QUOTE (mari4 @ 2004 05 26, 10:43) |
kas pasakė, kad moterys turi būti mažesnės ![]() |
baisus čia daiktas, kad vyras porą cm mažesnis. aš ir su tokiu jaučiuosi kaip už mūro, kaip nesijausdavau su kitais didesniais, ber skystais. jei vyras už mane mažesnis nereiškia, kad jis visiškai silpnutis, nieko pats negali, o aš jam kaip kokia mamytė. nieko panašaus. jis manim didžiuojasi, kad gavo tokią ilgakoję ir kaip tik labiau manim pasirūpina. tai ne koks moterų dėmesio išpaikintas aukštaūgis, kuris mato tik save.
kai ilgiau pagyveni, svarbiau, kad vyras namais rūpintusi, žmonai padėtų, o ne tik kad gražiai atrodytum kartu, pagal kitų nuomonę . man asmeniškai, labai gražu kai moteris aukšta, liekna, graži , o vyras sportiškas, kad ir mažesnio ūgio. o kai vyras vedasi žmoną kaip vaiką, tai nekas... (nepykit)
Is visu mano gyvenime turetu "kandidatu" ir gerbeju pats auksciausias deja buvo ir pats kvailiausias..
Vnz. rinkausi ne pagal ugi
Istikruju turbut ner labai jau grazu is sono paziuret, kai moteris aukstesne uz vyra, bet gi daug aplinkui neidealiu formu, veidu ir figuru
Kartais ziurek ir mados pasikeicia-kadangi dabar austa moteru era, tai gal po kokio desimtmecio bus madingiau turet salia maziuka vyra, kad atrodytum kietesne-"amazone"

Vnz. rinkausi ne pagal ugi

Istikruju turbut ner labai jau grazu is sono paziuret, kai moteris aukstesne uz vyra, bet gi daug aplinkui neidealiu formu, veidu ir figuru

Kartais ziurek ir mados pasikeicia-kadangi dabar austa moteru era, tai gal po kokio desimtmecio bus madingiau turet salia maziuka vyra, kad atrodytum kietesne-"amazone"

QUOTE (svetima @ 2004 05 28, 10:37) |
Is visu mano gyvenime turetu "kandidatu" ir gerbeju pats auksciausias deja buvo ir pats kvailiausias.. ![]() |
He he, man irgi

Papildyta @ [mergetime]1085742020[/mergetime]
Beje, tik vyrams tai, moteru tai neliecia, moteru protas nuo ugio nepriklauso anaiptol

QUOTE (Noa @ 2004 05 28, 12:58) |
Beje, tik vyrams tai, moteru tai neliecia, moteru protas nuo ugio nepriklauso anaiptol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jauciu, moterims atvirksciai, ane?
QUOTE (Noa @ 2004 05 28, 10:58) |
Beje, tik vyrams tai, moteru tai neliecia, moteru protas nuo ugio nepriklauso anaiptol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Acha-moterims viskas atvirksciai

Tai cia gaunasi, kad jei nori, kad protas atitiktu pagal standartus, tai ugis tada neatitiks

Bet manau, kad ugis yra svarbiau-juk proto nieks nemato gatvej, o ugio neatitikima visi pastebi, net nepazistami gali pirstais uzbadyt

Moterims tai tikrai atvirkščiai - man kraujas ir iki 188 cm atbėga - tikrai, paklauskit aplinkinių, pasakys, kad protinga esu
O šiaip manau, šita diskusija niekur nenuves, nes tai tas pats, kaip ginčytis kokia krūtinė gražesnė (mielesnė, ...-esnė) - kiekviena krūtinė atras vyrą, kuriam bus pati gražiausia, taip ir kiekviena moteris atras savo vyrą, kuris bus mieliausias ir visai nesvarbu, kokio ūgio jis būtų.. Va teip.
Kai numirsim mes su savo dieduku laimingi būdami 97 metų, tikrai negalvosim, ar gerai pasirinkom, nors aš aukštesnė...

