Atsigavo greitai, pjūvis nedidelis. Gavo panešioti tramdomuosius savaitę, nes laižė žaizdą, kas nepageidautina ir pirmasias dienas gavo vaistų nuo skausmo. Skaitau, kad gerai tie vaistai. Kai ji tokio judrumo, gavo progą išsimiegoti meškos miegu ir geriau sugyti
Mano mama savajai katei darė šią procedūrą tai niekas neužsiminė apie vaistukus.. taip gaila žiūrėt buvo, tai ir galvoju, jog jei turėsiu pati tai tikrai reiks sterilizuoti, bet baisokai atrodė truputi :-)
P.s. kodėl Somalio katę rinkotės o ne abisinijos?
P.s. kodėl Somalio katę rinkotės o ne abisinijos?
Uoj koks grožis uodega man iškart "užkliuvo" už akių. O kui jūsų katikės skiriasi charakteriu?
Skiriasi, nes viena meinukė, kita somaliukė. Bet skirasi tik judrumu. Nei viena būti ant rankų nenori, bet tuo pačiu vaikšto įsikibusios man į "sijono padurkus". Miegam kartu sudurę nosimi, ateina atsigula šalia, atsikrausto pagulėti ant krutinės. Kiara šiek tiek nerangesnė, nes gabaritai skiriasi, o Tutė kaip skustuvas. Čia yra jinai, čia nuskuodus jau į antrą aukštą Tokia čiužt pačiūžt
Abi išsirinkusios vieną šeimininką su kuriuo miega, t.y.mane Bet ir pas vyrą ateina pagulėti ant kelių. Abi smalsios, abi naglos, abi artistės iš sudegusio teatro. Sekasi man su artistais. Visi gyvūnai buvę mano namuose, buvo šiek tiek artistai.
Abi išsirinkusios vieną šeimininką su kuriuo miega, t.y.mane Bet ir pas vyrą ateina pagulėti ant kelių. Abi smalsios, abi naglos, abi artistės iš sudegusio teatro. Sekasi man su artistais. Visi gyvūnai buvę mano namuose, buvo šiek tiek artistai.
Sveiki. Vis pasiziuriu abisinijos kaciuku skelbimus. Gal galetumet paaiskint ka reskia kaciukai sterilizuoti netinka dalyvauti parodose tik auginimui namuose. Nes man butent tokio reikia nes nesiruosiu dalyvauti parodose, bet kodel kaciukus is karto sterilizuoja (kastruoja) ir jis tinka tik auginimui namuose? Ar viskas cia gerai? Tiesiog nieko nesuprantu ir prisiskaicius sios temos bijau apsirikt kad paskui nebutu bedu
Laba
Jei kačiukai sterilizuoti, tai reiškia, kad veisėjas nusprendė juos parduoti kaip augintinius, kurie bus kaip čia pasakyti "ant pagalvėlės" Jų nereikia tempti į parodas, nebent naujasis šeimininkas pareikš norą dalyvauti kastratų grupėje
Iš karto kastruoja greičiausiai todėl, kad užkirsti kelią nesąžiningų pirkėjų pinklėms. Pvz. gali nusipirkti nekastruotą kačiuką, pasirašyti sutartyje kad kastruos veisėjo numatytą mėnesį ir sumerkti galus į vandenį. T.y. išnykti iš veisėjo akiračio, pakeisti telefono nr. ir t.t. O vėliau tokie sukčiai sėkmingai daugina, apgavyste gautą katiną/katę.
Kastruotas, sterilizuotas kačiukas tikrai tinkamas, niekuo nesiskiria nuo veimui skirto. Tiesiog veisėjas pats sprendžia, su kuriuo kačiuku jis norėtų tęsti savo veisėjo darbą.
Klausk, mielai padėsiu kuo galėsiu
Jei kačiukai sterilizuoti, tai reiškia, kad veisėjas nusprendė juos parduoti kaip augintinius, kurie bus kaip čia pasakyti "ant pagalvėlės" Jų nereikia tempti į parodas, nebent naujasis šeimininkas pareikš norą dalyvauti kastratų grupėje
Iš karto kastruoja greičiausiai todėl, kad užkirsti kelią nesąžiningų pirkėjų pinklėms. Pvz. gali nusipirkti nekastruotą kačiuką, pasirašyti sutartyje kad kastruos veisėjo numatytą mėnesį ir sumerkti galus į vandenį. T.y. išnykti iš veisėjo akiračio, pakeisti telefono nr. ir t.t. O vėliau tokie sukčiai sėkmingai daugina, apgavyste gautą katiną/katę.
Kastruotas, sterilizuotas kačiukas tikrai tinkamas, niekuo nesiskiria nuo veimui skirto. Tiesiog veisėjas pats sprendžia, su kuriuo kačiuku jis norėtų tęsti savo veisėjo darbą.
Klausk, mielai padėsiu kuo galėsiu
busycat Aciu labai Kazkodel galvojau kad toie kaciukai bus pigesni, bet kaina tai ju nemaza, bet vistiek labai noriu butent abisinijos katytes
Linkiu noro išsipildymo
labas grazuoli
Labas Mėlyniui
Nereali spalva, nerealus katas, nepasigailėsit
Nereali spalva, nerealus katas, nepasigailėsit