Da ir neaišku, kaip jis pas jus reaguotų į naujoką draugą. Maniškiai visada turėjo kompaniją, jei ne katino tai šuns, todėl šiuo klausimu jie pakankamai socialūs
Nežinau kaip keisis Tutė, bet senbuvė Kiara ryškiai pasikeitė. Daugelį dalykų išmoko iš Tutės ir kamuoliukų nešiojimo meno ir gaudymo meno ir t.t. ir pn. O mums tik geriau, Kiara svorio numetė besiruošdama pasaulinei kamuolsvydžio olimpiadai
Indis žaliaakis ar man vaidenasi?
QUOTE(busycat @ 2015 07 30, 12:54)
Da ir neaišku, kaip jis pas jus reaguotų į naujoką draugą. Maniškiai visada turėjo kompaniją, jei ne katino tai šuns, todėl šiuo klausimu jie pakankamai socialūs
Nežinau kaip keisis Tutė, bet senbuvė Kiara ryškiai pasikeitė. Daugelį dalykų išmoko iš Tutės ir kamuoliukų nešiojimo meno ir gaudymo meno ir t.t. ir pn. O mums tik geriau, Kiara svorio numetė besiruošdama pasaulinei kamuolsvydžio olimpiadai
na šaunu jiems būt ne po vieną, baltai pavydžiu. Aš tikiu jog jei tinkamai suleidi tai anksčiau ar veliau gyvūnai susidraugauja Nebent koks visai kovinis katinas būtų kuris apskritai namuose blogai jaustųsi.Nežinau kaip keisis Tutė, bet senbuvė Kiara ryškiai pasikeitė. Daugelį dalykų išmoko iš Tutės ir kamuoliukų nešiojimo meno ir gaudymo meno ir t.t. ir pn. O mums tik geriau, Kiara svorio numetė besiruošdama pasaulinei kamuolsvydžio olimpiadai
Indis ryžas žaliaakis gražus derinys. Nors man absoliučiai visos šios veislės katinų spalvos be galo gražios
QUOTE(Grethenn @ 2015 07 30, 11:39)
na šaunu jiems būt ne po vieną, baltai pavydžiu. Aš tikiu jog jei tinkamai suleidi tai anksčiau ar veliau gyvūnai susidraugauja Nebent koks visai kovinis katinas būtų kuris apskritai namuose blogai jaustųsi.
Indis ryžas žaliaakis gražus derinys. Nors man absoliučiai visos šios veislės katinų spalvos be galo gražios
Na iš tikro katinai gi kaip žmonės, absoliučiai skirtingi, vieni mėgsta draugiją, kiti vienišiai
Tai prašom tą žaliaakį Indėną rodyti dažniau, aš svaigstu nuo žalių akių Mano Tutukas turi rudas akis, bet ne mažiau žavias, o kai jau prisidirba, akys dar labiau sužavi, nes jose galima įskaityti net sakinį "kalta aš kalta..., paglostyk"
QUOTE(busycat @ 2015 07 30, 13:52)
Na iš tikro katinai gi kaip žmonės, absoliučiai skirtingi, vieni mėgsta draugiją, kiti vienišiai
Tai prašom tą žaliaakį Indėną rodyti dažniau, aš svaigstu nuo žalių akių Mano Tutukas turi rudas akis, bet ne mažiau žavias, o kai jau prisidirba, akys dar labiau sužavi, nes jose galima įskaityti net sakinį "kalta aš kalta..., paglostyk"
Na gal gal, nors apie veislę man rodos kaip apie žmogaus būdą, cholerikas - sangvinikas, intravertas - ekstravertas. Tai man rodos abisinam reikia draugų, prieš tai turėjau du kornishus, tie labai socialūs, liko pas mamą namuose dabar jie, tai skirtingi jie, iš ties abu, vienas šiek tiek užengtas, kitas dominuoja, bet vis tiek susiglaudę miega, ir smakrus išprausia ir pasivaiko po namus Ir kas keisčiausia, kad tas kuris drūtesnis ir visada mažajam įkrečia į kailį, prie maisto visada duos mažajam pirmam pavalgyt, o tada pats
Tai jau reiks dabar įspūdingesnius kadrus gaudyt ir rodytis čia
Reiks reiks
Dėl veislių charakterių ypatumų sutinku. Sakyčiau somaliai yra sangvinikai
Dėl veislių charakterių ypatumų sutinku. Sakyčiau somaliai yra sangvinikai
ieskau kaciuko, turime du vaikus, todel kiek pasiskaiciau, abisinijos kates turetu mums tikti. be to jos nerealiai grazios
gal ir juokingai nuskambes, bet gal zinote kas parduoda kaciukus, gali buti ir be dokumentu, neketiname dalyvauti parodose ar veisti. ar imanoma rasti kaciuku uz ~100euru?
gal ir juokingai nuskambes, bet gal zinote kas parduoda kaciukus, gali buti ir be dokumentu, neketiname dalyvauti parodose ar veisti. ar imanoma rasti kaciuku uz ~100euru?
Laba. Žinot ką reiškia be dokumentų? Netasakingai dauginamos katės, pirkėjų apgaudinėjimas, veislės išsigimimas. Kriepkitės geriau į veisėjus, galbūt suaugusią pasiūlys, pigiau ar net už dyka. O gal kačiuką išsimokėtinai bus galimybė nusipirkti
Neremkit daugintojų, juk nukentėję liksit jūs, ne jie
Neremkit daugintojų, juk nukentėję liksit jūs, ne jie
Sveikos :-) na ir gražuoliai jūsų abisinukai tikiuosi, jog pavyks prikalbinti vyrą ir mum įsigyti kačiuką :-) jei taip, tai bus būtent šios veislės kačiukas
Busycat, kokio amžiaus Tutė?
Busycat, kokio amžiaus Tutė?
QUOTE(busycat @ 2015 09 20, 17:39)
Oi aš ir tikiuosi :-)
Kaip sekėsi atsigauti po operacijos? Sterilizavot?