Įkraunama...
Įkraunama...

Abisinijos katės

QUOTE(~Dark Elf~ @ 2010 05 28, 18:34)
Mazoji Arka..kodel tu nekeli maziuku?  wub.gif Ar man uzsiimti sekimu vel?   bigsmile.gif

Šiandien mano aby skraidė kaip voverės, vis tik kavą pavyko laimingai išgerti biggrin.gif
Sakiau jau kai prisireikia tai iškart kelioms, taip ir šį kartą, surujojo mamytė ir dukrytė blush2.gif

Keletas akimirkų iš tokios jų kasdienybės

[attachmentid=199149]

Mažiausieji kol merginos linksminosi saldžiai miegojo, į pabaigą pavyko prie mūsų prisijungti berneliui, kol dar baterija gyva buvo 4u.gif

[attachmentid=199150]

Orisyte, jau nebe ta mažylė, bet vis tokia pati pagal savo būdą smile.gif

[attachmentid=199151]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazoji_arka: 28 gegužės 2010 - 23:51
QUOTE(Mazoji_arka @ 2010 05 28, 23:40)
Šiandien mano aby skraidė kaip voverės, vis tik kavą pavyko laimingai išgerti  biggrin.gif
Sakiau jau kai prisireikia tai iškart kelioms, taip ir šį kartą, surujojo mamytė ir dukrytė  blush2.gif
Keletas akimirkų iš tokios jų kasdienybės
Mažiausieji kol merginos linksminosi saldžiai miegojo, į pabaigą pavyko prie mūsų prisijungti berneliui, kol dar baterija gyva buvo  4u.gif
Orisyte, jau nebe ta mažylė, bet vis tokia pati pagal savo būdą  smile.gif

Niu aisku dviese rujuoti linksmiau "за компанию" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Oriska tavo taip graziai istamsejo, bet turiu itarima kad bus dar tamsesne wub.gif wub.gif wub.gif

~Dark Elf~, greiciausiai kad nebuvau tos foto ikelus, patingejau ieskoti senesneje temeleje - ikeliu is naujo. Matai cia pirma diena, kai jie tik gime. Mergyte is desines ruda su juodu kaip priklauso, o vaikinukas is kaires neaiskus toks zilas... tai cia ir buvo Aiziukas.

user posted image

O dabar stai kaip nuzydejo grazuolis, is vis balto niekur neliko, net pabarzdziuko:

user posted image

P.S. del "Tu" nepykstu - antraip jausciausi sena bobce drinks_cheers.gif
Atsakyti
BeNata.. buvo buvo sita foto..bet prie pat,kur ikeliau su lepcem ta katineli smile.gif
Maciau.. bet kaip idomiai..kaip greit jis pakeite savo vaizda biggrin.gif 4u.gif
Labai net faina..
Jau neklausiu kodel cia taip ivyksta.. nes primusi mane .. vel klausimai biggrin.gif

O del TU.. tai labai smagu.. biggrin.gif o tai man nusibodo,kreiptis i visas Jus. ..nes man paciai nepatinka,kai i mane taip kreipiasi..jaunute dar esu tongue.gif blush2.gif
O kada si karta bus paroda? tongue.gif ateiciau,jei busit su Arka. atpazinciau gal ;D bet cia Vilniuje.. ne snetureciau kur kitur miegoti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(~Dark Elf~ @ 2010 05 29, 20:56)
BeNata.. buvo buvo sita foto..bet prie pat,kur ikeliau su lepcem ta katineli smile.gif
Maciau.. bet kaip idomiai..kaip greit jis pakeite savo vaizda biggrin.gif  4u.gif
Labai net faina..
Jau neklausiu kodel cia taip ivyksta.. nes primusi mane .. vel klausimai biggrin.gif

O del TU.. tai labai smagu.. biggrin.gif o tai man nusibodo,kreiptis i visas Jus. ..nes man paciai nepatinka,kai i mane taip kreipiasi..jaunute dar esu tongue.gif  blush2.gif
O kada si karta bus paroda? tongue.gif ateiciau,jei busit su Arka. atpazinciau gal ;D bet cia Vilniuje.. ne snetureciau kur kitur miegoti tongue.gif

Siemet Lietuvoje (Bubastes rengiamos) parodos bus:

02-03/10/2010 Vilniuje ir
27-28/11/2010 Kaune

Del LGAC parodu tvarkarascio net nezinau. Mes ten nedalyvaujame.
O del Vilniaus reiks pagalvoti. Nezinia ar mes vaziuosime. Mirai dar negalima bus i paroda, nes dar bus maitinanti mama (o nescioms ir maitinancioms negalima katems dalyvauti). O Vanile dar bus jaunuoliu klaseje - tai neapsimoka kelione.

