Įkraunama...
Įkraunama...

Jis mažesnio ūgio

Mano ugis 180 vyro 178...Nesigediju aukstakulniu... ax.gif jis taip pat gerai jauciasi salia manes...wink.gif Ir dar kartais pasijuokiam su vyru, kad abu gelbejom savo gimine...hahha jei as buciau susiradusi vyra 2m. o jis mergina 160, tai mano vaikai butu gigantai, o jo vaikai mazyliai.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif aisku cia tik juokai, kaip kam tinka..wink.gif o kaip cia kita forumiete rase, kad nesijaustu saugi prie mazesnio vyro tai net nezinau ka pasakyti....as aukstesne, bet su savo vyru jauciuosi kaip uz muro... wub.gif jis rupestingas, demesingas, svelnus ir t.t. galeciau daug cia prirasyti..... blush2.gif
Atsakyti
Visada svajojau apie auksta vyra blush2.gif bet visad pasitaikydavo panasaus ugio ax.gif as - 1.68, jis- 1.76. Kai as su aukstakulniais, beveik lygus, bet man patinka toks koks jis yra, ir jauciuosi puikiai wub.gif
Atsakyti
As esu 174cm, o maniskis 170cm ir viskas cia gerai biggrin.gif
Atsakyti
turbut jausciausi nekaip smile.gif
ir man negrazu tokios poros ax.gif
Atsakyti
kai sutinki TĄ, tai nei ūgis, nei svoris, nei amžius tampa nesvarbus.
Atsakyti
QUOTE(TOCAMI @ 2009 02 10, 02:07)
kai sutinki TĄ, tai nei ūgis, nei svoris, nei amžius tampa nesvarbus.

visiskai teisingai smartass.gif

Na, o maniskis 1.90m, o as 1.78m, dziaugiuosi, kad yra taip 4u.gif jei vyras nekompleksuotas tai jam dzin ar jo mylimoji 1.5m ar 1.8m smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasyte0509: 10 vasario 2009 - 08:32
Visada patiko auksti vyrai,kuri ebutu uz mane aukstesni gerokai,net uzsidejus aukstakulniu salia auksto vyro jausciausi normaliai ax.gif
ir nutiko man taip,jog realus mano buvusio ugis buvo 177 o mano 180cm. ir zinokit tai labai matesi,nes jis toks zemutis net kedus jo kartais nesiodavau nes tiko ir batu dydis biggrin.gif toka minitiurinis o as tokia gigante biggrin.gif
bet man tai visiskai nemaise,gyvenau su zmogum,o ne jo ugiu ir jauciausi gerai,as daznai jy apsikabindavau ne jis mane ir man tai tikria netrukde!
Atsakyti
Man - tik auksti vyrai, su mazesniu jauciuosi kaip Lolita ir tas jos vyras rusijos strados daininikai ar kas ten, tai man taip geda pasidaro. As 1,74 o jis koks 1.70, as dar aukstakulnius uzsideciau tai butu 1,80 ir vaizdelis nekoks butu biggrin.gif
Atsakyti
Svarbiausia, kad būtų žmonėm gerai, tad ir ūgiai nesvarbu smile.gif jei koks didžiulis svaidosi su kumščiais - tai kas iš to ūgio.. schmoll.gif
Bet man irgi mažas vyras, o didelė moteris šalia - na nekaip atrodo, visai.. mama ir vaikas doh.gif
Mane vyras turi tvirtai apglėbti, panešioti, apkabinti.. Maniškio ūgis 2m (o mano 1,69), tai man pats tas, mažesnio jau ir nebenoriu.. thumbup.gif
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Armani @ 2008 12 26, 08:47)
turbut jausciausi nekaip smile.gif
ir man negrazu tokios poros  ax.gif

man irgi blush2.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Girdėjau tokią nuomonę sklandant tarp pačių vyrų: jei nedidelio ūgio vyrui pavyksta suvilioti ilgakoję moterį, vadinasi jis yra išskirtinai seksualus ir gal net turi kitų ryškesnių pranašumų. Toks ir yra mano mylimasis: ypatingai seksualus, sėkmingas tame, ką jis daro, inteligentiškas.
Atsakyti
QUOTE(Geradiena @ 2009 02 19, 10:29)
Girdėjau tokią nuomonę sklandant tarp pačių vyrų: jei nedidelio ūgio vyrui pavyksta suvilioti ilgakoję moterį, vadinasi jis yra išskirtinai seksualus ir gal net turi kitų ryškesnių pranašumų. Toks ir yra mano mylimasis: ypatingai seksualus, sėkmingas tame, ką jis daro, inteligentiškas.

visiskai pritariu.smile.gif) maniskis toks pats.. drinks_cheers.gif
Atsakyti