Įkraunama...
Įkraunama...

Jis mažesnio ūgio

Neeee, miergos, as tai neapvalinu, as tikrai 180... Net pagal kai kuriuos matavimus 181. Tai as visada pasididinu ir sakau - 181 biggrin.gif Gal sakau koki kluba 180 ir daugiau steigt, a? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Bassvoice @ 2004 05 28, 12:08)
g.gif huh.gif frusty.gif

O tu, Bassvoice, ko taip jaudiniesi? Del ugio? Tai jei ugis krepsiniui netinka, tai tu dziaukis, gi akivaizdus irodymas, kad protas didelis!

Be to, matai, kaip mazos merginos pergyvena, o mums, 180 ir daugiau, dzin? Taigi ateik pas mus, ir visiems bus gerai rolleyes.gif
Atsakyti
Na ka as galiu pasakyt... Jeigu ugis 2 metrai tai dar nereiskia, kad muras! Buvo toks atvejis kai vienas pazistamas dvimetrinis vos i kelnes nepridejo kai keliese nakti cigareciu paprase! Taigi ugis ne rodiklis! O vat mano busimas vyras, kuris uz mane 11 cm mazesnis visada mane apgintu ir su juo vakare as esu visiskai rami! Tai uz kurio nugaros geriau???... wink.gif Ir tas ugio skirtumas visai netrugdo, kai supranti vienas kita is puises zodzio! O kaip sako musu vienas pazistamas "lovoje visi lygus!" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif O del napoleono sindromo tai galiu pasakyt, kad cia nera 100procentine taisykle!
Ir dar, tikrai nemaniau, kad siame forume tiek daug "nestandartiniu" poru!!!! group.gif Lenkiu savo jauna zalia galva! clap.gif
Atsakyti
Aha, gilioje jaunysteje niekaip nesuprasdavau, kodel cia merginos manes taip neprisileidzia.. Ogi tik dabar matau atsakyma, kad, pasirodo, kaltas ugis.. - 170/67, be to - nedirbau ir nedirbu su treniruokliais (tik siaip, savo malonumui, buvau lengvosios atletikos sporto meistras).. Del apgynimo nuo menamo prieso, net ir gyvendamas 'Krasnuxoje' (kas zino, supranta) niekada nei vieno nemaciau ir kazkokiu intuityviu budu nesusidurdavau su jokiu priesu.. smile.gif

Siaip sioje diskusijoje skausmingai skaudu rasti rasti viena didziuju ivardintu atsakymu - ugis.. Reiks ijungti i dukru auklejimo programa toki punkta.. Kartu paaiskinant, kad su nekuriomis proporcijomis ar vidinemis motorinemis akumuliacinemis savybemis bei resursais individo ugis turi mazai ka bendra.. wink.gif

Atsakyti
QUOTE (Bassvoice @ 2004 06 01, 10:27)

Siaip sioje diskusijoje skausmingai skaudu rasti rasti viena didziuju ivardintu atsakymu - ugis.. Reiks ijungti i dukru auklejimo programa toki punkta.. Kartu paaiskinant, kad su nekuriomis proporcijomis ar vidinemis motorinemis akumuliacinemis savybemis bei resursais individo ugis turi mazai ka bendra.. wink.gif

vien tavo auklejimio neuzteks...cia jau visuomenes problema....vaikams jau nuo mazumes ivaromni kompleksai del ugio, svorio, ausu atlepusiu....
Atsakyti
QUOTE (Bassvoice @ 2004 06 01, 08:27)
Reiks ijungti i dukru auklejimo programa toki punkta.. Kartu paaiskinant, kad su nekuriomis proporcijomis ar vidinemis motorinemis akumuliacinemis savybemis bei resursais individo ugis turi mazai ka bendra.. wink.gif

Is tikro belieka pritart smile.gif Man regis, tas ugio vertinimo kriterijus gal daugiau budingas zmonems, kuriems labai svarbu, ka pagalvos aplinkiniai, t.y kreipiamas didelis demesys i isore. Ka as zinau, gal jiems taip ir gerai? Rengiesi kaip kitiems grazu, dirbi kur kitiems patinka, vyra susirandi toki, kad niekas nieko blogo nepagalvotu, kad graziai kartu atrodytumet ir kitiems atrodytumet pora... Ypac tai svarbu paauglystej, kai tie "kiti" labai daug reiskia. Nors daug kas is tiesu taip ir toliau gyvena, ir gal jiems gerai, ka as zinau?

Nors siaip partneri rinktis pagal isvaizda gal daugiau budinga vyrams?