O šiaip manau, šita diskusija niekur nenuves, nes tai tas pats, kaip ginčytis kokia krūtinė gražesnė (mielesnė, ...-esnė) - kiekviena krūtinė atras vyrą, kuriam bus pati gražiausia, taip ir kiekviena moteris atras savo vyrą, kuris bus mieliausias ir visai nesvarbu, kokio ūgio jis būtų.. Va teip.
Kai numirsim mes su savo dieduku laimingi būdami 97 metų, tikrai negalvosim, ar gerai pasirinkom, nors aš aukštesnė...
Pati esu 180 cm, ir nuolat prie manes kibdavo mazesni ar mano ugio vaikinai...
Zalioje jaunysteje kompeksuodavau, aukstakulniu mano spintuteje ir su ziburiu nebutumet atradusios...
Bet paskui, kai praejo visokie pauglystes kompeksai, pajauciau savo ugio ir sudejimo jega
Nei vienam pro akis nepraslysdavau, visi tik zavedavosi ir zavedavosi...ale daugiausiai nedidelio ugio...
Nors kaip kam, man 180-190 yra visai nedideli, o mano maliavkom draugem jie kaip gigantai atrodydavo
Zodziu kompleksai dingo, aukstakulniai apsigyveno mano namuose ir t.t.
Na o mano isrinktasis/busimasis yra 6 cm uz mane didesnis, bet kai uzsidedu batukus, tampam lygus arba bunu didesne ir jokiu kompeksu, jam grazu
Bet tai kazkaip pastebejau, kad mazesnes nori butinai dideliu, salia kuriu atrodo kaip musytes, o aukstoms merginoms ne taip smarkiai tai rupi...

Vat kam jauciu silpnybe, tai aukstoms moterims
Gal, kad pati tokia ilgse-vis ieskau i save panasiu
Tik vieno dalyko nesuprantu, kodel gyvenime labai retai tokiu pastebiu, o cia forume pilna 180 moteriskiu-gal jus cia pasididinat save keliais centimetrais

Gal, kad pati tokia ilgse-vis ieskau i save panasiu

Tik vieno dalyko nesuprantu, kodel gyvenime labai retai tokiu pastebiu, o cia forume pilna 180 moteriskiu-gal jus cia pasididinat save keliais centimetrais

Na aš irgi beveik 180. Mažų vyrų kažkaip naturaliai nepastebėdavau. Tarsi perlipdavau
Paskui kokia draugė po vakarėlio bandydavo įrodinėt, kad koks mazgis nuo manęs akių nenuleido ir iš kailio nerės, kad tik mano dėmesį atkreiptų.
Prisipažinsiu tikrai- nuoširdžiai nepastebėdavau...o vyrukai paprastai prieidavo išvados, kad aš "pasikėlusi"...
Papildyta @ [mergetime]1085744899[/mergetime]
Nu gerai jau gerai-mano ūgis-179,5 ...todėl visuomet suapvalinu

Papildyta @ [mergetime]1085744899[/mergetime]
Nu gerai jau gerai-mano ūgis-179,5 ...todėl visuomet suapvalinu

svetima, zinai, kodel forume tiek aukstu moteriskiu?
Noa jau atsake, kad moteru ugis proporcingas protui
, va taip ir gaunasi, kad internete koncentruojasi 180-tines, o ne gatveje
Noa jau atsake, kad moteru ugis proporcingas protui

QUOTE (svetima @ 2004 05 28, 13:20) |
Bet manau, kad ugis yra svarbiau-juk proto nieks nemato gatvej, o ugio neatitikima visi pastebi, net nepazistami gali pirstais uzbadyt ![]() ![]() |
bet kiek tu laiko būni su vyru gatvej, o kiek laiko praleidi su juo namuose?
ir išvis koks skirtumas ką kiti pagalvos, jei man su juo tikrai gerai. o kai pamato kaip jis su manim elgiais, tai visos tik pavydi.