Mano somaliuke irgi labai prasosi myluojama, laksto is paskos kaip cucikas Isivaizduoju, kad ir jusiske tokia pat
Jei jau reikia palikti jas kada neilgam vienas, galit gi ir palikti kaciuka be mamos, aptverkit, kad kur nenudardetu, padekit i guoliuka silta pusle ir lai buna sau. Kantrybes jums
ačiū
Prasom nepasididziuoti ir aplankyti sia tema
Aplankysiu bus proga ir nuotraukom pasidalinsiu
kai kačiukas pasveiks... nes jo ir viena akytė patinus, traiškanoja valau ramunėliu arbata. Bet gal kokių lašiukų reiktų?
kai kačiukas pasveiks... nes jo ir viena akytė patinus, traiškanoja valau ramunėliu arbata. Bet gal kokių lašiukų reiktų?
Uzeik i "musu katytes ir katineliai" tema, ten tau duos merginos patarimu del lasiuku, as nesu lasinusi tokiam maziukui, todel duoti patarimu negaliu.
Sveikos Abisinijų mamkos
turiu tokį klausimą, ar šios veislės katės mėgsta sėdėti ant kelių ir būti glostomos? Noriu būtent tokios.
Galvoju gal pasiteirauti veislynuose apie kates išėjusias į pensijas, nes taip neįpirksiu, sakykit kaip manot ar verta imti suaugusią katę/katiną?
turiu tokį klausimą, ar šios veislės katės mėgsta sėdėti ant kelių ir būti glostomos? Noriu būtent tokios.
Galvoju gal pasiteirauti veislynuose apie kates išėjusias į pensijas, nes taip neįpirksiu, sakykit kaip manot ar verta imti suaugusią katę/katiną?
QUOTE(Muza4svajokle @ 2016 02 12, 15:59)
Sveikos Abisinijų mamkos
Mano būtent tokia.
Taip, jos labai mėgsa būti glostomos. Galėtų visą parą tupėt ant kelių
Pirkom suaugusią. Kodėl gi ne.
Maniske ant keliu nesedi, bet visada buna salia, jei tik nestrakalioja ir nedaro kokiu nors zbitku
Ačiū
Sveikos merginos
planuoju įsigyti abisinų veislės augintinį, bet pradėjau abejoti dėl lyties. gal galit papasakot kokie skirtumai? apart to, kad turbūt tradiciškai, patinėlis kiek didesnis ir stambesnis būna domina pats charakteris.
Esu auginusi persų veislės ir brituką, tai jie tokie daugmaž ramūs, bet žaismingi. Abisinijos kiek domėjausi aktyvesnė veislė, bet mažiau laukinukai nei Bengalai?
planuoju įsigyti abisinų veislės augintinį, bet pradėjau abejoti dėl lyties. gal galit papasakot kokie skirtumai? apart to, kad turbūt tradiciškai, patinėlis kiek didesnis ir stambesnis būna domina pats charakteris.
Esu auginusi persų veislės ir brituką, tai jie tokie daugmaž ramūs, bet žaismingi. Abisinijos kiek domėjausi aktyvesnė veislė, bet mažiau laukinukai nei Bengalai?
Manau abisinai panasiai kaip ir somaliai. Mano coliuke somalyte vejo nesta ir pamesta. Lekia kaip vejas, apsukri zbitkininke, gerooookai pralenkia bistrumu meinus
QUOTE(agnioshka @ 2016 04 08, 11:33)
Sveikos merginos
As irgi kai rinkausi kate svarsciau kas geriau katyte ar katinukas. Vienareiksmisko atsakymo negavau
Katytes smulkesnes, ju ausys mazesnes, jos nezymi teritorijos, bet ju sterilizavimas sudetingesnis ir brangesnis.
Katinukai stambesni, zymi teritorija, bet ju sterilizavimas paprastesnis su mazesne rizika.
Charakterio savybes labai individualus dalykas. Sako kates labiau aikstingo charakterio, bet mums sis mitas nepasiteisino manau kai rinksites katinuka pasiklausinekit veisejos koks jis- at baikstus ar labiau dominuojantis, ramesnis ar judresnis.
Mums atliko mergyte, nots vaiziavom su mintim, kad imsim berniuka. Tiesiog kiti pirkejai buvo greitesni ir paeme berniuka pirmi. Tad mes pasiemem mergina.
Ir ka, mielybe neispasakyta, labai kantri. Judri, megstanti isdaigas, bet kartu draugiska, labai bendraujanti, megstanti myluotis