Įkraunama...
Įkraunama...

"Creme de la Creme", 2 tema

QUOTE(juodas-drugelis @ 2010 03 04, 13:01)
man labai patiko, kad jis ismano tai, ka daro blush2.gif  smile.gif

taip. ir jis tinka siam darbui ir jam tas darbas tinka ir matosi, kad patinka. biggrin.gif
Atsakyti
matau, kad suprantam viena kita smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 03 02, 14:41)
Na, kad jau apie kainas, tai gal koks pavasarinis seilas nusimato?  rolleyes.gif

Tai gal kokiai kovo 8-ąjai ką nors sumąstys ax.gif Ar gerooookai po švenčių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juodas-drugelis @ 2010 03 04, 11:57)
ar as keista? wub.gif

o labai norėtųsi būti tokia laikoma, ane? biggrin.gif
Atsakyti
nelabai, bet neiseina kitaip tongue.gif o keista ne visada yra teigiamas dalykas verysad.gif
Atsakyti
Norejau pasiteirauti kokios kainos Etat Libre d’Orange kvapu?
Atsakyti
QUOTE(Gucci XX @ 2010 03 02, 20:58)
Mane taip pat domina nors kokios nuolaidos.. Nusiziurejau Amouage'a, gal kas turite, kaip kvapas laiko, ar vertas beveik 700 Lituku ax.gif ?

Amouage tikrai verti savo kainos, jau nuo praėjusių metų naudoju Lyric wub.gif wub.gif labai išsiskiria iš minios kvapų, pasakiškai skleidžiasi, išsilaiko ilgai 4u.gif Planuose - Ubar wub.gif wub.gif
Na, man kažkuo panašūs vidurinėse natose su Juliette has a gun Midnight Oud wub.gif gal rožės išryškėja... nežinau.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mariposa @ 2010 03 13, 19:42)
Norejau pasiteirauti kokios kainos Etat Libre d’Orange kvapu?

Nuo 219 iki 249 Lt.
Atsakyti
Į Creme de la Creme atvyko nauji kvepalai - Parfum d'Empire smile.gif

user posted image
Atsakyti
oo, reiks uzeit apsiuostyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2010 03 30, 15:38)
Į Creme de la Creme  atvyko nauji kvepalai - Parfum d'Empire smile.gif

Gal gali apibudinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 03 30, 15:52)
Gal gali apibudinti ax.gif

Nesiimsiu dabar visu 10 kvapu apibudint smile.gif Galiu pasakyt, kad jie turi viena is geriausiu ambru parfumerijoje - Ambre Russe beigi smilkalinius Wazamba, kuriems negaliu atsispirti. Jei tau patinka tuberoza, siulau isbandyt 3 Fleurs, ten ji kartu su roze, todel ne tokia riebi kaip Fracas. Man ramybes neduoda Yuzu Fou ir Aziyade - abu gan gaivus ( Aziyade turi kazkokiu afrodiziakiniu prieskoniu savyje, todel toks gaiviai - prieskoninis) , bet turi toki kazkoki cinkeli, kurio niekaip nepagaunu ir del to jie mane labai traukia smile.gif Bet atvaziavo tik siandien, dar nespejau visu tinkamai isstudijuot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 30 kovo 2010 - 15:07