Įkraunama...
Įkraunama...

Jis mažesnio ūgio

QUOTE (mari4 @ 2004 05 26, 10:43)
kas pasakė, kad moterys turi būti mažesnės protest.gif

baisus čia daiktas, kad vyras porą cm mažesnis. aš ir su tokiu jaučiuosi kaip už mūro, kaip nesijausdavau su kitais didesniais, ber skystais. jei vyras už mane mažesnis nereiškia, kad jis visiškai silpnutis, nieko pats negali, o aš jam kaip kokia mamytė. nieko panašaus. jis manim didžiuojasi, kad gavo tokią ilgakoję ir kaip tik labiau manim pasirūpina. tai ne koks moterų dėmesio išpaikintas aukštaūgis, kuris mato tik save.
kai ilgiau pagyveni, svarbiau, kad vyras namais rūpintusi, žmonai padėtų, o ne tik kad gražiai atrodytum kartu, pagal kitų nuomonę . man asmeniškai, labai gražu kai moteris aukšta, liekna, graži , o vyras sportiškas, kad ir mažesnio ūgio. o kai vyras vedasi žmoną kaip vaiką, tai nekas... (nepykit)
Atsakyti
Is visu mano gyvenime turetu "kandidatu" ir gerbeju pats auksciausias deja buvo ir pats kvailiausias.. unsure.gif
Vnz. rinkausi ne pagal ugi wink.gif

Istikruju turbut ner labai jau grazu is sono paziuret, kai moteris aukstesne uz vyra, bet gi daug aplinkui neidealiu formu, veidu ir figuru tongue.gif
Kartais ziurek ir mados pasikeicia-kadangi dabar austa moteru era, tai gal po kokio desimtmecio bus madingiau turet salia maziuka vyra, kad atrodytum kietesne-"amazone" laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svetima: 28 gegužės 2004 - 12:41
QUOTE (svetima @ 2004 05 28, 10:37)
Is visu mano gyvenime turetu "kandidatu" ir gerbeju pats auksciausias deja buvo ir pats kvailiausias.. unsure.gif

He he, man irgi biggrin.gif Net kategorija tokia buvo - krepsininkas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Kazkodel tie dvimetriniai man pasitaikydavo tokio nerealaus tupumo, kad net juokas neimdavo biggrin.gif Nzn kodel taip, neisivaizduoju, gal i smegenis kraujas nepakliuva rolleyes.gif ? Reiks sutuoktinio paklaust. 195 cm... rolleyes.gif
Papildyta @ [mergetime]1085742020[/mergetime]
Beje, tik vyrams tai, moteru tai neliecia, moteru protas nuo ugio nepriklauso anaiptol rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif Visi gi cia mane pazista ir gali patvirtint, kokia as su savo 181 giliai intelektuali... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Noa @ 2004 05 28, 12:58)

Beje, tik vyrams tai, moteru tai neliecia, moteru protas nuo ugio nepriklauso anaiptol rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif Visi gi cia mane pazista ir gali patvirtint, kokia as su savo 181 giliai intelektuali... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

jauciu, moterims atvirksciai, ane?
Atsakyti
QUOTE (Noa @ 2004 05 28, 10:58)

Acha-moterims viskas atvirksciai tongue.gif laugh.gif wink.gif

Tai cia gaunasi, kad jei nori, kad protas atitiktu pagal standartus, tai ugis tada neatitiks g.gif
Bet manau, kad ugis yra svarbiau-juk proto nieks nemato gatvej, o ugio neatitikima visi pastebi, net nepazistami gali pirstais uzbadyt huh.gif laugh.gif

Atsakyti
Moterims tai tikrai atvirkščiai - man kraujas ir iki 188 cm atbėga - tikrai, paklauskit aplinkinių, pasakys, kad protinga esu tongue.gif
O šiaip manau, šita diskusija niekur nenuves, nes tai tas pats, kaip ginčytis kokia krūtinė gražesnė (mielesnė, ...-esnė) - kiekviena krūtinė atras vyrą, kuriam bus pati gražiausia, taip ir kiekviena moteris atras savo vyrą, kuris bus mieliausias ir visai nesvarbu, kokio ūgio jis būtų.. Va teip.
Kai numirsim mes su savo dieduku laimingi būdami 97 metų, tikrai negalvosim, ar gerai pasirinkom, nors aš aukštesnė...
Atsakyti
Pati esu 180 cm, ir nuolat prie manes kibdavo mazesni ar mano ugio vaikinai... blink.gif Zalioje jaunysteje kompeksuodavau, aukstakulniu mano spintuteje ir su ziburiu nebutumet atradusios... sad.gif Bet paskui, kai praejo visokie pauglystes kompeksai, pajauciau savo ugio ir sudejimo jega thumbup.gif Nei vienam pro akis nepraslysdavau, visi tik zavedavosi ir zavedavosi...ale daugiausiai nedidelio ugio... unsure.gif Nors kaip kam, man 180-190 yra visai nedideli, o mano maliavkom draugem jie kaip gigantai atrodydavo laugh.gif Zodziu kompleksai dingo, aukstakulniai apsigyveno mano namuose ir t.t. clap_1.gif Na o mano isrinktasis/busimasis yra 6 cm uz mane didesnis, bet kai uzsidedu batukus, tampam lygus arba bunu didesne ir jokiu kompeksu, jam grazu wub.gif Bet tai kazkaip pastebejau, kad mazesnes nori butinai dideliu, salia kuriu atrodo kaip musytes, o aukstoms merginoms ne taip smarkiai tai rupi... g.gif
Atsakyti
Vat kam jauciu silpnybe, tai aukstoms moterims tongue.gif laugh.gif

Gal, kad pati tokia ilgse-vis ieskau i save panasiu wink.gif
Tik vieno dalyko nesuprantu, kodel gyvenime labai retai tokiu pastebiu, o cia forume pilna 180 moteriskiu-gal jus cia pasididinat save keliais centimetrais g.gif laugh.gif
Atsakyti
Na aš irgi beveik 180. Mažų vyrų kažkaip naturaliai nepastebėdavau. Tarsi perlipdavau biggrin.gif Paskui kokia draugė po vakarėlio bandydavo įrodinėt, kad koks mazgis nuo manęs akių nenuleido ir iš kailio nerės, kad tik mano dėmesį atkreiptų. blink.gif blink.gif blink.gif Prisipažinsiu tikrai- nuoširdžiai nepastebėdavau...o vyrukai paprastai prieidavo išvados, kad aš "pasikėlusi"... smile.gif
Papildyta @ [mergetime]1085744899[/mergetime]
Nu gerai jau gerai-mano ūgis-179,5 ...todėl visuomet suapvalinu biggrin.gif
Atsakyti
o as 1.70, tai pagal ugi visokie vyrai tinka biggrin.gif nebent jau visai mazgiai butu biggrin.gif
Atsakyti
svetima, zinai, kodel forume tiek aukstu moteriskiu?
Noa jau atsake, kad moteru ugis proporcingas protui wink.gif , va taip ir gaunasi, kad internete koncentruojasi 180-tines, o ne gatveje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (svetima @ 2004 05 28, 13:20)

Bet manau, kad ugis yra svarbiau-juk proto nieks nemato gatvej, o ugio neatitikima visi pastebi, net nepazistami gali pirstais uzbadyt  huh.gif  laugh.gif

bet kiek tu laiko būni su vyru gatvej, o kiek laiko praleidi su juo namuose?
ir išvis koks skirtumas ką kiti pagalvos, jei man su juo tikrai gerai. o kai pamato kaip jis su manim elgiais, tai visos tik pavydi.
Atsakyti