Įkraunama...

Jis mažesnio ūgio

QUOTE (Mytera @ 2004 05 28, 13:36)
: Bet tai kazkaip pastebejau, kad mazesnes nori butinai dideliu, salia kuriu atrodo kaip musytes, o aukstoms merginoms ne taip smarkiai tai rupi... g.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (svetima @ 2004 05 28, 11:44)
Tik vieno dalyko nesuprantu, kodel gyvenime labai retai tokiu pastebiu, o cia forume pilna 180 moteriskiu-gal jus cia pasididinat save keliais centimetrais g.gif  laugh.gif

va va, man toks pats klausimas kilo, is kur cia tokiu kaip as tiek daug? g.gif laugh.gif
Atsakyti
g.gif huh.gif frusty.gif
Atsakyti
QUOTE (manu @ 2004 05 28, 11:50)
svetima, zinai, kodel forume tiek aukstu moteriskiu?
Noa jau atsake, kad moteru ugis proporcingas protui wink.gif , va taip ir gaunasi, kad internete koncentruojasi 180-tines, o ne gatveje biggrin.gif

laugh.gif laugh.gif thumbup.gif

tuoj mazes ims rustaut, jauciu g.gif wink.gif
Atsakyti
Mes po lygiai: 178\178 smile.gif
Shiaip viskas OK, bet truputi erzinai, kad jau su aukshtakulniais nebegaliu pasijusti "kaip uzh sienos" tongue.gif . Bet lovoje galiu taip jaustis, o tai - svarbiausia wink.gif .
Atsakyti
QUOTE (gama @ 2004 05 28, 11:57)

bet kiek tu laiko būni su vyru gatvej, o kiek laiko praleidi su juo namuose?

Vat ir stengiuosi gatvej praleist kuo maziau laiko su juo, nes pagal "standartus" biski man per mazas tongue.gif laugh.gif wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svetima: 28 gegužės 2004 - 14:17
va as mazyte salia savo vyro atrodau: beveik 30 cm skirtumas rolleyes.gif , bet mums abiems tai labai patinka thumbup.gif . O kai draugavau su sau lygiu (pagal ugi), nu kazkaip nejauku buvo. Jeigu ne itin tanki ir auksta jo seveliura, tai butu buves mazesnis uz mane. Pastoviai jausdavausi taip, tarsi extra atveju as tureciau ji apginti, jei ka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (svetima @ 2004 05 28, 14:16)

Vat ir stengiuosi gatvej praleist kuo maziau laiko su juo, nes pagal "standartus" biski man per mazas tongue.gif laugh.gif wink.gif

Ash per balius stengiuos valso su vyru neshokt laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (svetima @ 2004 05 28, 14:16)

bet kokių jūs pačios sau problemų prisikuriat !!!
Čia jau problema ne vyro ūgyje, o jūsų kompleksuose('jūsyse'). siaubas, negaliu įsivaizduot, kaip gali tekėt už vyro su kuriuo gėda pasirodyt žmonėse. koks čia gyvenimas kartu.
gal pasivaikščiot išeikit kartu, bet gatve eikit atskirai, apsimesdami, kad nepažįstami. na ir per balius galima elgtis lyg su svetimu.
laugh.gif laugh.gif laugh.gif
o tavo vyras žino, kad tu jo gėdinies?
Atsakyti
Gama, sorry, kad dar nesupranti mano "arklisko" jumoro wink.gif laugh.gif

Atsakyti
'svetima' -atsiprašau. bet žinok būna taip ir ištikrųjų.
Papildyta @ [mergetime]1085751691[/mergetime]
'svetima' -atsiprašau, nepyk. blush-anim-cl.gif
bet žinok būna taip ir ištikrųjų. žinojai porą, kur žmona pergyveno, kad vyras mažesnio ūgio. nors dirbo jie vienam darbe, bet į darbą išeidavo 5 min. skirtumu, kad neitų kartu. visi kaimynai tą žinojo ir būdavo dar juokingiau.
Atsakyti
Svetima, einam greit matuotis!!! Mano ūgis - 188 cm ir nė kiek nemažiau!! tongue.gif
Atsakyti