Įkraunama...
Įkraunama...

"Creme de la Creme", 2 tema

Aišku, provincija prie išsvajotų buteliukų paskutinė eilėje stovės ir galiausiai taip nieko ir ne gaus unsure.gif . Laisve, kokiais varpais, kokiom natom skambiji, kad bent vieną butelaitį gaut....
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2011 02 02, 19:08)
Ommm.... Medituok, Minerva, ties mintimi, kad tau nieko nereikia, medituok... unsure.gif hihihi.gif

Bandau ir aš medituoti, bet ko tais sunku susikaupti... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Benicio @ 2011 02 02, 19:53)
Aišku, provincija prie išsvajotų buteliukų paskutinė eilėje stovės ir galiausiai taip nieko ir ne gaus  unsure.gif  . Laisve, kokiais varpais, kokiom natom skambiji, kad bent vieną butelaitį gaut....

Bandysiu giminų, švogerių, krikštamočios kaimynės pažįstamų ieškoti, jei žinosiu, kad Lubin Idole bus už pigiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laisvė: 02 vasario 2011 - 20:28
Ech, kokie jūs laimingi žmonės, kad man taip Vilnius arčiau būtų.. unsure.gif

Guodžiuosi mintimi, kad gal po kokių 25 met CdlC atsidarys ir Šiauliuose lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2011 02 02, 20:57)
Ech, kokie jūs laimingi žmonės, kad man taip Vilnius arčiau būtų.. unsure.gif 

Guodžiuosi mintimi, kad gal po kokių 25 met CdlC atsidarys ir Šiauliuose  lotuliukas.gif

Na jau neee, kad tamsta visus kvepalus kremavoje ispirktu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 02 02, 20:47)
O aš jaučiuosi sutaupiusi lyg tai 820 Lt (jei neklystu), nes pavaikščiojau ant rankos ir supratau, kad Portrait of a Lady man nereikia smile.gif jėga, kokia esu turtinga,ką už juos nusipirkti? smile.gif

Man irgi palengvejo, kad FM manes nesuzavejo rolleyes.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 02 02, 21:00)
Man irgi palengvejo, kad FM manes nesuzavejo  rolleyes.gif  drinks_cheers.gif

Reik mokytis nesudaryt sau sąlygų susižavėt-pažiūri į kainą ir žinai,ar gali kišt prie nosies ,ar ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 02 02, 22:00)

Būtent Portretas? Jei taip, kodėl?

QUOTE(Gafsa @ 2011 02 02, 22:03)
Reik mokytis nesudaryt sau sąlygų susižavėt-pažiūri į kainą ir žinai,ar gali kišt prie nosies ,ar ne biggrin.gif

schmoll.gif nežiūrom į kainą schmoll.gif biggrin.gif aš pirma žiūriu į buteliuką, paskui į pavadinimą, o paskui jau - kas lieka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 02 02, 21:03)

Susizaveti galima ir po to svaigintis ta mintim, kaip kvepia lotuliukas.gif

QUOTE(eglegle @ 2011 02 02, 21:11)
Būtent Portretas? Jei taip, kodėl?

Ir sie, dabar jau neatsimenu net, reiskia, ispudzio nepaliko unsure.gif Bet gal vieno karto neuztenka. Kazkada grisiu atidziau patyrineti rolleyes.gif
Atsakyti
Vasario 5-6d. Vilniaus Creme de la Creme bus nuolaidos:
KORRES kūno sviestams, plaukų dažams ir dekoratyvinei kosmetikai - 40 proc.
CdG keliems kvapams - 30 proc.
L'Artisan visiems kvapams - 30 proc.
Lubin visiems isskyrus Idole - 20 proc.
PATYKA dušo želėms - 30 proc.
The Different Company visiems, išskyrus Sublime Balkiss ir Oriental Lounge - 40 proc.
Parfum d'Empire visiems kvapams - 20 proc.
Miller Harris visiems kvapams - 50 proc.
Byredo rinkiniams - 30 proc.
ETRO Lemon Sorbet - 40 proc.
Eau d'Italie visiems - 40 proc.
Carthusia visiems - 40 proc.
ELLIS FAAS šešėliams - 30 proc.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 02 vasario 2011 - 21:08
QUOTE(BlackDee @ 2011 02 02, 21:08)
Lubin visiems isskyrus Idole - 20 proc.

dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 02 02, 21:00)

Na o va mane beda istiko taip suzavejo, jog jau antra savaite jie mane persekioja-iki siol kailiniu rankove kvepia (daugiau nei savaite praejo), o prisiliete drabuziai po visa skalbiniu deze kvapa isnesiojo, tik ieinu i vonia ir vualia: portrait of a lady nosi kutena. doh.gif Viskas nebegaliu, paskutinioji-pirksiu. Vasario vid. minejo, jog bus 50ml buteliukas tai vietoj 820-555...Bet sia akimirka esu pasiryzus ir 100ml pirkti. Ar tai normalu, jog taip kvapas paveike, jog nepaliauji apie ji galvoti?
Atsakyti
QUOTE(ZygimantaJ @ 2011 02 02, 21:17)
Ar tai normalu, jog taip kvapas paveike, jog nepaliauji apie ji galvoti?

normalu smile.gif bet bent jau man dažnai būna, kad greit paveikia, greit po to ir atveikia biggrin.gif
Atsakyti