Įkraunama...
Įkraunama...

Abisinijos katės

QUOTE(~Dark Elf~ @ 2010 06 03, 07:15)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif KAAAAAip faaaina  wub.gif  wub.gif O jau grazuoliukai kokie...
Tas melynukas mur  wub.gif
Tai ka dare? turbut viskas idomu,visur landziojo biggrin.gif Mamka is paskos ...  bigsmile.gif

Ta mėlynukė ir man wub.gif
Įdomu jiems viskas, pušų spigliukai, mažas vabaliukas, uodas, musė ir žaislai, reikalų turi tiek daug, kad jau kai iškrito miegoti pietų miego, tai ilgai tyla ramybė buvo, pavargo mažučiai 4u.gif

Šios dienos įspūdžiai thumbup.gif

[attachmentid=199518]
Atsakyti
užsukau ir čia pavarvinti akis į Mažosios arkos veisimo rezulatatus wub.gif nepaparastai mieli mažyliai wub.gif išvis abisinukai man tokia gracingi, tai dera laukinis pradas ir ištikimos, bet su padūkimo žiburėliais akys wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Saldainiukai!!!

user posted image
Atsakyti
QUOTE(pūkuotukė87 @ 2010 06 04, 09:19)
išvis abisinukai man tokia gracingi, tai dera laukinis pradas ir ištikimos, bet su padūkimo žiburėliais akys  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Labai gražūs žodžiai apie abisines wub.gif O jau kad mus prigyrėt blush2.gif labai ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Turim naujų nuotraukų thumbup.gif

[attachmentid=199587]
Papildyta:
QUOTE(BeNata @ 2010 06 04, 11:26)
Saldainiukai!!!

user posted image

Ne tas žodis, suvalgyčiau jei galėčiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazoji_arka: 05 birželio 2010 - 12:02
QUOTE(pūkuotukė87 @ 2010 06 04, 09:19)
užsukau ir čia pavarvinti akis į Mažosios arkos veisimo rezulatatus  wub.gif nepaparastai mieli mažyliai wub.gif išvis abisinukai man tokia gracingi, tai dera laukinis pradas ir ištikimos, bet su padūkimo žiburėliais akys  wub.gif  wub.gif  wub.gif

O dar jie beprotiskai dera su rusiukais.... wub.gif Nuostabus!!! wub.gif

Gal nesupyks seimininke, turiu tokia foto issisaugojus blush2.gif koks tai yra derinys wub.gif
[attachmentid=199591]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 05 birželio 2010 - 12:22
QUOTE(Diva:) @ 2010 06 05, 13:07)
O dar jie beprotiskai dera su rusiukais....  wub.gif  Nuostabus!!!  wub.gif

Gal nesupyks seimininke, turiu tokia foto issisaugojus  blush2.gif  koks tai yra derinys wub.gif
[attachmentid=199591]

Oh kaip smagu pamatyti begėdį Demoniuką su Dantuliu, manosios foto numirusiam laptope doh.gif todėl išsisaugau ir aš iš naujo, ačiū thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Mazoji_arka @ 2010 06 05, 14:24)
Oh kaip smagu pamatyti begėdį Demoniuką su Dantuliu, manosios foto numirusiam laptope  doh.gif  todėl išsisaugau ir aš iš naujo, ačiū  thumbup.gif

Nera uz ka smile.gif , turiu dar viena foto, nuo kurios man uzgime meile pirmiausiai Guinevrai, o veliau ir visiems abisiniukams wub.gif Man si foto pati paciausia is paciausiu biggrin.gif
[attachmentid=199595]
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 06 05, 14:28)
Nera uz ka  smile.gif , turiu dar viena foto, nuo kurios man uzgime meile pirmiausiai Guinevrai, o veliau ir visiems abisiniukams  wub.gif  Man si foto pati paciausia is paciausiu biggrin.gif
[attachmentid=199595]

Ak, Guinevra, ji pakerėjo daugelį ir mane tame tarpe, ši nuotrauka iš tos partijos man irgi labai vykusi, fonas tik neplaninis, bet visa kita super gavosi wub.gif
Šią nuotrauką turiu, nes čia studijinės, fotografas tvarkingai į diskelį sukelia 4u.gif
Atsakyti
Sutapimu perlai.....

Abyssinian wolf:
user posted image

Abisinijos juru kiaulyte:
user posted image

Atsakyti
Kokia kiaulyke fantastiska bigsmile.gif

Mazoji pala pala... melinuke?? as vis galvojau,kad melynukas.. bigsmile.gif turbut man jau galvoje viskas susimakalavo..tiek groziu vienu metu sposkot..tai kurgi nesusimakaluos..tas berniukas,ta mergyte.. berniukas.. mergyte,.. ET jie gi fantastiski kokie.. huh.gif
wub.gif wub.gif wub.gif Raibsta akys..tai ir nesvarbu man kur berniukas,kur mergyte biggrin.gif
BeNata..jie tik labai grazus.. bet ar skanus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~Dark Elf~ @ 2010 06 08, 20:08)
BeNata..jie tik labai grazus.. bet ar skanus? biggrin.gif

Mazi kaciukai, kaip ir kudikiai turi specifini saldu kvapa, ypac kol dar maitinasi mamos pienuku. Tad juos tikrai skanu buciuoti wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Valioooooooo!!!!!! Grizome vakar is Latvijos tarptautines kaciu parodos, vykusios Cesis miestelyje. Musu smelinis berniukas Vanile tapo parodos nugaletoju tarp visu veisliu kaciuku savo (siuo atveju trumpaplaukiu kaciu) kategorijoje!!!!! Laimejo "Best in Show"! Parodoje sudalyvavo virs 300 kaciu is Lietuvos, Latvijos, Estijos, Suomijos, Rusijos ir net Ukrainos! O teisejavo net 8-ni labai garbus ir zymus tarptautiniai teisejai is skirtingu saliu.

Labai didziuojames savo mazuoju berniuku!

user posted image user posted image

Kiek veliau ikelsiu siek tiek nuotrauku. Parodoje buvo nemazai abisinu, ir pasirode visu 4-riu pagrindiniu spalvu Abisinai. O i finala pateko net 4-ri is ju, tarp ju musu smelinis saldainiukas!
user posted image
Atsakyti