Įkraunama...
Įkraunama...

Jis mažesnio ūgio

A, pala, Lemone, sugalvojau, kaip eit su mazesniu diedu! Didelius atstumus, kaip mienta, vaziuokit. O mazus tegu nesa tave ant ranku! biggrin.gif
Atsakyti
Visa savo gyvenima, kiek teko nugyventi turejau mazesnius bernus, mano ugis 178, o diedai budavo 3 - 5 cm. mazesni, bet man del to nekilo jokiu problemu ar kompleksu, na gal seniau siek tiek, nes nesiodavau aukstakulnius, o dabar pajutau zenakulniu malonuma ir patoguma, tai dabar jokiu problemu.
baisiausia, kaip grazios panos salia dienu eina susikuprinusios, kad nesinatytu ugio skirtumo.
Atsakyti
As irgi visada svajojau apie auksta vyra, uz kurio peciu galeciau pasislepti ..... Bet matyt dievulis norejo kitaip ir as visai nesigailiu. Mano ugis 171, o vyro 176, o kadangi as laaaabai megstu vaikscioti su austakulniais tai jis daznai buna uz mane zemesnis. Musu draugystes pradzioje truputeli kompleksavau, taciau jis sugebejo sita pakeisti. Kazkada kai jo draugai pabande jam pasakyti, kad as uz ji aukstesne, jis jiems pasake - Ne ji uz mane aukstesne, o as uz ja zemesnis. Ir tada as supratau, kad tikrai nesuklydau ji issirinkdama blush2.gif
Atsakyti
Na negaliu aš gerai jaustis su mažesniu už save smile.gif Kaip mama jaučiuosi kokia jam... O prisiglaudus norėtųsi girdė širdį plakant, o ne pakaušį apžiūrinėt... Nesupykit, bet turbūt aš tokia jau kompleksuota esu...
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2005 03 21, 17:47)
Na negaliu aš gerai jaustis su mažesniu už save smile.gif Kaip mama jaučiuosi kokia jam... O prisiglaudus norėtųsi girdė širdį plakant, o ne pakaušį apžiūrinėt... Nesupykit, bet turbūt aš tokia jau kompleksuota esu...

A kas cia galetu supykt? Cia dziaugtis reikia smile.gif Kaip tik - ne konkurente esi daugumos normaliu diedu atzvilgiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pavasare @ 2005 03 19, 20:24)
Mano pacios irgi 167 cm. Mano draugo ugis 170, bet as vis tiek jauciuosi nejaukiai schmoll.gif Kulniuku negaliu uzsideti, bent jau stambus jis butu, o tai dar ir sveria kaip manekene unsure.gif  doh.gif Jauciu diskomforta ir tiek doh.gif

Tai mano irgi kaip manekenas (galetu eit ir triusikus reklamuot biggrin.gif )sveria tik apie 80 kg o as 60 blush2.gif nors stora nesijauciu ir diskomforto nejauciu,tik gal jei basa po namus vaikstau ir jis prieina tai tada jauciuosi kaip liliputas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2005 03 21, 17:47)

jokia tu nekompleksuota,manau daug tokiu yra kurios nenoretu pakausius apziurinet ypac plikius biggrin.gif
Atsakyti
Kadangi viršiju visas ūgio normas (1,84) , tai didesnį vyriškį surasti iškyla kai kurių keblumų. Nepatinka jaustis didesniai.
Užtai ir susiradau tą vienintelį, kurio ugis 1,96.
Be to tikrai nepatogiai jaučiuosi, kai vyrai už mane žymiai mažesni.
Atsakyti
Mano ugis 1,80, bet kazkodel labai gerai jauciuosi su diedais iki 1,70, nes jie ko tai visai nekompleksuoja del to, kad stovi salia moteriskes, kuri puse ar net visa galva uz juos aukstesne (matyt, priprate i virsu ziuret) smile.gif . O va tie, kur nuo 1,70 iki 1,80, tai baisiai kompleksuoja biggrin.gif biggrin.gif . Niekaip negali suprasti, kaip cia jie tokie vyriski ir tokie lyg ir nemazi, o kazkokia bobele pralenke juos ugiu ir nors tu ka blink.gif . Beje, mano vyras aukstesnis uz mane (1,86), bet jei butu buves mazesnis, tikrai nebuciau sukus sau galvos ar kompleksavus. Koks skirtumas, kas aukstesnis (jei kam nepatinka - tegul neziuri)...
Atsakyti
QUOTE(Sally @ 2005 03 22, 15:48)
Tai mano irgi kaip manekenas (galetu eit ir triusikus reklamuot biggrin.gif )sveria tik apie 80 kg o as 60 blush2.gif nors stora nesijauciu ir diskomforto nejauciu,tik gal jei basa po namus vaikstau ir jis prieina tai tada jauciuosi kaip liliputas doh.gif

Taip ir nesupratau - aukstesnis taviskis uz tave ar ne g.gif Tu dziaukis, kad jis sveria 80, nes man salia saviskio - 60-kilograminio atsistoti baisu doh.gif doh.gif
Atsakyti
As zadu eiti i pasiamtyma su vaikinu jis mazesnis 2 ar 3 cm bet mano batai su kulniuku, nezinau kaip jam patiks. Kiek supratau siek tiek jauciasi nejaukiai del tokio savo ugio. O siaip tai ugis nieko nesako, kazkada draugavau su tokiu, kuris uz mane mazesnis buvo, bet uz kitus pats gerenis. Siek tiek pergyvendavo kai reikdavo buciuotis, bet siaip neime i galva, nes mane mylejo, as irgi paskui prie to pripratau..
Atsakyti
QUOTE(zbitka10 @ 2005 03 23, 14:00)
As zadu eiti i pasiamtyma su vaikinu jis mazesnis 2 ar 3 cm bet mano batai su kulniuku, nezinau kaip jam patiks. Kiek supratau siek tiek jauciasi nejaukiai del tokio savo ugio.

Pasiimk šlepetes. tongue.gif
Atsakyti