O Kaune galetume sudalyvauti su abiem, tuomet Vanile jau bus suauges, bei Mirai jau butu galima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BeNata: 30 gegužės 2010 - 08:22
Cia siaip pamastymui..... Eilini karta isitikinu, kad kaip gerai, kad mes priklausome FIFe ir CFA, o ne GCCF sistemai, kuri galioja tik Didzioje Britanijoje.

Neseniai is pazistamu gavau nuotrauka Abisinijos katytes, kuri laimejo CC pagal sia sistema (CC pas juos yra kazkas panasu i musu 'Best in Show'). Man tai tas Abisinijos kaciu tipas, kuri propaguoja anglai visai ne prie duses.... kazkokia lieva kate... KUR JOS AUSYS? Kur gracija...? brrr.......

user posted image
Atsakyti
Nu cia dabar.. BeNata doh.gif
Kokia in tau leva.. smile.gif grazi katyte. tongue.gif tik gal i standartu jusu veisles neatitinka. ax.gif
Kaip is sedincios kates tu gali spresti ar ji gracinga smile.gif ir ausys vietoje biggrin.gif jei palinginti su tavo katineliu..tai truputi suapvalintos virsuje.. smile.gif
Na ne man spresti.. as neesu uzketejusi zinove.. smile.gif
Arka.. vaje kokie jau paauge.. blush2.gif wub.gif wub.gif laukan dar nevedi?
Atsakyti
QUOTE(~Dark Elf~ @ 2010 05 31, 14:52)
Na ne man spresti.. as neesu uzketejusi zinove.. smile.gif
Arka.. vaje kokie jau paauge.. blush2.gif  wub.gif  wub.gif laukan dar nevedi?

Sutinku mylėtojui ši katytė gali būti dieviška drinks_cheers.gif
Man asmeniškai ausys stovinčios kaip pas vokiečių aviganį, - negražu schmoll.gif
Čia vat spalvų įvairovė ir padarė savo darbą, iš kur tos spalvos iš visai kitų veislių kačių, vat toks rezultatas, bet jį galima tobulinti, juk tam ribų nėra, mūsų "elfinių" abisinių protėviai irgi panašiai atrodė ax.gif

O mes rodomės kaip paaugome wub.gif

[attachmentid=199429]
Vulcano Mažoji Arka, rudas (ruddy) berniukas

[attachmentid=199430]
Vivid Violet Mažoji Arka, mėlyna (blue) mergaitė

[attachmentid=199432]
Valkyria Mažoji Arka, raudona (sorrel) mergaitė

~Dark Elf~, į lauką jau tuoj eisim...
Papildyta:
QUOTE(BeNata @ 2010 05 30, 09:52)
[color=purple]Cia siaip pamastymui..... Eilini karta isitikinu, kad kaip gerai, kad mes priklausome FIFe ir CFA, o ne GCCF sistemai, kuri galioja tik Didzioje Britanijoje.

Iš tiesų aš irgi konservatyvi šiuo klausimu, mane abisinės labiausiai žavi tik tradicinių spalvų. Dar TICA šiuo klausimu yra liberalių pažiūrų, kur pripažįsta lelijines ir cinamonines ir kt. spalvas. Bet kita vertus, taip gimsta kas nors nauja, todėl aš ne prieš, bet pati veisti ir tobulinti nenorėčiau, daug generacijų turėtų prasisukti kol išgautum ir spalvą, ir tipą, man gaila laiko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazoji_arka: 01 birželio 2010 - 21:52
QUOTE(Mazoji_arka @ 2010 06 01, 21:59)
Sutinku mylėtojui ši katytė gali būti dieviška  drinks_cheers.gif
Man asmeniškai ausys stovinčios kaip pas vokiečių aviganį, - negražu  schmoll.gif
Čia vat spalvų įvairovė ir padarė savo darbą, iš kur tos spalvos iš visai kitų veislių kačių, vat toks rezultatas, bet jį galima tobulinti, juk tam ribų nėra, mūsų "elfinių" abisinių protėviai irgi panašiai atrodė  ax.gif

