Įkraunama...
Įkraunama...

Jis mažesnio ūgio

QUOTE (gama @ 2004 06 01, 11:14)
pavydžiu aš jums, vyrai, to pasitikėjimo savimi. ne taip, kaip moterys, žiūrim į musę, o matosi dramblys.
kažkada ir aš turėjau kompleksą, kad esu per didelė, 176 (nors šitoj temoj pasijutau prie mažesnių). bet paskui 'nutariau', kad čia ne aš didelė, o jie maži.
dabar turiu kitą 'bėdą', sūnus mažo ūgio. tėvo genai pirmauja, bet vėliau gal mano pramuš.

Maniškė irgi kolkas mažylė, už kai kurius bendraamžius geru 10cm. maželesnė. Ai, nu ir tegu..geriau jau ji būtų žemesnė nei aš...mažiau bus problemų...Pvz; visi automobiliai pritaikyti vidutinio ūgio žmonėms, o kai tokia žalga sėda už vairo...Keliai į vairą remias biggrin.gif biggrin.gif :DAtsistumiu kiek tik galima sėdynę- tada kita bėda- vairo rankomis nepasiekiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif visos kelnės pastoviai pertrumpos, visi diedai peržemi...et- geriau jau tebūna mažulė...
Atsakyti
Aikit perst i buteli ohmy.gif Nu ir problema radote. As esu 165 cm. Tipo neauksta. Tureciau but jau pasikorusi, nes i manekenes nieks neimtu, net jei ir svori numesciau. Nu neatitinku siandieniu grozio stereotipu, nors tu ka tongue.gif Net plastine chirurgija cia bejege.

O va su diedais man paparasciau tongue.gif dazniausiai jie yra uz mane aukstesni. Nors visai neseniai vienam tuse sokau su vyru, kuris uz mane gal pora cm zemesnis. tai jo puikus mokejimas sokti (jis baiges choreografija) atpirko ta trukumeli su kaupu. Zinoma, buvo metas, kai vyro ugis mano pasirinkime vaidino dideli (o atskirais atvejais ir lemiama) vaidmeni, bet as jau is to isaugau.

Man patinka mazai kompleksuoti zmones. Ir nors gatveje pamaciusi italiska porele visada atkreipiu demesi, bet tik zaviuosi ju sugebejimu elgtis taip, kaip geria jiems, nusispjaunant i tai, ka pagalvos kiti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Noa @ 2004 06 01, 08:46)
Is tikro belieka pritart smile.gif Man regis, tas ugio vertinimo kriterijus gal daugiau budingas zmonems, kuriems labai svarbu, ka pagalvos aplinkiniai, t.y kreipiamas didelis demesys i isore. Ka as zinau, gal jiems taip ir gerai? Rengiesi kaip kitiems grazu, dirbi kur kitiems patinka, vyra susirandi toki, kad niekas nieko blogo nepagalvotu, kad graziai kartu atrodytumet ir kitiems atrodytumet pora... Ypac tai svarbu paauglystej, kai tie "kiti" labai daug reiskia. Nors daug kas is tiesu taip ir toliau gyvena, ir gal jiems gerai, ka as zinau?

Taip, taip-viskas del tos aplinkiniu nuomones-neduok die neisipaisyti i standartus...
Zmones visada labai akylai iesko kitu gyvenime ar isvaizdoj kazko "nenormalaus"...
Gal ir noreciau but zemesne-niekam uz akiu nekliuciau, nebutu problemu del trumpu kelniu, vietos lektuve ir pan...Bet ka gali zinot, gal tada kazkas nebutu savo laiku pastebejes, gal gyvenimas butu pasisukes kita linkme-gal tada buciau tik nykus "kaip visi" egzempliorius tongue.gif

Pamenu paauglystej kankindavausi, kad lyg ir nieko man gyvenimas nepagailejo, tik va del ugio pravalas, bet paskui dingtelejo-ugio tai irgi drebtelejo su kaupu laugh.gif

