Įkraunama...
Įkraunama...

Abisinijos katės

Musu Gaiti:
user posted image
user posted image
user posted image

Tavo dukryte Kali:
user posted image
user posted image

Abyhoor beuty flame-coloured:
user posted image
user posted image

Asha:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BeNata: 30 kovo 2010 - 09:59
QUOTE(BeNata @ 2010 03 30, 09:59)
Asha:
user posted image[/color]

aš ją įsimylėjus wub.gif
Atsakyti
Ak, kokia graži dabar mūsų temelė, Benata, tavo nuotraukos labai papuošė aciuks.gif
Aš ta proga irgi vieną įkelsiu biggrin.gif

Monoceros Devi  Paskelbta Šiandien, 12:36

aš ją įsimylėjus wub.gif

Parsidavėlė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazoji_arka: 30 kovo 2010 - 11:53
QUOTE(Mazoji_arka @ 2010 03 30, 11:46)
Ak, kokia graži dabar mūsų temelė, Benata, tavo nuotraukos labai papuošė aciuks.gif
Aš ta proga irgi vieną įkelsiu  biggrin.gif
Parsidavėlė  biggrin.gif

visiškai, negalima atsispirti tokiai ryžai spalvai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monoceros Devi @ 2010 03 30, 12:46)

biggrin.gif jo... Asha tikra grazuole, pas rusus yra tokios spalvos atskiras pavadinimas, man regis lietuviai tokio neturi, nors galiu ir klysti: "гнедой окрас". Cia butent tokia intensyvi ugnine-varine spalva.

Na bet ir laukinukes musu visai nieko tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BeNata @ 2010 03 30, 13:03)
biggrin.gif jo... Asha tikra grazuole, pas rusus yra tokios spalvos atskiras pavadinimas, man regis lietuviai tokio neturi, nors galiu ir klysti: "гнедой окрас". Cia butent tokia intensyvi ugnine-varine spalva.

Na bet ir laukinukes musu visai nieko  tongue.gif  4u.gif

nesiginčyju, kad laukinukės prastos, tiesiog aš tai ugninei varinei spalvai jaučiu silpnybę.....dabar tik reikia namą pasistatyti ir iš karto jamu tokią biggrin.gif Asta, tikiuosi, man iki to laiko gausis tokia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monoceros Devi @ 2010 03 30, 14:38)
nesiginčyju, kad laukinukės prastos, tiesiog aš tai ugninei varinei spalvai jaučiu silpnybę.....dabar tik reikia namą pasistatyti ir iš karto jamu tokią biggrin.gif Asta, tikiuosi, man iki to laiko gausis tokia biggrin.gif

Na žinai, dabar man prireiks laiko..., aš vis dar negaliu atsigauti po patirto smūgio karsta.gif

Parodysim savo pirmąją meilę Guinevryyyteee, jau tuoj tuoj sprogs bigsmile.gif Bet man ji tokia graži nėštukė, ji tokia minkšta, moteriška... jai labai tinka motinystė, tuomet ji labai gerai valgo išgražėja wub.gif

[attachmentid=195965]
Aš prie kompo naktinėju, o ji mano patalėliuose vartosi, bet aš jai viską leidžiu... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazoji_arka: 01 balandžio 2010 - 12:44
QUOTE(Mazoji_arka @ 2010 04 01, 12:39)
Parodysim savo pirmąją meilę Guinevryyyteee, jau tuoj tuoj sprogs  bigsmile.gif  Bet man ji tokia graži nėštukė, ji tokia minkšta, moteriška... jai labai tinka motinystė, tuomet ji labai gerai valgo išgražėja  wub.gif
Aš prie kompo naktinėju, o ji mano patalėliuose vartosi, bet aš jai viską leidžiu...  blush2.gif

user posted image Na, jau ir as laukiu nesulaukiu, kada ji tau pagimdys, ziaaaauriai smalsu kas iseis jiems su Blue Staru... gal kokie fawnai..........???
user posted image
Atsakyti
QUOTE(BeNata @ 2010 04 01, 14:53)
user posted image Na, jau ir as laukiu nesulaukiu, kada ji tau pagimdys, ziaaaauriai smalsu kas iseis jiems su Blue Staru... gal kokie fawnai..........??? 
user posted image

Kaip fainai ir favniuko paveiksliuka radai thumbup.gif jau užsisvajojau ir aš... įdomu kas gausis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_arka @ 2010 03 26, 00:25)

[attachmentid=195607]

O dzieve dzieve...kokia nosyyyyke wub.gif wub.gif
O Asha kokia bigsmile.gif kokia spalva... wub.gif
O koks dryzius 2 foto.. bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Dark Elf~: 01 balandžio 2010 - 15:57
QUOTE(~Dark Elf~ @ 2010 04 01, 16:56)
O dzieve dzieve...kokia nosyyyyke  wub.gif  wub.gif
O Asha kokia  bigsmile.gif kokia spalva... wub.gif
O koks dryzius  2 foto..  bigsmile.gif  bigsmile.gif  wub.gif

Ačiū Dark Elf, ir man tos šlapios nosytės fainos biggrin.gif

Merginos vakar tvarkiau savo tinklapyje informaciją apie Bratislavos parodą ir žiūrėkite ką radau,
[attachmentid=196061]
Dante akivaizdžiai meilikauja ir papirkinėja teisėją, galvoju... turbūt todėl ir laimėjo geriausio variacijoje BIV titulą drinks_cheers.gif
Koks jis mielas wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Monoceros Devi @ 2010 03 30, 13:46)

Būk stipri, nesuk iš kelio dėl takelio, juk žinai kokios tos ryžos bjaurios, geriau jau laukinukės thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazoji_arka: 03 balandžio 2010 - 16:19
QUOTE(Mazoji_arka @ 2010 04 03, 16:21)
Būk stipri, nesuk iš kelio dėl takelio, juk žinai kokios tos ryžos bjaurios, geriau jau laukinukės  thumbup.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Ziuresime, ka tamsta sakys, kai gims vien melynukai......??? blink.gif tongue.gif tongue.gif

P.S. Dantukas kaip visada savo sarma ijunge 4u.gif wub.gif
Atsakyti