Įkraunama...
Įkraunama...

Jis mažesnio ūgio

Mes su vyru esam vienodo ugio (1.70 cm.) Ziurint is sono, tai jis dar net zemesnis atrodo. Taciau as del to visiskai nesijaudinu. Megstu aukstakulniu labai. thumbup.gif ir daznai juos nesioju. Nejauciu jokio komplekso ar nesaugumo.
Kaip tik dabar neisivaizduoju vyro, kuris buti visa galva aukstesnis uz mane unsure.gif
Turiu drauge, kurios vaikinas aukstesnis uz ja. Karta ji uzsimane savo vaikina meiliai pabuciuoti. O tas, matyt, nebuvo nusiteikes jokiam jos meilumui. Tai vaizdelis toks, kad ji jau stiebiasi ji buciuot, o jis tik kilst galva i virsu. Tai panele liko ant ledo.
Atsakyti
Durna panele... Spiri stipriai vyrukui i kiausinius, jis naturaliai susilenkia, tada buciuoji sau biggrin.gif
Atsakyti
su zemesniu jauciuosi nejaukiai.. uz savo heart.gif nugaros, ir is priekio, ir ant ranku, kuris ir didesnis, ir platesnis biggrin.gif jauciuosi puikiai, ir puikiau matyt nebebuna smile.gif o kai tenka pasipuosus aukstakulniais pabendraut, ar pasokt su zemesniu, tai kazkaip man ir lyg gailestis jiems apima, ar fig znaet kas galvoj.. biggrin.gif pvz, o jeigu ka, tai kaip buciuotis reiktu - ka, man dar lankstytis tongue.gif zodziu.. jau as tai uz aukstesni vyriski.. uz toki viena konkretu tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
... ir kas per velns ta meila yr, kad sirdi bado kap su peiliais... heart.gif heart.gif heart.gif

uzbadytu jums sirdela ar didelis ar mazas butu nesvarbu, turbut biggrin.gif

mano ugis nera labai jau didziulis 1,76 bet per visa savo gyvenimeli gal tik pora vaikinu turejau aukstesniu, o paskutiniai 4 buvo zemesni... is pradziu jauciausi ne kaip, kompleksavau, gal del to pastarosios 3 draugystes ir isiro, bet va kai dabartinis apsuko mane wub.gif , tei ugis nerupi, o tik smugis galvoj biggrin.gif

nematau as to skirtumo mum puikiai viskas einas ir gyvenam be ugio kerteliu wub.gif
Atsakyti
As tai ziauriai kompleksuoju salia zemesniu vyru. Turejau vaikinu lygiu su savim, ar vos vos aukstesniu - nu man tragedija buvo, kad ir kiek stengiausi save itikineti, jog cia nieko tokio. Mano pirmas reikalavimas vyrui visada buvo, kad vyras butu aukstesnis tiek, kad galeciau aveti aukstakulnius ir sukuosena pasidaryti laugh.gif Toki ir susiradau clap.gif Mano ugis 1,80, vyro - 1,93. Galiu apsiauti aukstakulnius tokius, kad nepaeiciau - vis tiek mazesne buciau clap.gif Geras jausmas, kai vyras salia aukstas. Visai nieko pries, kad koki 2m ugio butu unsure.gif laugh.gif
Atsakyti
mano tevas visa galva zemesnis uz mama wink.gif , tai matyt todel man visai nesvarbu vyro ugis.

bet as cia pagalvojau, o jeigu moteris auktesne, kaip tokia porele buciuojasi - tokioj situacijoj pasijausciau dramble ar vyre smile.gif

pagal fiziologija idealus atvejas vyras uz moteri aukstesnis 10 -12 cm.
Atsakyti
QUOTE (manu @ 2004 05 24, 16:11)
pagal fiziologija idealus atvejas vyras uz moteri aukstesnis 10 -12 cm.

O tai... Echm, KAS tokiu atveju idealiai gaunasi? rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif Susidomejau rolleyes.gif
Atsakyti
na tokiu atveju vienas kitam nei per dideli nei per mazi - cia visose situacijose smile.gif
Atsakyti
mano vyro brolis visada rinkosi galva aukštesnes merginas. jis dėl to visiškai nekompleksuoja, o merginoms irgi nė motais.

kas pasakė, kad moterys turi būti mažesnės protest.gif
Atsakyti
ne, nesmagiai jaučiuosi unsure.gif jei už parankės eitume, tai išeitų, kad aš jį tempiu kaip girtą laugh.gif
Atsakyti
aisku smagu, kai vyras uz tave aukstesnis, bet man daug svarbiau kitos savybes
Atsakyti
unsure.gif Asmeniskai klaikiai.... unsure.gif
Atsakyti