Įkraunama...
Įkraunama...

"Creme de la Creme", 2 tema

QUOTE(BlackDee @ 2010 03 30, 15:03)
Nesiimsiu dabar visu 10 kvapu apibudint smile.gif Galiu pasakyt, kad jie turi viena is geriausiu ambru parfumerijos - Ambre Russe beigi smilkalnius Wazamba, kuriems negaliu atsispirti. Jei tau patinka tuberoza, siulau isbandyt 3 Fleurs, ten ji kartu su roze, todel ne tokia riebi kaip Fracas. Man ramybes neduoda Youzu Fou ir Aziyade - abu gan gaivus, bet turi toki kazkoki cinkeli, kurio niekaip nepagaunu ir del to jie mane labai traukia smile.gif Bet atvaziavo tik siandien, dar nespejau visu tinkamai isstudijuot.

O gal galima apie jų kainas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 03 30, 16:05)
O gal galima apie jų kainas blush2.gif

EDP 50ml - 229 Lt, 100ml - 319 Lt
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2010 03 30, 15:08)
EDP 50ml - 229 Lt, 100ml - 319 Lt

Ačiū 4u.gif
Kaip tik svajojau apie galimybę pratestuoti (pradžiai biggrin.gif ) Wazamba bigsmile.gif Na bent tokia svajonė galės realizuotis. Jeigu neatsiras kitos - turėti juos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 30 kovo 2010 - 15:15
"Ant greitukių" prabėgdama išuosčiau visas naujienas ir buvo keistos asociacijos. Vieni pakvipo tikra gera pirtim, eukalipto esencija pagerinta (pamiršau pavadinimą). Kitų pirmasis įspūdis gan keistas, lyg prakaito rūgštelė, tad ant rankos net nebandžiau biggrin.gif Neužfiksavau kurie, tad pavadinimo nerašysiu. Labiausiai patiko ir priimtini, vėl gi, pirmas įspūdis ir rankos išmėginimas - Aziyade. Cukruoti vaisiai, imbieras, skanūs, kas mėgsta įdomų saldumą. Patiks toms, kurios buvo susižavėjusios Byredo PULP. Ambre Russe - supratau, kad ryškioji ambra ne mano "arkliukas". Wazamba - pasijutau rytietiškame restorane ar pas krišnaistus, Indija Indija, prieskoniai. Yuzu Fou - citrusų bombikė, tad pasilikau ateičiai išmėginimui ant rankos. Kolkas tiek.
Atsakyti
Na ir aš susipažinau prabėgom su keletu Parfum d`Empire kvapų smile.gif
O prieš vieną, dėl kurio, tik išgirdusi apie jo atvežimą, lėkiau į Creme de la Creme parduotuvę uostyti, tai ir neatsilaikiau. Turėjau svajonę tą kvapą pauostyti, o pauosčius ta svajonė virto noru turėti. Ir šiandien tą norą įgyvendinau bigsmile.gif Tai Wazamba.
Aš šiuose kvepaluose jaučiu smilkalus, spygluočius (pušis), sakus. Kvapas turi asociacijų su Comme des Garcons smilkaline serija, man asmeniškai gal su kvapu Zagorsk, bet man pačiai Wazamba priimtinesnis ir labiau tinkamas dėvėjimui (skonio reikalas). Beje mane labai žavi netgi kvapo sukūrimo idėja (kvapo sukūrimas įkvėptas Vakarų Afrikos muzikinio instrumento, kuris buvo naudojamas per svarbias ceremonijas).
Dabar tebeuostinėju riešus su Aziyade ir Ambre Russe.
Ambre Russe labai graži ambra, neabejoju, kad šie kvepalai ras daug gerbėjų. Man pačiai juose visgi nepatiko pernelyg alkoholinė pradžia. Mat aš apskritai - nei kvepaluose, nei gyvenime nemėgstu degtinės kvapo, o šių kvepalų pradinėse natose to kvapo ypatingai gausu. Bet kai tas alkoholis išsisklaido, kvapas tampa labai žaviu. Ambros mylėtojos į juos tikrai turėtų atkreipti dėmesį.
Aziyade pirmosios natos nustebino labai dideliu kiekiu vaisių. Pagal natas to reikėjo tikėtis, bet užuodžiau jų kur kas daugiau, nei kad maniau būsiant. Bet, laikui einant, kvapas vis gražėjo ir gražėjo. Širdies natose jis labai patrauklus. Man patinka būtent priekoninis jų fonas. Kaip rytietiškam kvapui prieskoniai čia gan švelnūs, bet visgi Aziyade turi savyje kažką hipnotizuojančio, kas traukia vis pauostyti jais apipurkštą riešą. Buvau vakar apie Aziyade parfforumuose prisiskaičiusi palyginimų su kitais gan žinomais kvapais. Taigi šie kvepalai lyginti su Serge Lutens Arabie (su tuo lyginimu visgi nesutikčiau, man šie kvapai gan skirtingi, Arabie kvepaluose užuodžiu visai kitokius vaisius, išskirtinai tik džiovintus). Taip pat lygino su Kenzo Drambliuku (tie man irgi žymiai sunkesni ir labiau spicy), su Sushi Imperiale (va tų tai nesu normaliai bandžiuosi, nes į jų sudėtį įeina pipirai, man vistiek jie netiktų). Žodžiu, mano supratimu, Aziyade yra rytietiški prieskoniniai ir labai vaisiniai, netgi gurmaniški kvepalai. Labai tinkami dėvėjimui ir gan universalūs, skirti plačiam ratui, manau, ir jaunosios parfumerijos mylėtojos į juos atkreips dėmesį (dėl tų pačių vaisių). Va tik vyrų (kvepalai unisex) su jais tai niekaip neįsivaizduoju.
Galiu reziumuoti - atvežtas labai įdomus brandas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes ax.gif

