Įkraunama...
Įkraunama...

"Creme de la Creme", 2 tema

QUOTE(Voxi @ 2010 02 22, 23:44)
Labiausiai sužavėjo Fiori di Capri.

Ir man šie patiko. Nepretenzingi, tinkantys ir pavasariui, ir vasarai, gaivuma be sunkumo.

Atsakyti
Creme de la Creme jau yra Byredo rinkinukai smile.gif

Kažkuri iš jūsų juos rezervavosi telefonu, bet konsultantas neranda užrašyto telefono numerio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Voxi @ 2010 02 23, 00:44)
Neseniai užbėgau ir išsiuosčiau Carthusia kvepaliukų

lentečka kaip viduržemiečių miestelių gatvėse cool.gif ....

Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2010 02 23, 09:53)
Creme de la Creme jau yra Byredo rinkinukai smile.gif

Kažkuri iš jūsų juos rezervavosi telefonu, bet konsultantas neranda užrašyto telefono numerio  doh.gif

Tokie skelbimai kelia nuotaiką thumbup.gif "Kreminėj" krizės nėr, todėl parfmaniakės gali miegoti ramiai. rolleyes.gif
Atsakyti
Kokios kainytės Juliette Has A Gun 100ml butelaičių? bigsmile.gif
Atsakyti
mane suzavejo Ambre Extreme (ak ,koks KVAPAS!!!), visos 4 bonkutes Comme de Garcons (ak, tos baznycios!!!) ir Myrhe ardente
wub.gif
Atsakyti
Na, kad jau apie kainas, tai gal koks pavasarinis seilas nusimato? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 03 02, 15:41)
Na, kad jau apie kainas, tai gal koks pavasarinis seilas nusimato?  rolleyes.gif

Mane irgi domintu biggrin.gif.Nesenai atradau sau ta stebuklinga parduotuve,bet dabar esu suzaveta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olivka9: 02 kovo 2010 - 15:21
Mane taip pat domina nors kokios nuolaidos.. Nusiziurejau Amouage'a, gal kas turite, kaip kvapas laiko, ar vertas beveik 700 Lituku ax.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gucci XX: 02 kovo 2010 - 19:58
siuo metu yra nuolaidos kai kuriems kvepalams, pvz. Miller Harris zolytem tongue.gif o as vakar ilgai rinkausi, uosciau daug, nes man 100 ml per daug butu, na ir kainos... ir issirinkau OUARZAZATE Comme de Garcons ar as keista? wub.gif vargsas pardavejas vargo, siule, bet taip ir likau prie CdG. bet labai mielas ir simpatiskas pardavejas, VYRAS wub.gif
Atsakyti
QUOTE(juodas-drugelis @ 2010 03 04, 11:57)
siuo metu yra nuolaidos kai kuriems kvepalams, pvz. Miller Harris zolytem tongue.gif o as vakar ilgai rinkausi, uosciau daug, nes man 100 ml per daug butu, na ir kainos... ir issirinkau OUARZAZATE Comme de Garcons ar as keista? wub.gif vargsas pardavejas vargo, siule, bet taip ir likau prie CdG. bet labai mielas ir simpatiskas pardavejas, VYRAS wub.gif

jo, tas vyriskis tikrai tobulas sios parduotuves konsultantas. Simpatiskas, stilingas... na ir malonus.. 4u.gif
Atsakyti
man labai patiko, kad jis ismano tai, ka daro blush2.gif smile.gif
Atsakyti