Kaip jauciates salia mazesnio vyro? As jauciuosi nesmagiai... Bendrauti, kaip su draugu - galeciau, bet jei rinkciausi vyra - tai butu minusas.
Na, as suprantu, kad svarbiausia geras zmogus... Bet kazkaip -10 cm ar daugiau... Jausciau kazkoki psichologini diskomforta... Gal iprasciau, nezinau...
Didela laaabai jauciuos ir i virsu ir i ploti..
Todel patinka aukstoki

Todel patinka aukstoki

Nu tikrai nesmagu... O jei dar ne tik žemesnis, bet ir smulkesnis
Aišku, centimetras vienas- kitas dar nieko, bet kai daugiau... įsimylėt tikrai negalėčiau

Aišku, centimetras vienas- kitas dar nieko, bet kai daugiau... įsimylėt tikrai negalėčiau

draugavau kazkada su tokiu, tai mes buvom lygus, bet su aukstakulniais tai jau negalejau vaiksciot, tai kazkaip
nesmagu........

Mno vyras yar tokio pat ugio kaip ir as, bet kai susipazinom as avejau aukstakulnius, bet man tas nesutrukde vistiek ji pamilau ir dabar nevengiu bateliu su auksta pakulne. Tad dazniausiai bunu uz ji aukstesne kazkur apie 8-10 cm, bet nei as nei jis jokio diskomforto. Esam "prancuziska pora"
Jo ugi man kompensuoja jo atletiskas kunas
Papildyta @ [mergetime]1083082518[/mergetime]
Oba, kiek klaidu pridariau
, tikiuosi perskaitysit

Papildyta @ [mergetime]1083082518[/mergetime]
Oba, kiek klaidu pridariau

Man asmeniškai labai gražu kai vyras aukštesnis. Ir džiaugiuosi, kad mano vyras 20cm. aukštesnis už mane
tuomet jautiesi tokia saugi...
Bet nieko negali padaryti jei yra kitaip

Bet nieko negali padaryti jei yra kitaip

jauciausi saugesne... nu jei pati esi zema, tai, net vidutinio ugio vyras tau tiks- bus uz tave aukstesnis, o vat ka daryti jei esi auksta, o kaip taisykle, prie aukstu labiausiai limpa maziai, nu ne per daug, bet tarkim zemesni 2 cm ar lygus? o be to kai esi auksta, tai esi uz daugeli aukstesne, o jei saboniai nepatinka tenka taikytis ir but patenkintai su zemesniu, kai esi su aukstakulniais...
bet meilei tas nekliudo

bet meilei tas nekliudo

Pati esu vos 1,60, tai jei dar vyras butu zemesnis
Man butu tiesiog geda su juo

Kadangi esu nesmulki, tai zemesnis vyras dar daugiau mano apvalumus isryskintu. Kazkada turejau drauga, kuris buvo vieno ugo su manim. Tai atrodydavau kaip avis su eriuku, kai kulniukus uzsidedavau. Man geriau aukstesnis, tada as vizualiai ne tokia didele atrodau.
Mano vyras uz mane mazesnis

As jau nuo senu laiku budama salia mazesniu uz save vyru jauciausi kaip ju motina
Net nesuprantu pati is kur tas jausmas, bet man jie atrodo silpni, verti uzuojautos.... gal vaikiski...
Nezinau, bet to jausmo dar neatsikraciau.
Todel mano visi vyrai buvo aukstesni uz mane. Gera jaustis maza, grazia ir moteriska

Todel mano visi vyrai buvo aukstesni uz mane. Gera jaustis maza, grazia ir moteriska