nesenai prasiejau CdC parduotuvej..tai uzkliuvo Byredo Blanche kvepaliukai wub.gif Tikra gaivuma, svara bigsmile.gif
Gal zinote panasiu dar kokiu kvepaliuku? ax.gif

p.s. Nepasidomejau kaina, bet turbut nemaza g.gif
Atsakyti
Byredo kvepalų kaina nemaža. Bijau pameluoti, rodos kažkur apie 500-650. Gal kas iš merginų pasakys tiksliau. Nemąsčiau apie pirkimą, todėl neįsiminiau. Vienintelis kvapas iš Byredo, man įstrigęs, yra „Pulp“. Blanche nepamenu.
Jei patinka gaiva, švara, paieškok CdC Six Scents 6. Bet, tikriausiai, jie jau išpirkti.

Iššluoti jau ir naujieji Parfum d'Empire Aziyade smile.gif Pauostyti testerį gavau. Pirmas įspūdis - kuminas, kardamonas. Žodžiu, kvepia mano prieskonių spintele ir mano troškiniais wub.gif Labai mielas ir priimtinas kvapas todėl mirksiukas.gif bet būtent dėl šių asociacijų negalėčiau jais kvėpintis. Kažkodėl vaisiai, kaip kitoms, man neišlenda į pirmą vietą. Va dabar pauosčiau apipurkštą popierėlį... Ryškiausiai jaučiasi prieskoniai. Galbūt ant odos kitaip atsiskleistų. Visumoje - kvapas malonus, įdomus, traukiantis, ir, kaip rašė Ingėnas, universalus.
Ant riešų pratestavau Wazamba ir Ambre Russe. Pirmasis nesužavėjo, o Ambre Russe patiko. Sodrus, ryškus, bet neįkyrus aromatas. thumbup.gif Kuo toliau, tuo man jis labiau patinka. Alkoholio kvapas dingsta labai greitai, vos užsipurškus.
Prieš nosį guli 3 Fleurs testeriukas ir laukia savo eilės. Ryt išbandysiu ant odos.
Kiti kvapai „neužkabino“ manęs.
Atsakyti
QUOTE(Kalpana @ 2010 04 02, 21:46)
Iššluoti jau ir naujieji Parfum d'Empire Aziyade smile.gif Pauostyti testerį gavau. Pirmas įspūdis - kuminas, kardamonas. Žodžiu, kvepia mano prieskonių spintele ir mano troškiniais  wub.gif Labai mielas ir priimtinas kvapas todėl  mirksiukas.gif bet būtent dėl šių asociacijų negalėčiau jais kvėpintis. Kažkodėl vaisiai, kaip kitoms, man neišlenda į pirmą vietą. Va dabar pauosčiau apipurkštą popierėlį... Ryškiausiai jaučiasi prieskoniai. Galbūt ant odos kitaip atsiskleistų. Visumoje - kvapas malonus, įdomus, traukiantis, ir, kaip rašė Ingėnas, universalus.

Na kur jau ten neišlenda vaisiai mirksiukas.gif Pirmosios jų natos - tai tikra vaisių bombikė. Laimei, vėliau jų sumažėja. Nes man žymiai svarbiau juose prieskoniai. Šiaip šį kvapą turbūt visai mielai turėčiau.
Beje, tikrai reikėjo bandyti ant odos, ne ant bloterio, gal užtat kitaip ir skleidėsi. Bent jau Wazamba bandžiau ant odos, ir bloterį tuo pačiu apipurškiau, tai skirtumas kvapo skleidimosi akivaizdus.
Atsakyti
Gali būti, kad ant odos atsiskleistų kitaip. Dabar kaip beuostyčiau, man imbieras, kardamonas, kuminas jaučiasi. Ką tik buvau savo prieskonių pauostyt pasitikslinimui ar manęs nosis neapgauna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sigizmundas @ 2010 04 02, 19:23)

p.s. Nepasidomejau kaina, bet turbut nemaza g.gif

100ml EDP - 399 Lt
Atsakyti
QUOTE(Kalpana @ 2010 04 02, 22:06)
Gali būti, kad ant odos atsiskleistų kitaip. Dabar kaip beuostyčiau, man imbieras, kardamonas, kuminas jaučiasi. Ką tik buvau savo prieskonių pauostyt pasitikslinimui ar manęs nosis neapgauna smile.gif

Jei uostei bloterį, ir galbūt net ne iš karto jį papurškusi, nieko keista, kad pirmosios natos pabėgo. O be to vaisininės natos apskritai ne tokios ilgalaikės kaip kad priekoniai, žymiai greičiau nugaruoja.
Beje man asmeniškai kuminas kiek nelietuviškai skamba (nors galimas ir toks variantas), vadinčiau jį visgi įprastai - kmynu.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 04 02, 23:20)

Beje man asmeniškai kuminas kiek nelietuviškai skamba (nors galimas ir toks variantas), vadinčiau jį  visgi įprastai - kmynu.

Tai kad kuminas ir kmynas - du skirtingi dalykai mirksiukas.gif
Atsakyti