Įkraunama...
Įkraunama...

Jis mažesnio ūgio

As taip pat visada galvojau, kad mano princas bus aukstas, bet... biggrin.gif Esu labai laiminga ir su savo mazutele saulutele wub.gif . Jauciuosi su juo labai saugi ir apsaugota, nes neduok deive kas nors mane izeidzia tai pasigailejimo nesulaukia. Ugis dar ne viskas svarbu smugis thumbup.gif
Atsakyti
Sara, paziurek ankstesni posta paraidziui: ne apie infekcija snekama, o apie infliacija biggrin.gif
Va kaip atsiranda pliotkai thumbup.gif
Atsakyti
Na galiu pasakyti, kad visos, kurios jauciates gerai salia mazesnio vyro esate saunios moterys. As esu labai kompleksuota ir manau, kad savo kompleksa (kazkoki... gal nepilnavertiskumo) bandau slepti aukstesniu vyru. Na bent jau noreciau taip...
Atsakyti
QUOTE (Natalija @ 2004 06 07, 16:19)
QUOTE (Sara @ 2004 06 07, 13:32)
QUOTE (Saldzioji @ 2004 06 07, 12:19)
QUOTE (Sara @ 2004 06 07, 11:35)
QUOTE (Natalija @ 2004 06 07, 11:28)
QUOTE (Sara @ 2004 06 07, 11:21)
QUOTE (ChikuRaku @ 2004 06 07, 10:56)

Beje, zhemi vyrai man nieko, bet jau stori - tai jau neeee!  protest.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif man irgi stori vyrai neeeeeeeeee, bet ir storos moteriskes neeeeeeee.....o jei dar ir maza ir stora (ar mazas ir storas tai visai neeeeeeeeeeee.... laugh.gif laugh.gif laugh.gif

o jei pati sustoresi,gal nusizudisi laugh.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif ne, nesizudysiu. esu pakankamai gero ugio laugh.gif laugh.gif laugh.gif
o storeti nezadu...jau nuo vaikystes taupau riebalu nusiurbimo operacijai.......guli pinigeliai banke...laukia riebaliuku

Ziurek tik kad inflecijos nebutu,o tai vaiksciosi stora ir didele laugh.gif

nebus jokiuten infekciju...po 15 metu technologijos ir medicina bus pazengusi i prieki... wink.gif

laugh.gif pazadi kad 15metu busi plona ir didele laugh.gif ????
O kaip po gimdimo ar nesustorejai? wink.gif

pazadu but nestora ir normalaus ugio....po gimdymo praejo beveik 8 menesiai....sveriu 5 kg maziau nei pries nestuma...taip, kad galiu savo svori atgauti ir dar kokius 3-4 kg pririnkti...vo tada ir siurbsim laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Atsakyti
QUOTE (nerile @ 2004 06 09, 13:00)
Sara, paziurek ankstesni posta paraidziui: ne apie infekcija snekama, o apie infliacija biggrin.gif
Va kaip atsiranda pliotkai thumbup.gif

matai, as kas antra raide skaitau, tai ta -e- vietoj -ia- ir suklaidino mane....bet gavosi vis tiek gerai...o infliacija nebaugina, nes tie pinigai juda...uz juos vesuves issikeliau, po to kompa pirkau, muzikos centra, po to duris sarvines......kai saka, pinigai sukasi sukasi, laukia savo triumfo valandos, kai bus isleisti riebaliuku siuuuuuuurrrrrrrrrrrrrbimui laugh.gif laugh.gif jk dar turiu koki 15 meteliu- spesiu reikiamai sumai pritaupyt wink.gif
Atsakyti
esu gan auksta(176), anksciau del to komleksuodavau, bet dabar mazesnio ugio vyrai tai jokiu neigiamu emociju nesukelia, nekreipiu i tai demesio, ir bendrauti visiskai netrukdo . Bet salia aukstu vyru ( mano vyras aukstas, beje, 192) fainai jauciuosi!
Atsakyti
Jooo... Aš čia ko gero pati mažiausia biggrin.gif Bent jau iš prisipažinusių 152 cm. rolleyes.gif biggrin.gif Taip kad man niekada nėra pavykę sutikti žemesnio už save pilnamečio tongue.gif Tai dabar ir nežinau, kaip čia su juo jausčiausi biggrin.gif
Studentavimo laikais gerai sutardavau su vienu grupioku. Nebuvom pora, bet dažnai kur nors kartu eidavom. Tai jis mane termometru vadindavo tongue.gif rolleyes.gif biggrin.gif , nes pats buvo apie 2 m. biggrin.gif
Ir dar. Noa čia iškėlė versiją, kad moters ūgis tiesiogiai proporcingas protui. Įdomi teorija ir, kiek skaičiau Noa postų, jos atveju visiškai pasitvirtinusi. Bet save nekukliai priskirčiau prie tų išimčių, kurios patvirtina kiekvieną taisyklę wink.gif biggrin.gif (Kas šuniui uodegą pakels...)
Atsakyti
Ka manote apie tai kad vyrukas mazesnis ugiu kokiais 3cm, bet jeigu su aukstesniais kulniukais. Ar jusu nevarzytu mazesnis?
Atsakyti
Vieni varžosi, kiti nesivaržo. Pvz. Makso iš Biplanų mergina net ir be kulnų už jį aukštesnė. Ir ką? Kartu jau daugiau, nei metai. Ūgis meilės, tarpusavio supratimo nei prideda, nei atima. Aš asmeniškai nejaukiai jausčiausi tik su žyyymiai mažesniu vaikinu. O keli cm manęs netrikdo
Atsakyti
kartais jie patys labiau kompleksuoja ir maskuoja tai, nei jų moterys
Atsakyti
Jei salia manes esantis mazesnis vyras jauciasi gerai, tai ir as jauciuosi thumbup.gif , bet jei matau, kad jis kompleksuoja, bando kiek imanoma daugiau issitiesti ir pan., tai tada jau nieko gero schmoll.gif . Turejau ankstyvoj jaunystej drauga, kuris buvo zemesnis 5 cm ir labai sauniai su juo jauciausi, nes jis baisiai isdidziai su manim po paranke kur nors zingsniuodavo biggrin.gif .
Atsakyti
Kai mano pacios ugis tik 167(be kulniuku) tai vaikinai visada buvo aukstesni,bet jeigu butu keliais cm uz manemazesnis tai nieko tokio.Kai mergina kokiais 3 cm aukstesne nelabai traukia aki,bet jeigu kokie 7 tai jau matosi ir man schmoll.gif nelabai graziai ziurisi,bet,jeigu pora jauciasi gerai tai koks skirtumas kas ka mano rolleyes.gif
p.s uztat mano busimojo ugis 198cm blush2.gif blush2.gif
Atsakyti