Įkraunama...
Įkraunama...

Jis mažesnio ūgio

o aš, kai buvau jauna, graži ir kvaila lotuliukas.gif turėjau draugą...mano ūgis ~1.60, ir jis buvo mano ūgio!! doh.gif doh.gif kurį laiką tas man visai netrukdė, retai avėdavau aukštakulnius, tai kaip ir viskas ok buvo smile.gif tačiau vieną dieną, šokiuose, pasipuošusi visa čiki piki, aukštakulniukui ir čia jis...toks mažas man pasirodė g.gif po tos dienos ėmiau dėl to kompleksuoti.. draugystė mūsų jau seniai pasibaigė, negalėčiau tvirtinti, kad būtent dėl ūgio, bet manau, tai kažkiek įtakojo mūsų bendravimą, nes man nesinorėjo niekur eit su juo blush2.gif bet pabrėžiu, tada buvau gerokai jaunesnė ir matyt tie dalykai buvo svarbūs... kaip dabar būtų nežinau, nes turiu draugą, kuris už mane aukštesnis 20cm biggrin.gif
Atsakyti
Nieko tame nematau,na aukstesne tai aukstesne,zemesnis tai zemesnis,juk nuo to zmogaus budas ir bendravimas nesikeicia,o tos kurios sako:- ne negaleciau,niekada...paziureciau,kai isimyletu,sirdziai neisakysi ir neuzprogramuosi...ka jei turi draugu zemaugiu irgi geda kartu eiti gatve,pasirodyti kazkur??juk ant kaktos neparasyta cia zemaugis mano brolis,draugas,grupiokas...
Atsakyti
jauciuosi nekaip, vyras turi buti aukstesnis!
Atsakyti
kai aviu aukstakulnius, esu aukstesne uz savo vyra ciut ciut blush2.gif bet jokiu kompleksu nejauciam abu, man tas netrukdo, vyrui ir.
Atsakyti
Mano vyras yra daug aukstesnis uz mane. Prie jo jauciuosi tokia mazute, smulkute ir labai saugi. Manau, kad prie zemesnio vyro jausciausi nepatogiai, o ir vyras nesijaustu tikru vyru smile.gif
Atsakyti
Draugavau ir aš su vaikinu žemesniu už save. Tuo metu, kol simpatijos buvo-nekreipiau į tai dėmesio. Bet visgi daugiau žemesnio už save vyro nenorėčiau. Niekada nesakau "niekada", kad neprisikalbėti biggrin.gif Tiesiog faina, kai papuoli į tvirto ir aukšto vyro glėbį. Tas saugumo jausmas kitoks. Aišku, pilnai sutinku, kad žmogaus bendravimas nuo to nesikeičia ir tikrai niekada nesmerkiu porų, kurioms gera kartu ir jiems ūgis nesvarbus smile.gif
Taip, kad aukšti vyrai- gėris bigsmile.gif
Atsakyti
As uz savo vyra keliais centimetrais aukstesne esu, vienintelis minusas - nenesioju batu su aukstesniais nei 5cm kulnais, nes tada vyras nesmagiai jauciasi.
Atsakyti
blogai jausciausi .bet meile yra meile lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai gerai mazas vyras, va reikia kur nors eiti, o jis nenori, ciumpi vyra po pazascia ir nesiesi, jokiu problemu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Madeine @ 2009 08 24, 13:53)
Labai gerai mazas vyras, va reikia kur nors eiti, o jis nenori, ciumpi vyra po pazascia ir nesiesi, jokiu problemu  thumbup.gif

teisingai thumbup.gif ir kam tie kompleksai lotuliukas.gif
Atsakyti
Yra bendraminciu, valiooo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Geradiena @ 2009 02 19, 11:29)
Girdėjau tokią nuomonę sklandant tarp pačių vyrų: jei nedidelio ūgio vyrui pavyksta suvilioti ilgakoję moterį, vadinasi jis yra išskirtinai seksualus ir gal net turi kitų ryškesnių pranašumų. Toks ir yra mano mylimasis: ypatingai seksualus, sėkmingas tame, ką jis daro, inteligentiškas.

wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Meilemm @ 2009 02 20, 18:11)
jauciuosi nekaip, vyras turi buti aukstesnis!

O kas taip nustate , kad TURI , man tai giliai dzin , kokio jis ugio . Aisku , dabar manasis 12cm aukstesnis , bet as pati 183-184 ugio , tai buvo visokiu . Labai gera zmogu turejau 170cm , jokiu kompleksu , viskas ciki piki buvo wub.gif , o va liudniausisas prisiminimas is tokio 180 , kuris kategoriskai aiskino , kad yra 185 , nors po siai dienai , nesuprantu , ka ir kam jis bande irodyti , bet nuo tu jo kompleksu - vemt jau noredavosi , net i gamta vaziuojant aiskino , kad man reikia ,,uzsideti kulniukus,, ir neva tada as jau aukstesne , del kulniuku doh.gif
Echhh , kokiu tik nesamoniu jaunystej nepatiriam doh.gif wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti