Įkraunama...
Įkraunama...

"Creme de la Creme", 2 tema

Man kvepalinis klimaksas wacko.gif Vakar buvau Panoramoj ir neužėjau į Kreminę - ar galima įsivaizduoti tokį siaubą? swoon.gif
Atsakyti
Nupirkau mamai bal d'afrique. niekaip negaliu prisimint kūrėjo pavadinimo, tai ji kai pasipurškia, tooks kvapas nerealus, niam.
pati montale intense tiare turiu, paskutinį kartą kai lankiausi panoramoj, montale buvo likę labai mažai kvapų ir tie patys tokie ne kokie. dabar dar galvoju nusipirkt kažką iš blu mediterrano.
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 02 22, 09:09)
Man kvepalinis klimaksas wacko.gif Vakar buvau Panoramoj ir neužėjau į Kreminę - ar galima įsivaizduoti tokį siaubą?  swoon.gif

As daznai taip darau,nes dar nebuvo ,turbut, taip,kad uzejus viena,be kompanijos,iseiciau tusciom cool.gif .Reik eit su gerais zmonem,kurie sulaiko nuo obsesinio kompulsinio pirkimo.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 02 22, 12:55)
As daznai taip darau,nes dar nebuvo ,turbut, taip,kad uzejus viena,be kompanijos,iseiciau tusciom cool.gif .Reik eit su gerais zmonem,kurie sulaiko nuo obsesinio kompulsinio pirkimo.

kažkurioj temoj tai skaičiau, kad eina su kokiais-tai sponsoriais...... g.gif

Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 02 22, 08:09)
Man kvepalinis klimaksas wacko.gif Vakar buvau Panoramoj ir neužėjau į Kreminę - ar galima įsivaizduoti tokį siaubą?  swoon.gif

Zinokit, o man atvirksciai, as jau bijau eiti, nes negaliu iseiti tusciomis unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Renatina @ 2011 02 22, 12:28)
kažkurioj temoj tai skaičiau, kad eina su kokiais-tai sponsoriais...... g.gif

Sauniai drinks_cheers.gif lotuliukas.gif bet kur tokiu rast?
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2011 02 22, 13:53)
Zinokit, o man atvirksciai, as jau bijau eiti, nes negaliu iseiti tusciomis  unsure.gif
Papildyta:
Sauniai  drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif  bet kur tokiu rast?

rast gal prie tos pačios Panoramos?
nors prie berods tėra policija, lizingas ir saldainių fabrikas g.gif
tada nežinau.

Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2011 02 22, 13:53)
Zinokit, o man atvirksciai, as jau bijau eiti, nes negaliu iseiti tusciomis  unsure.gif
Papildyta:
Sauniai  drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif  bet kur tokiu rast?

Jei eitumet daznokai, tai nebutu tokios problemos. As visada uzbegu pasiuostyneti tongue.gif Ir man uztenka.

Kas blogiausiai, vis tik noriu FM doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Renatina @ 2011 02 22, 13:56)
nors prie berods tėra policija, lizingas ir saldainių fabrikas g.gif
tada nežinau.

Tai gi cia rimti kandidatai i sponsorius bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 22 vasario 2011 - 12:57
QUOTE(Ziu Ziu @ 2011 02 07, 21:12)
merginos gal kas zinot kaip vadinasi tie molekuliniai kvepalai? konkreciai pirmos molekules... pamirsau unsure.gif

Laba diena,
Atsiprašau, kad įsiterpsiu, senokai domiuosi įdomesniais kvepalais, aišku jie nebūtinai turi būti nišiniai, tiesiog įdomesni.
Prieš pora metų pratestavau ne po vieną kartą Escentric 01 ir Molekule 01 ir aišku užsimaniau abiejų ir pinigų gaila.
Ilgai ieškojau kas galėtų parvežti iš Anglijos, jie ten pigesni (tuo metu buvo apie 250 Lt), ir aišku aš juos abejus turiu. Bet praėjus kuriam laikui, jie man jau ne taip ir patinka, gal net pabodo, atrodo ir laiko prastai. Nekalbant, kad juos galima purkšti abu iš karto, gaunamas dar įdomesnis kvapas. Jų yra tik didelės talpos.
Prieš pirkdamos, ne vieną kartą pratestuokite.
Čia tiek šiokių tokių nukrypimų
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 02 22, 12:58)
Jei eitumet daznokai, tai nebutu tokios problemos. As visada uzbegu pasiuostyneti  tongue.gif Ir man uztenka.

Kas blogiausiai, vis tik noriu FM  doh.gif

Tai, kad man labai nepakeliui, uztai reciau ir vaziuoju. Gyvenciau kur netoli to akropelio tai butu kitas reikalas.

O kuriu butent taip norisi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2011 02 22, 14:14)
O kuriu butent taip norisi?  ax.gif

Carnal Flower rolleyes.gif
Atsakyti
Gal zinot,ar turi kremine sita kvapa?
http://www.fragranti...makov-9651.html
senokai nebuvau...
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 03 03, 16:40)
Gal zinot,ar turi kremine sita kvapa?