Įkraunama...
Įkraunama...

"Creme de la Creme", 2 tema

QUOTE(LEEja @ 2011 02 16, 19:34)
jau susikaupiau ir nusipirkau siuos smile.gif kazkaip buvo apnike abejones ka imti, situos ar Miss Charming, bet pasikalbejau su konsultantu ir emiau Not a Perfume
beje, meginuka taip pat D'Orsey gavau Chevalier D'Orsay
user posted image

Labai smalsu kokie įspūdžiai rolleyes.gif
Atsakyti
Klausimas toks truputį į temą dėl JHAG „Not a Perfume“. Ar ant jūsų skleidžiasi kaip tabako, rūkalų kvapas? Manęs, kai buvau pasipurškusi, aplinkiniai netgi susirūpinę klausinėjo ar nebūsiu pradėjusi rūkyti.

Ar yra Vilniaus Creme de la Creme Amouage miniatiūrų? Jei taip, gal atkreipę dėmesį esate kokia jų kaina? 4u.gif
Atsakyti
ispudziai tokie:
kai bandziau pries pora savaiciu - nuo rankos kazkaip greit dingo, del to tada ir nepirkau, bet liko ant megztuko rankoves, ir as pro ta vieta namie negaledavau praeit, uosciau ir uosciau ta rankove biggrin.gif
kvapas su rukalais tai neturi nieko panasaus ant manes, jis toks svelnus, man gel kazkiek i Miss Charming panasus, net nezinau, man tos vietos net atsikasti norisi biggrin.gif
konsultantas sake, kadangi jis visai sintetinis - viena molekule, tai jis toks pulsuojantis, tai pranyksta, tai atsiranda, tai sustipreja, tai susvelneja.
manau pora atomiku gal pasidalint galesiu, nes su leliuku namie sedziu, mazai kur iseinu, tai ilgam uzteks
Atsakyti
Testavausi šiandien SL Cuir Mauresque ir Datura Noir wub.gif vieną konsultantas papurškė ant vienos rankos, kitą - ant kitos smile.gif na, uosčiausi bevaikščiodama po Panoramą tai dešinį riešą, tai - kairįjį... Įdomiai skleidėsi cuir mauresque, tokia oda, mediena, toks sodrumas, ir šilta muskuso nata .. wub.gif Datura noir-kažkaip nesusiliejo su mano oda ir liko toks gaivokas, šaltas, kiek salsvas aromatas blush2.gif ir grįžusi nusipirkau visgi Daim Blond'ą biggrin.gif Gavau Chergui mėginuką ir Feminite du bois, tai šiuos rytoj testuosiuosi ant riešų biggrin.gif taip pat pasisekė ir konsultantas įdėjo Montale šokoladinį greedy mėginėlį. Pastarąjį išsibandžiau wub.gif na, vietoj deserto laugh.gif skanumėlis wub.gif net nežinau kaip tokius dėvėti reiktų blush2.gif baisu baisiai, kad kas nors neatsikąstų laugh.gif

tai tokia mano šiandiena wub.gif
Atsakyti
as uzpavydejau - neteisybe, man idejo tik viena meginuka, o vat kitoms tai net tris ideda!!!! ohmy.gif
papeikima isreiskiu
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 02 18, 08:53)
as uzpavydejau - neteisybe,  man idejo tik viena meginuka, o vat kitoms tai net tris ideda!!!!  ohmy.gif
papeikima isreiskiu

Ir dar kokius tuos tris mad.gif Jungiuosi prie nuskriaustuju drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalpana @ 2011 02 17, 00:03)
Klausimas toks truputį į temą dėl JHAG „Not a Perfume“. Ar ant jūsų skleidžiasi kaip tabako, rūkalų kvapas? Manęs, kai buvau pasipurškusi, aplinkiniai netgi susirūpinę klausinėjo ar nebūsiu pradėjusi rūkyti.

Ar yra Vilniaus Creme de la Creme Amouage miniatiūrų? Jei taip, gal atkreipę dėmesį esate kokia jų kaina?  4u.gif

del miniatiuru nezinau, bet paciu kvepalu kaina apie 600lt.
Atsakyti
Kvepalų „normalių“ buteliukų kainą žinau, bet va parūpo miniatiūros. Kaune nėra. Reikės į Vilniaus parduotuvę pasiskambinti.
Atsakyti
Ar pas mus yra AG Songes?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 02 21, 18:44)

Lyg buvo prapuole vienu metu g.gif
Jei ka,cia yra
http://www.perfumit....3-annick-goutal
http://www.perfumit....tal-songes.html
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 02 21, 19:44)