Įkraunama...
Įkraunama...

Abisinijos katės

Atsigavo greitai, pjūvis nedidelis. Gavo panešioti tramdomuosius savaitę, nes laižė žaizdą, kas nepageidautina ir pirmasias dienas gavo vaistų nuo skausmo. Skaitau, kad gerai tie vaistai. Kai ji tokio judrumo, gavo progą išsimiegoti meškos miegu ir geriau sugyti biggrin.gif

Atsakyti
Mano mama savajai katei darė šią procedūrą tai niekas neužsiminė apie vaistukus.. taip gaila žiūrėt buvo, tai ir galvoju, jog jei turėsiu pati tai tikrai reiks sterilizuoti, bet baisokai atrodė truputi :-)

P.s. kodėl Somalio katę rinkotės o ne abisinijos? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tamaya: 20 rugsėjo 2015 - 19:59
Pas mus išrašo su receptu vaistukų. 4u.gif

Rinkausi dėl puošnaus kailiuko. Man jos tokios mažos voverytės pūstom uodegom biggrin.gif Abisinai tokių neturi

Va kokią vuodegą turim thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 20 rugsėjo 2015 - 20:08
Uoj koks grožis blush2.gif wub.gif uodega man iškart "užkliuvo" už akių. O kui jūsų katikės skiriasi charakteriu?
Atsakyti
Skiriasi, nes viena meinukė, kita somaliukė. biggrin.gif Bet skirasi tik judrumu. Nei viena būti ant rankų nenori, bet tuo pačiu vaikšto įsikibusios man į "sijono padurkus". Miegam kartu sudurę nosimi, ateina atsigula šalia, atsikrausto pagulėti ant krutinės. Kiara šiek tiek nerangesnė, nes gabaritai skiriasi, o Tutė kaip skustuvas. Čia yra jinai, čia nuskuodus jau į antrą aukštą laugh.gif Tokia čiužt pačiūžt

Abi išsirinkusios vieną šeimininką su kuriuo miega, t.y.mane hihihi.gif Bet ir pas vyrą ateina pagulėti ant kelių. Abi smalsios, abi naglos, abi artistės iš sudegusio teatro. Sekasi man su artistais. Visi gyvūnai buvę mano namuose, buvo šiek tiek artistai. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. Vis pasiziuriu abisinijos kaciuku skelbimus. Gal galetumet paaiskint ka reskia kaciukai sterilizuoti netinka dalyvauti parodose tik auginimui namuose. Nes man butent tokio reikia nes nesiruosiu dalyvauti parodose, bet kodel kaciukus is karto sterilizuoja (kastruoja) ir jis tinka tik auginimui namuose? Ar viskas cia gerai? Tiesiog nieko nesuprantu ir prisiskaicius sios temos bijau apsirikt g.gif kad paskui nebutu bedu 4u.gif
Atsakyti
Laba biggrin.gif
Jei kačiukai sterilizuoti, tai reiškia, kad veisėjas nusprendė juos parduoti kaip augintinius, kurie bus kaip čia pasakyti "ant pagalvėlės" Jų nereikia tempti į parodas, nebent naujasis šeimininkas pareikš norą dalyvauti kastratų grupėje biggrin.gif

Iš karto kastruoja greičiausiai todėl, kad užkirsti kelią nesąžiningų pirkėjų pinklėms. Pvz. gali nusipirkti nekastruotą kačiuką, pasirašyti sutartyje kad kastruos veisėjo numatytą mėnesį ir sumerkti galus į vandenį. T.y. išnykti iš veisėjo akiračio, pakeisti telefono nr. ir t.t. O vėliau tokie sukčiai sėkmingai daugina, apgavyste gautą katiną/katę.

Kastruotas, sterilizuotas kačiukas tikrai tinkamas, niekuo nesiskiria nuo veimui skirto. Tiesiog veisėjas pats sprendžia, su kuriuo kačiuku jis norėtų tęsti savo veisėjo darbą.

Klausk, mielai padėsiu kuo galėsiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 22 rugsėjo 2015 - 17:14
busycat Aciu labai smile.gif Kazkodel galvojau kad toie kaciukai bus pigesni, bet kaina tai ju nemaza, bet vistiek labai noriu butent abisinijos katytes smile.gif
Atsakyti
Linkiu noro išsipildymo 4u.gif
Atsakyti
Labas biggrin.gif norim susipazint, Melynius 6.5 men. Nerealiai patenkinti esam sia veisle. wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
labas grazuoli wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas Mėlyniui 4u.gif

Nereali spalva, nerealus katas, nepasigailėsit thumbup.gif
Atsakyti