Įkraunama...
Įkraunama...

Jis mažesnio ūgio

sad.gif g.gif Ka jau cia man su 170 beveikt.. smile.gif Vaikysteje tokia info butu daug ka paaiskinus.. smile.gif
Atsakyti
salia mazo vyro jauciuosi labai nekaip. niekada neisimyleciau mazesnio uz save, aciu dievui mano vyras uz mane 24cm aukstesnis. man tai labai patinka, nes dievinu aukstus vyrus, kurie dar ir ne "dratai" wink.gif
Atsakyti
QUOTE (agnieshka @ 2004 05 27, 09:18)
salia mazo vyro jauciuosi labai nekaip. niekada neisimyleciau mazesnio uz save, aciu dievui mano vyras uz mane 24cm aukstesnis. man tai labai patinka, nes dievinu aukstus vyrus, kurie dar ir ne "dratai" wink.gif

Niekada nesakyk niekada. As taip pat kazkada galvojau. O kai sutikau ji wub.gif tai tikrai mazai reiksmes tas ugis suvaidino. wub.gif
Atsakyti
Viskas gal ir neblogai butu, bet tiems mazems labai aukstos panos patinka. Tai kai buvau studente, diskotekose visi maziukai vyrai buvo mano. (Mano ugis 180 cm). Vienu metu net susitaikiau su ta mintim, kad man nelemta tureti aukstesni drauga. Nes aukstaugiai daznai nori coliukiu merginu. Bet klaikiausia, buvo tai, kad visi maziai turi Napoleono kompleksa. Jie visur teisus, viska zino geriausiai. Ve delto as ju pakest negaliu. Mano vyras dabar 196 cm. Tai ji nors prie sirdies dek. Toks visiskai nekonfliktiskas. Butent prie savo vyro pradejau aukstakulnius batus nesioti, jam grazu aukstos panos, o man dabar labai fainai ant kalbu vaikscioti (svajone issipilde!)
Atsakyti
QUOTE (manu @ 2004 05 24, 18:11)

pagal fiziologija idealus atvejas vyras uz moteri aukstesnis 10 -12 cm.

NESAMONE- IDEALU, KAI LYGUS....
Atsakyti
QUOTE (Sara @ 2004 05 27, 09:35)
[NESAMONE- IDEALU, KAI LYGUS....

tai mes tada idealus clap_1.gif
Atsakyti
Mano ugis 176, vyro-178, bet kazkodel as aukstesne atrodau..
Bet man tai visai nesvarbu, nes rinkausi zmogu o ne jo ugi....
Graziai parasiau ar ne? Bet tiesa sakant nesupykciau jei vyras
kokiais 10 cm paaugtu. laugh.gif
Atsakyti
Kiek turejau vyru,visi buvo nuo 180 ir toliau... Man mazi vyrai negrazu,as pati esu nuoperska laugh.gif 164cm ,bet niekad nesizvalgau i vyrus mazo ugio,man kazkaip ju rankos net negrazus,turi buti ilgi pirstai ,man grazu wink.gif
Bandziau su maziuku(savo ugio)nu negalejau prisiverst save,nu nekaip... sad.gif
Atsakyti
QUOTE (Natalija @ 2004 05 27, 10:26)
Kiek turejau vyru,visi buvo nuo 180 ir toliau... Man mazi vyrai negrazu,as pati esu nuoperska laugh.gif 164cm ,bet niekad nesizvalgau i vyrus mazo ugio,man kazkaip ju rankos net negrazus,turi buti ilgi pirstai ,man grazu wink.gif
Bandziau su maziuku(savo ugio)nu negalejau prisiverst save,nu nekaip... sad.gif

nu jei jau tu apie save sakai - nuoperska, tai , manai kiti apie tave taip nesako...ir tie vyrai dideli...jie tikriausiai irgi sako...:" kokia nuoperska" laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
As irgi labai džiaugiuosi, kad mano vyras beveik 20 cm aukštesnis už mane. thumbup.gif . Nu negražiai man atrodo, kai abu vienodo ūgio. Ypač jei dar panelė ne iš smulkiųjų, o vyras kūdas. Nu vaizdelis ne koks.
Atsakyti
QUOTE (Tautė @ 2004 05 27, 12:15)
As irgi labai džiaugiuosi, kad mano vyras beveik 20 cm aukštesnis už mane. thumbup.gif . Nu negražiai man atrodo, kai abu vienodo ūgio. Ypač jei dar panelė ne iš smulkiųjų, o vyras kūdas. Nu vaizdelis ne koks.

va, va - vaizdelis ne koks, koks, kitoks...o jei ta porele puikiai jauciasi ir yra daug laimingesni nei kita, einanti salia (kur zmona vyrui iki pazasties)...
Atsakyti
as pamasciau pamasciau ir ismasciau, kad visai nesvarbus vyro ugis, jeigu vyras neaukstas (suprantama ne apie liliputus eina kalba) reik, kad jis kudas kaip vaikas nebutu ohmy.gif , o jeigu vyrukas kresnas gali ir zemas buti, nieko baisaus.
va wink.gif
Atsakyti