Atsakyti
turiu draugelka viena,jai patinka vyrai kad butu ligus su ja,sako kad ji jauciasi tada sale ju stipri . rolleyes.gif
Atsakyti
Taip pagalvojus, man geriau truputį žemesnis, nei dvigubai aukštesnis.. g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE (Natalija @ 2004 06 02, 16:16)
turiu draugelka viena,jai patinka vyrai kad butu ligus su ja,sako kad ji jauciasi tada sale ju stipri . rolleyes.gif

man irgi patinka, kai vyras lygus ir svorio kategorija nelabai skiriasi...
Atsakyti
Na mano vyras gal kokiu 1 cm žemesnis. Pradžioj gal nejaukiai jausdavausi, nes kai susipažinom dauguma batų buvo aukštakulniai. Kai ištekėjau automatiškai visi kulnai kaip ir dingo arba jie liko minimalūs. Bet vat šie met nusipirkau ir vėl su kablukais batus i darbą. Mes dažnai per pietų pertrauką susitinkam, kad atliktumėm kokius šeimyninius reikalus - bet man visiškai tas pats kaip apie mane galvoja - man patinka šis žmogus ir ne kitas. Jei būčiau žiūrėjus į ugį, bučiau praradus gerą šansą, o kas žino gal ir lemiamą.......
Patinka ir man aukšti vyrai....bet tik patinka, kaip ir kai kuriems vyras (o jų įtariu dauguma) patinka moterys didele krūtine, o žmonos ar draugės maža.
Manau, kad gal nelabai kas ir atkreipia daugiau dėmesio kai einu su vyru ar be jo - vis tiek kazkas pasižiūri kai einu ir viena, manau, kad čia įsikalbėjimas, kad einant su žemesniu vyru daugiau kas kreipia dėmesį.....
Atsakyti
gossip.gif na jau na biggrin.gif net ir nezinau ka cia be pasakyti...na pvz mano ugis 176cm, o vyro 174cm ir as net nezinau kaip jauciuosi g.gif kai pradejom draugauti, tai kuprindavausi, nors ir nelabai matydavosi, bet vis tiek... rolleyes.gif o kai isgirdau replika ziurek dramblys ir skruzdelyte eina,nes mano vyras labai lieknas, na o as normali 66kg, tai labai sunerimau ir jau maniau, kad reikia skirtis, bet kurgi issiskirsi kai meile nepaleidzia, tai i viska nusispjoviau ir istekejau uz jo clap.gif na o dabar apie tai tiesiog nebegalvoju...

ir dar ,tai yra visiska nesamone, kad tik uz aukstesnio vyro peciu gali jaustis kaip uz sienos juk svarbiausia ne raumenys, o protas,su savo vyru as jauciuosi pati saugiausia zemeje tongue.gif ko negalejau pasakyti kai draugavau su 212cm zinomu lietuvos krepsininku tongue.gif
kas is to ugio jei tik misraine galveleje g.gif
Atsakyti
Turiu klausima, diskutuotojoms apie ugi smile.gif .
Kazhkaip susipainiojau dabar: Italishka pora - tai kai vyras aukshtesnis uzh moteri, o Prancuzishka - kai vienodo ugio? Ar kazhkaip kitaip? Kas zhino? g.gif

Beje, zhemi vyrai man nieko, bet jau stori - tai jau neeee! protest.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ChikuRaku: 07 birželio 2004 - 11:07
QUOTE (ChikuRaku @ 2004 06 07, 10:56)

Beje, zhemi vyrai man nieko, bet jau stori - tai jau neeee! protest.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif man irgi stori vyrai neeeeeeeeee, bet ir storos moteriskes neeeeeeee.....o jei dar ir maza ir stora (ar mazas ir storas tai visai neeeeeeeeeeee.... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Sara @ 2004 06 07, 11:21)
QUOTE (ChikuRaku @ 2004 06 07, 10:56)

Beje, zhemi vyrai man nieko, bet jau stori - tai jau neeee!  protest.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif man irgi stori vyrai neeeeeeeeee, bet ir storos moteriskes neeeeeeee.....o jei dar ir maza ir stora (ar mazas ir storas tai visai neeeeeeeeeeee.... laugh.gif laugh.gif laugh.gif

o jei pati sustoresi,gal nusizudisi laugh.gif
Atsakyti
Turiu viena gera drauga, kuris protingas, idomus, tverkingas, romantiskas.. Atrodo butu bet kuriai super vyrukas, bet.... mazas ir kudas. ir nelimpa prie jo merginos nors tu ka, nors ir iesko labai intensyviai. unsure.gif
Atsakyti