Įkraunama...
Įkraunama...

"Creme de la Creme", 2 tema

baikit tyčiotis cool.gif

Atsakyti
smile.gif of: kartą esu pamiršusi, užmetusi dovanų čekį, tiesiog išgaravo po švenčių. O dar esu gavusi čekį, bet tuomet sirgau ir negalėjau pasinaudoti per leidžiamą laikotarpį, nes buvo SPA dovana. Tačiau vėliau, kai paaiškinau priežastį, man leido tuo čekiu pasinaudoti, jau po "garantinio" po laiko. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 02 02, 15:48)
smile.gif of: kartą esu pamiršusi, užmetusi dovanų čekį, tiesiog išgaravo po švenčių. O dar esu gavusi čekį, bet tuomet sirgau ir negalėjau pasinaudoti per leidžiamą laikotarpį, nes buvo SPA dovana. Tačiau vėliau, kai paaiškinau priežastį, man leido tuo čekiu pasinaudoti, jau po "garantinio" po laiko. smile.gif

nu va matotės....... gal ir man leis pasinaudoti SPA, su kokiom nors parfumuotom priemonėm, kai ateisiu su tuo čekiu ax.gif

geriau būtų Bilobilo padovanoję teblečikių. Pasimiršk tu man taip...

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2011 02 02, 15:52)
nu va matotės....... gal ir man leis pasinaudoti SPA, su kokiom nors parfumuotom priemonėm, kai ateisiu su tuo čekiu ax.gif

geriau būtų Bilobilo padovanoję teblečikių. Pasimiršk tu man taip...

Manau, kad cia jau tikras parfumaniako vardo pazeminimas. Toki dalyka pamirsti, cia kaip kelia i tevyne nono.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 02 02, 16:10)
Manau, kad cia jau tikras parfumaniako vardo pazeminimas. Toki dalyka pamirsti, cia kaip kelia i tevyne  nono.gif

nu nianaaada, kas tie maniakai čia pas mus?

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2011 02 02, 16:25)
nu nianaaada, kas tie maniakai čia pas mus?

1. ne dienos be laso laugh.gif
2. ne menesio be naujos pakupkes;
3. ne dienos be skaitalu, kad ir cia;
4. stazas
5. teorines zinios
6. parduotuvese nepraeini pro sventa vieta, bent ikist snapa butina
7. keliones vienas is tikslu - kokia idomi sventa vieta.

Manau, jau tiek uztenka, tiksliau net visu nebutina kriteriju atitikti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 02 02, 14:59)
Šį savaitgalį, vasario 5-6 dienomis, Creme de la Creme Vilniuje Jūsų lauks ypatingi pasiūlymai.

NUOLAIDOS NET IKI 40 PROCENTŲ MILLER HARRIS, CARTHUSIA, PARFUM D‘EMPIRE, EAU D‘ITALIE visam asortimentui bei COMME DES GARCONS, L‘ARTISAN PARFUMEUR, PATYKA, THE DIFFERENT COMPANY, ELLIS FAAS, BYREDO, KORRES, LUBIN pažymėtoms prekėms.

Lauksime Jūsų šį šeštadienį ir sekmadienį Creme de la Creme, PC Panorama, Vilniuje

thumbup.gif

Idomu kokiems kvapas bus nuolaida is L‘ARTISAN ir BYREDO? g.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2011 02 02, 16:37)

Mane artisan irgi domina, tiek, kad jie savo asortimenta vis mazina ju verysad.gif

Dar gal zvakem bus nuolaidu? Ir Korres kosmetikai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 02 02, 16:36)
1. ne dienos be laso laugh.gif
2. ne menesio be naujos pakupkes;
3. ne dienos be skaitalu, kad ir cia;
4. stazas
5. teorines zinios
6. parduotuvese nepraeini pro sventa vieta, bent ikist snapa butina
7. keliones vienas is tikslu - kokia idomi sventa vieta.

Manau, jau tiek uztenka, tiksliau net visu nebutina kriteriju atitikti  tongue.gif

viens tik atitiko man, tad supratau, kad taikei kažkam kitam.

o kalbant į temą - aš manau, kad CdC atsiradimo+išsiplitimo dėka maniakių bent po kokią per dieną matyt atsiranda...

Atsakyti
Idomu ar Kaune bus kokiu nuolaidu, net nagai niezti, kaip noriu apsishopint bigsmile.gif
Atsakyti
Renatina tai ka jau nusiziurejai CdC?
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2011 02 02, 15:37)

O Lubin Idole bus su nuolaida?
Atsakyti