Tutės išraiška tokia :"gerai jau gerai, sutinku su viskuo (norėtum!), tik duok greičiau tuos ledus..."
aha, nes greičiausiai žadėdama visko sumezgė visus pirštus, kiek tik turėjo
QUOTE(busycat @ 2015 07 16, 08:43)
Oi ačiū
[i]-Duosiu ledų su viena sąlyga.
-Kokia?
1.-Nelipsi ant stalo.
-Nelipsiu.
2.-Neplausi lėkščių kriauklėje.
-Neplausiu.
3.-Nejosi ant Kiaros.
-Nejosiu.
-Tikrai?
-Tikrai.
-Imk.
[i]-Duosiu ledų su viena sąlyga.
-Kokia?
1.-Nelipsi ant stalo.
-Nelipsiu.
2.-Neplausi lėkščių kriauklėje.
-Neplausiu.
3.-Nejosi ant Kiaros.
-Nejosiu.
-Tikrai?
-Tikrai.
-Imk.
Ir čia vadinasi VIENA sąlyga???
Aš visas tris priskaičiavau. Negražu apgaudinėti katytę
čia viena apibendrinta iš trijų dalių sąlgyga
Sveiki,
na kvietėt kvietėt ir priekvietėt vieną
Štai mūsų Indėnas, sutrukdžiau praustis, susiraukė
na kvietėt kvietėt ir priekvietėt vieną
Štai mūsų Indėnas, sutrukdžiau praustis, susiraukė
Galvoju kad Tutei pieninį dantį bandai išrauti
QUOTE(busycat @ 2015 07 30, 09:24)
Pagaliau Ugninis Indėnas jūsiškis abisinas matau
mes su Tutuku džiaugiamės jumis užklydusiais
mes su Tutuku džiaugiamės jumis užklydusiais
O jūsiškis somalis? Kaip abisinas bet su ilgesniu kailiu? O charakterio apibrėžimas jo panašus ar turi jie kokių ne tik išvaizdos skirtumų?
Iš video tai sakyčiau aktyvus ir smalsus toks pats kaip musiškis
Na argi nepanašūs įpročiai
Tutė somalė Negaliu palyginti abisinų su somaliais, bet man rodos tai vienas ir tas pats net ir pagal charakterį turėtų būti. Tutė amžinai trykšta energija, toks perpetum mobile sakyčiau. Lekia zovada po namus, žvengdama kaip jaunas kumelys Visur jos daug, visur nežmoniškai daug Galiu palyginti tik su meškėnais
O Indėnas ar jaunas dar? Koks jo charakteris.
Toks pats bliūdlaižis kaip ir Tutė
QUOTE(busycat @ 2015 07 30, 11:43)
Tutė somalė Negaliu palyginti abisinų su somaliais, bet man rodos tai vienas ir tas pats net ir pagal charakterį turėtų būti. Tutė amžinai trykšta energija, toks perpetum mobile sakyčiau. Lekia zovada po namus, žvengdama kaip jaunas kumelys Visur jos daug, visur nežmoniškai daug Galiu palyginti tik su meškėnais
Indžiui dabar kažkur 1,5m., iš ties daugiau energijos būtų jei turėtų draugą.. Iki metų irgi tryško energija, tokia naivia, vaikiška ir žaidimai kitokie būdavo, kaip mažų kačiukų - lekia, puola viską kas tik juda, viskas idomu, visą dieną nenustygsta. Dabar jau daugiau suaugeliški žaidimai - medžioklės, daugiau sėlinimų ir tykojimų, visi veiksmai apgalvoti, mažiau domina tai kas jau žinoma Na subrendo katinas. Tačiau jei tik būtų ką vaikytis tai oj, tikrai nepristygtu jėgų. Tačiau kol kas nėra galimybių antram katinui, dėl to aš dabar jam geriausia draugė, ir mama kuri nuramina jei baisu ir žaidimų kompanjonė. Ir vaikom vienas kitą po koridorius ir rytais bent jau pusvalandį atsibučiuot turim. Jis man veidą išprausia aš jam pilvą iškasau O Indėnas ar jaunas dar? Koks jo charakteris.
Šiaip be galo meilus ir prieraišus katinas, tikrai inteligentas, niekada neužgaus (nebent netyčia ir tuoj pat susigės), iš tolo tave atpažins. Labai keista, bet sulaukęs kažkur metų pradėjo nebeprisileisti svetimų žmonių, nėra kam įdrėskęs, bet visada šnypščia. Priežastis man neaiški, niekada nebuvo kieno nors nuskriaustas, bet saugiai jaučiasi tik su šeimininkais. Na bet kuo džiaugiuosi, kad be galo lengvai prisitaiko prie naujos aplinkos, kur benuveši iš kart kaip savas
Idomu kaip jūsų katytė keisis laikui bėgant Nors kai jie du tai manau ir jūsų "senbuvis" dar suvaikės