Daba dar pati sau priestaraudama pagalvojau, kad jeigu zmogu renkantis, labai svarbu koks nors konkretus ugis, didelis ar mazas, jeigu tai pagrindinis kriterijus, tai ta santuoka turetu buti labai tvirta biggrin.gif Nes simpatiskas po santuokos gali pasidaryt bjaurus, isimylejes - liguistai pavydus, samojingas - uzsidaryt ir samoji demonstruot bet kur, tik ne namie, aktyvistai pasidaro isterikais, saltu nervu ereliai - televizoriniais liurbiais, kuriu ne su sakem nepastumsi, kompanijos sielos prasigeria, dzentelmenai iseina pas kitas, turtingi - nubiedneja, raumeningi - pastoreja, ir tik ugis iki pat senatves lieka daugmas stabilus... biggrin.gif
Atsakyti
na cia NOA super pavarei, tiesiog gyvenimo isminties perlus pazarstei.. thumbup.gif
Atsakyti
Del apgynimo nuo menamo prieso, net ir gyvendamas 'Krasnuxoje' (kas zino, supranta) niekada nei vieno nemaciau ir kazkokiu intuityviu budu nesusidurdavau su jokiu priesu.. smile.gif

Na kodel menamu? Juk priesas tai nebutinai tas kuris iskart puola prievartaut! Kartais kai pradeda rimtai kabinetis irgi buna nemalonu! O apgynimas tai nebutinai dantu ismusimas- isspresti konfliktines situacijas be mustyniu manau puikus uzstojimas! Juk nebutina gun_bandana.gif Svarbiausia, kad vyras nebutu fear.gif , tada uz jo nugaros kaip uz muro! wink.gif
Atsakyti
UOTE (Natalija @ 2004 05 27, 10:26)
Kiek turejau vyru,visi buvo nuo 180 ir toliau... Man mazi vyrai negrazu,as pati esu nuoperska 164cm ,bet niekad nesizvalgau i vyrus mazo ugio,man kazkaip ju rankos net negrazus,turi buti ilgi pirstai ,man grazu
Bandziau su maziuku(savo ugio)nu negalejau prisiverst save,nu nekaip...

nu jei jau tu apie save sakai - nuoperska, tai , manai kiti apie tave taip nesako...ir tie vyrai dideli...jie tikriausiai irgi sako...:" kokia nuoperska"

Sako,man patinka netgi kai taip sako,su aukstakulnem as neatrodau nuoperska wink.gif
Mano vyro ugis 186cm. manau nrmalus,labai aukstu taip pat nemegstu wink.gif
Atsakyti
nesigilindama i sielos subtilybes, aplinkiniu nuomones ir kitokius auksciau minetus isvedziojimus pasakysiu, kad vyrai mazesni uz mane tiesiog netraukdavo.
Specialiai nesidairiau aukstaugiu, bet visi ankstesnieji kavalieriai buvo pakankamai aukstesni ir viskas buvo ciki.
Dabartinis mano kavalierius nors ir zemiausias is visu anksciau buvusiuju, bet vistiek 5 cm aukstesnis uz mane ir man viskas OK (cia apie save wink.gif )

[bepigu man kai esu neauksta tongue.gif]
Atsakyti
Negana to, kad su vyru esame lygus (176cm) ir del ko as labai kompleksuoju, patikekit, beveik kasdien, net lovoje, nes kai atsigulu tipo ant peties, tai mano kojikes kazin kur atsiduria, tai va, prie viso to labai daznai isgirstu aplinkiniu nusistebejimus garsiai: tavo dukrai dar nei 5m., o jau 122cm. O ji gi turbut irgi jau supranta ir fiksuojasi pasamoneje kompleksas, ziuriu, net kuprintis pradejo. Baisu, tas visuomenes skirstymas: aukstas- zemas, grazus- negrazus, turtingas- skurdzius doh.gif
Atsakyti
Aha, gilioje jaunysteje niekaip nesuprasdavau, kodel cia merginos manes taip neprisileidzia.. Ogi tik dabar matau atsakyma, kad, pasirodo, kaltas ugis..

pavydžiu aš jums, vyrai, to pasitikėjimo savimi. ne taip, kaip moterys, žiūrim į musę, o matosi dramblys.
kažkada ir aš turėjau kompleksą, kad esu per didelė, 176 (nors šitoj temoj pasijutau prie mažesnių). bet paskui 'nutariau', kad čia ne aš didelė, o jie maži.
dabar turiu kitą 'bėdą', sūnus mažo ūgio. tėvo genai pirmauja, bet vėliau gal mano pramuš.
Atsakyti