O mes rodomės kaip paaugome  wub.gif

Vulcano Mažoji Arka, rudas (ruddy) berniukas

Vivid Violet Mažoji Arka, mėlyna (blue) mergaitė

Valkyria Mažoji Arka, raudona (sorrel) mergaitė

~Dark Elf~, į lauką jau tuoj eisim...
Papildyta:
Iš tiesų aš irgi konservatyvi šiuo klausimu, mane abisinės labiausiai žavi tik tradicinių spalvų. Dar TICA šiuo klausimu yra liberalių pažiūrų, kur pripažįsta lelijines ir cinamonines ir kt. spalvas. Bet kita vertus, taip gimsta kas nors nauja, todėl aš ne prieš, bet pati veisti ir tobulinti nenorėčiau, daug generacijų turėtų prasisukti kol išgautum ir spalvą, ir tipą, man gaila laiko  4u.gif

Maniau Valkyrija pavadinsi angliskai, arba lietuviskai..... o dabar isejo idomus mixas pas tave.... blink.gif Graziai paaugot! 4u.gif Berniukas zinoma mano favoritas Nr.1! Sorreline bestija Nr.2, nu ir trecia vieta atitinka melynukei tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(BeNata @ 2010 06 02, 08:19)
Maniau Valkyrija pavadinsi angliskai, arba lietuviskai..... o dabar isejo idomus mixas pas tave....  blink.gif Graziai paaugot!  4u.gif Berniukas zinoma mano favoritas Nr.1! Sorreline bestija Nr.2, nu ir trecia vieta atitinka melynukei  tongue.gif

Kabinėjies prie mano anglų ax.gif Valkyrie bus, angliška versija, o ne miksas blush2.gif
Oi dėl vietų tai sunku dar man pačiai vertinti, dėl pirmos vietos aš vis dar laikausi tos pačios nuomonės, - bernelis, o vat dėl 2 ir 3 vietos dar bus klaustukas, nes mėlynukė labai jau gražėja, pabandysiu šiandien ją i kadrą pagauti, tai pati pamatysi, bet ji labai turi daug reikalų, ją sunku fotkinti, va bernelis toks labai jau nori būti paglostytas ir nufotografuotas, o merginos tai žaidžia ir žaidžia lotuliukas.gif

Atsakyti
Mes ką tik iš lauko bigsmile.gif
Laimės buvo tiek mažuliams kačiukams tiek man, galėčiau žiūrėti į juos ir žiūrėti thumbup.gif

Rodome beždžioniukiškus mažųjų įgūdžius ir Orisyte 4u.gif

[attachmentid=199482]
Vivid Violet Mazoji Arka

[attachmentid=199483]
Valkyrie Mazoji Arka

[attachmentid=199484]
Vulcano Mazoji arka

[attachmentid=199485]
Abisinijos gamtoje... tai tokia egzotika wub.gif

Atsakyti
bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif KAAAAAip faaaina wub.gif wub.gif O jau grazuoliukai kokie...
Tas melynukas mur wub.gif
Tai ka dare? turbut viskas idomu,visur landziojo biggrin.gif Mamka is paskos ... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_arka @ 2010 06 02, 21:12)
Mes ką tik iš lauko  bigsmile.gif
Laimės buvo tiek mažuliams kačiukams tiek man, galėčiau žiūrėti į juos ir žiūrėti  thumbup.gif

Rodome beždžioniukiškus mažųjų įgūdžius ir Orisyte  4u.gif

Vivid Violet Mazoji Arka

Valkyrie Mazoji Arka

Vulcano Mazoji arka

[attachmentid=199485]
Abisinijos gamtoje... tai tokia egzotika  wub.gif

Mazgiai saldus wub.gif wub.gif

wub.gif Ar cia Oriska paskutineje foto????
Atsakyti