man regis lietuviai tokio neturi, nors galiu ir klysti: "гнедой окрас". Cia butent tokia intensyvi ugnine-varine spalva.
Na bet ir laukinukes musu visai nieko
QUOTE(BeNata @ 2010 03 30, 13:03)
jo... Asha tikra grazuole, pas rusus yra tokios spalvos atskiras pavadinimas, man regis lietuviai tokio neturi, nors galiu ir klysti: "гнедой окрас". Cia butent tokia intensyvi ugnine-varine spalva.
nesiginčyju, kad laukinukės prastos, tiesiog aš tai ugninei varinei spalvai jaučiu silpnybę.....dabar tik reikia namą pasistatyti ir iš karto jamu tokią Asta, tikiuosi, man iki to laiko gausis tokia
QUOTE(Monoceros Devi @ 2010 03 30, 14:38)
nesiginčyju, kad laukinukės prastos, tiesiog aš tai ugninei varinei spalvai jaučiu silpnybę.....dabar tik reikia namą pasistatyti ir iš karto jamu tokią Asta, tikiuosi, man iki to laiko gausis tokia
Na žinai, dabar man prireiks laiko..., aš vis dar negaliu atsigauti po patirto smūgio
Parodysim savo pirmąją meilę Guinevryyyteee, jau tuoj tuoj sprogs Bet man ji tokia graži nėštukė, ji tokia minkšta, moteriška... jai labai tinka motinystė, tuomet ji labai gerai valgo išgražėja
[attachmentid=195965]
Aš prie kompo naktinėju, o ji mano patalėliuose vartosi, bet aš jai viską leidžiu...
QUOTE(Mazoji_arka @ 2010 04 01, 12:39)
Parodysim savo pirmąją meilę Guinevryyyteee, jau tuoj tuoj sprogs Bet man ji tokia graži nėštukė, ji tokia minkšta, moteriška... jai labai tinka motinystė, tuomet ji labai gerai valgo išgražėja
Aš prie kompo naktinėju, o ji mano patalėliuose vartosi, bet aš jai viską leidžiu...
Na, jau ir as laukiu nesulaukiu, kada ji tau pagimdys, ziaaaauriai smalsu kas iseis jiems su Blue Staru... gal kokie fawnai..........???
QUOTE(BeNata @ 2010 04 01, 14:53)
Na, jau ir as laukiu nesulaukiu, kada ji tau pagimdys, ziaaaauriai smalsu kas iseis jiems su Blue Staru... gal kokie fawnai..........???
Kaip fainai ir favniuko paveiksliuka radai jau užsisvajojau ir aš... įdomu kas gausis
QUOTE(Mazoji_arka @ 2010 03 26, 00:25)
O dzieve dzieve...kokia nosyyyyke
O Asha kokia kokia spalva...
O koks dryzius 2 foto..
QUOTE(~Dark Elf~ @ 2010 04 01, 16:56)
O dzieve dzieve...kokia nosyyyyke
O koks dryzius 2 foto..
O koks dryzius 2 foto..
Ačiū Dark Elf, ir man tos šlapios nosytės fainos
Merginos vakar tvarkiau savo tinklapyje informaciją apie Bratislavos parodą ir žiūrėkite ką radau,
[attachmentid=196061]
Dante akivaizdžiai meilikauja ir papirkinėja teisėją, galvoju... turbūt todėl ir laimėjo geriausio variacijoje BIV titulą
Koks jis mielas
Papildyta:
QUOTE(Monoceros Devi @ 2010 03 30, 13:46)
Būk stipri, nesuk iš kelio dėl takelio, juk žinai kokios tos ryžos bjaurios, geriau jau laukinukės
QUOTE(Mazoji_arka @ 2010 04 03, 16:21)
Būk stipri, nesuk iš kelio dėl takelio, juk žinai kokios tos ryžos bjaurios, geriau jau laukinukės
Ziuresime, ka tamsta sakys, kai gims vien melynukai......???
P.S. Dantukas kaip visada savo sarma ijunge