Įkraunama...
Įkraunama...

Abisinijos katės

Sveiki, ieskom Abisinijos kaciuko, noretumem su dokumentais, paskiepyto ir tvarkingo katinelio, gal zinote kur galeciau del to kreiptis? aciu. 4u.gif
Atsakyti
siuliciau pries perkant issirinkti gera veislyna, nerekomenduoju susigudinti is rusijos pirktais ir perparduotais kaciukais, mes pirkom savo pirma abisine, is lianos,dianos, ir dar bele zino kokeis vardais skelbimus dedanciais zmonem katyte dabar jau man akivaizdu neatitiko savo amziaus ir buvo su chlamidijoze, aciu dievoj dabar ji isgydyta po daugelio testu tikrinimo ir serimo vaistais , bet tai buvo tikrai sunku.dabar jau musu lepunele ruosesi parodai, bet puse metu kai ja nusipirkom buvo tiesiog tragedija.tas (veislynas) tiksliau keli keleis skirtingais pavadinimais ne tik parduoda sergancius kaciukus, bet taip pat naudoja ir sergancius reproduktorius.
Atsakyti
Koks grožis šių katukų - mielai priglausčiau. wub.gif
Atsakyti
Kada artimiausia kačių paroda, kur galėtųme pasigrožėti abisinijos katėmis? g.gif
Atsakyti
Artimiausia paroda butu Kaune spalio 5-6 dienomis. 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(eglute25 @ 2013 07 10, 16:18)
siuliciau pries perkant issirinkti gera veislyna, nerekomenduoju susigudinti is rusijos pirktais ir perparduotais kaciukais, mes pirkom savo pirma abisine, is lianos,dianos, ir dar bele zino kokeis vardais skelbimus dedanciais zmonem katyte dabar jau man akivaizdu neatitiko savo amziaus ir buvo su chlamidijoze, aciu dievoj dabar ji isgydyta po daugelio testu tikrinimo ir serimo vaistais , bet tai buvo tikrai sunku.dabar jau musu lepunele ruosesi parodai, bet puse metu kai ja nusipirkom buvo tiesiog tragedija.tas (veislynas) tiksliau keli keleis skirtingais pavadinimais ne tik parduoda sergancius kaciukus, bet taip pat naudoja ir sergancius reproduktorius.

Daug kas nukentejo pirkdami is to veislyno Vilniuje. Maza to, kad kaciukai buvo stumiami per puslapius panasius i Akcija.lt (kur jie buvo reklamuojami kaip daiktai su nuolaidu kuponais), bet dar ir vogtomis nuotraukomis is kitu Lietuvos veislynu.

Blogiausia, kad pirkejas susigundo svetima nuotrauka, sumoka pinigus ir gauna serganti kaciuka, kuri is karto po pirkimo leisgyvi tampo po visas klinikas. Man asmeniskai zmones skambino ieskodami patarimu, kur rasti Abisiniukui geresnio veterinaro. Kai kuriems kaciukus teko grazinti, nes jiems reikejo ypatingos prieziuros.
Papildyta:
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 03 30, 20:29)

BeNata blush2.gif gal praskaidrinsi Velykas ..savo graziais poncikais? wub.gif senai girdeta.. kaip sekas? 4u.gif

labuka,

persikeliau i FB, kalta, visai apleidau sia temele 4u.gif blush2.gif

Bet gi mano visi dziaugsmeliai mano saite ikelti, uzeik kada praskaidrinti nuotaikos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dziaugiames paskutinemis siltomis dienomis 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveiki visi,

Domiuosi Abisinijos kačiukais, tačiau susiduriau su problema, kaip rasti kai kuriu veiseju kontaktus internete, ar kai kurie skelbimus deda tik i alio.lt? blink.gif
Radau kontaktus tik 4riu is isvardintuju pirmame temos puslapyje, gal galetumete padeti/patarti? smile.gif

Dekoju
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2013 10 02, 19:19)
Sveiki visi,

Domiuosi Abisinijos kačiukais, tačiau susiduriau su problema, kaip rasti kai kuriu veiseju kontaktus internete, ar kai kurie skelbimus deda tik i alio.lt?  blink.gif
Radau kontaktus tik 4riu is isvardintuju pirmame temos puslapyje, gal galetumete padeti/patarti? smile.gif

Dekoju

Yra dar abisinijos kačių veislynai Vilniuje Tenerezza ir Amber Pride smile.gif
Atsakyti
Na va,nuejau as i kaciu paroda Klaipedoje ir susirgau abisinu liga thumbup.gif Jau laukiu nesulaukiu kada gi mano katinukas parvaziuos i naujus namus is mazosios arkos ax.gif
Atsakyti
kaip smagu smile.gif kokia spalva? lauksim foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2014 05 02, 20:29)
kaip smagu smile.gif kokia spalva? lauksim foto 4u.gif

Laukinis bus,cia Atenes mazulis.Vis ziuriu ir ziuriu nuotraukas ju puslapyje.Uz kokio menesio gal jau sulauksiu g.gif Labai jau ilgai laikas eina...
Atsakyti
Turiu jau katuką is Mažosios arkos,tik kažko neleidžia foto įkelti,vis per didelės rašo:-(
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orxid: 12 rugpjūčio 2014 - 19:38