Įkraunama...
Įkraunama...

Abisinijos katės

QUOTE(Dagda @ 2011 03 30, 22:49)
Sveikos,
  turiu abisine, jai pusantru metu, ir ji visa laika labai seriasi, nepriklausomai nuo sezono.

Manyciau ne nuo maisto, nes maista jau viena karta keiciau, dabar eda Virbac'a.
  Ir dar, ji itartinai  mazai prausiasi, gal turit kokiu minciu,?  Vitaminus irgi suvartojom- nieko.
Ar abisinem tai budinga?

Siaip visos kates, kurios turi kailiuka seriasi.
Mes kas antra menesi po menesi duodame kasdien zuvu tauku (is zooparduotuves), be to sukuojame su gumine pirstine.
Musu Abisiniukai toleruoja siurbli:
http://www.abyssinia...&...&news_id=73

Bet ir nesiurbiant reiktu koki karta i savaite pasukuoti gerai su gumine pirstine profilaktikai. Kai derinsit su zuvu taukais (as susvirsiu i burna) efektas bus ilgesnis.
Atsakyti
Nerealios man šios katės wub.gif
Papildyta:
QUOTE(BeNata @ 2011 01 14, 19:21)

Maniske greitai auga. Dar pries 1,5 men. buvo stai tokia mazge:

QUOTE(Mazoji_arka @ 2011 01 25, 19:33)

čia mūsų vasaros kačiukai, "V" vados, mama Guinevra ir tėtis Blue Star

QUOTE(uItra @ 2011 03 29, 23:27)

fantastiškos nuotraukos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2011 05 08, 07:02)
Nerealios man šios katės  wub.gif
Papildyta:
fantastiškos nuotraukos  wub.gif

Dekui 4u.gif
Atsakyti
UItra wub.gif 2 doto.. labai grazi.. tokia tik isireminti wub.gif

kaip gyvenat? BeNata kaip tavieji? gal kokiu kadru uzderejo tongue.gif parodyk biggrin.gif
Atsakyti
user posted image nu da..sian gi Be Natos gimse..
BeNata Su GImTaDieNiU!!!! user posted image
user posted image
As ir mano Kacinukai linki tau visko..ir tik Tau visko user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Dark Elf*: 03 birželio 2011 - 06:03
sveikos.

svarstome apie draugę savo rusiukei,.. parodoje MB labai susižavėjo fawn spalva. Mes ieškom mergaitės. Ir šįkart norėtumem katytės iš LT veislyno (na gal ir LV tiktų). Peržiūrėjau lietuviškus skelbimus, bet deja nieko neradau verysad.gif tik vieno veislyno pardavinėjamą berniuką. Galbūt žinote, kas turi fawn mergaitę, ar artimiausiu metu planuoja? Galit ir per AŽ parašyti ax.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BeNata @ 2011 04 06, 18:45)
Siaip visos kates, kurios turi kailiuka seriasi.
Mes kas antra menesi po menesi duodame kasdien zuvu tauku (is zooparduotuves), be to sukuojame su gumine pirstine.
Musu Abisiniukai toleruoja siurbli:
http://www.abyssinia...&...&news_id=73

Bet ir nesiurbiant reiktu koki karta i savaite pasukuoti gerai su gumine pirstine profilaktikai. Kai derinsit su zuvu taukais (as susvirsiu i burna) efektas bus ilgesnis.

Ačiu ,
Su siurbliu, tai čia aišku fantastika smile.gif mūsų abi katės privengia to daikto.

tiesiog prieš šitą katę turejau rusę, kuri žymiai mažiau šėrėsi. ir labai mėgo praustis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dagda: 08 birželio 2011 - 12:33
Visai nerandu laiko cia beuzsukti... sorry...
~Dark Elf~, taip turiu nauju kadru. Tiesiog grizau i darba, apkrovos milziniskos, ne iki forumu...

Stai gaudyk naujas nuotraukytes, ir dekui! uz sveikinimus! 4u.gif

user posted image

Papildyta:
QUOTE(moocho @ 2011 06 05, 15:07)
sveikos.

svarstome apie draugę savo rusiukei,.. parodoje MB labai susižavėjo fawn spalva. Mes ieškom mergaitės. Ir šįkart norėtumem katytės iš LT veislyno (na gal ir LV tiktų). Peržiūrėjau lietuviškus skelbimus, bet deja nieko neradau verysad.gif tik vieno veislyno pardavinėjamą berniuką. Galbūt žinote, kas turi fawn mergaitę, ar artimiausiu metu planuoja? Galit ir per AŽ parašyti ax.gif ačiū 4u.gif

moocho, siaip Lietuvoje tu fawn mergyciu nerasi, ir apskritai Pabaltyje nerasi. Nes fawn yra labai reta spalva. O berniukas, apie kuri rasai yra musu katinelio sunelis su superiniu temperamentu 4u.gif Gime vienintelis vadoje. Butu daugiau kaciuku, gal butu ir mergyciu biggrin.gif blush2.gif 4u.gif

Stai tevelio kelios nuotraukytes, ak man tos gintarines akys.... wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image
Papildyta:
Sitoje nuotraukoje fotosesijos metu katyte labai nervavo tas zmogeliukas salia, taip buvo juokinga uzfiksuoti jos nepatenkinta mina lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BeNata: 09 liepos 2011 - 18:45
Pati gražiausia kačių veislė wub.gif Kaip noriu tokios katytės, didžiausia mano svajonė doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Demokratija: 28 liepos 2011 - 12:51
Laba diena 4u.gif Radau temą apie pačias nuostabiausias kates ir nutariau ir savo ilgą nosį šion temon kyštelėti. Mano svajonė Abisinijos katinėlis wub.gif ..kuri tikiuosi materializuosis smile.gif)
Papildyta:
QUOTE(BeNata @ 2011 07 09, 18:56)
Visai nerandu laiko cia beuzsukti... sorry...
~Dark Elf~, taip turiu nauju kadru. Tiesiog grizau i darba, apkrovos milziniskos, ne iki forumu...

Stai gaudyk naujas nuotraukytes, ir dekui! uz sveikinimus!  4u.gif

user posted image

Jetau koks dieviškas.....čia mergytė ar berniukas?
Atsakyti
LT nėra labai daug tokių kačių, nors teko man ir gyvai parodoje matyti šį grožį. Iš tiesų, tai nereali veislė, norėčiau tokią augint, bet labai brangiai kainuoja. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolitaaa @ 2011 08 27, 00:25)
LT nėra labai daug tokių kačių, nors teko man ir gyvai parodoje matyti šį grožį. Iš tiesų, tai nereali veislė, norėčiau tokią augint, bet labai brangiai kainuoja.  wub.gif

ne taip jau ir brangiai, ypac kai jos vertos kiekvieno sumoketo cento ir dar daugiau smile.gif
turime tokia meilybe ir net mano brolis (nevirskinantis visai kaciu) sako kad ji miela ir faina ir laikas nuo laiko uzsuka paziureti ir pasikalbeti su ja smile.gif

taip kad patariu viena kita menesi sutaupyti ant batu ar sukneliu kokiu ir isigyti puikia katyte ar katuti.

PS: gal ne taip issireiskiau net apie verte - cia tiesiog nereikia net kainoti tokio dalyko - nori ir imi, nes jis bent jau 15 metuku linksmins ir dziugins seimyna ir svecius, o pinigai vistiek kaip atejo taip iseis smile.gif todel jeigu nori - pildyk norus. Gyvenam viena karta!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bisho: 02 rugsėjo 2011 - 11:14