Įkraunama...
Įkraunama...

"Creme de la Creme", 2 tema

QUOTE(-DolceVita- @ 2011 01 19, 20:14)
Black afgano 30 ml parfumo extrakta pirkau 375 LT berods buvo, o dabar is naujienu uzsinorejau vienu kvepalu, kuriu 100 ml kainuoja 888 Lt  biggrin.gif Kazkurie is situ http://www.facebook....t=o.56283074307
pavadinimas susijes su pudra kazkaip, jei gerai pamenu... o laiko kaip!!! sestadieni purske ant rankos, siandien jau teciadienis, o palaidines rankove kvepia taip skaniai  wub.gif

Oj, ne taip jusu ana posta suskaiciau blush2.gif Iris Poudre turbut nusiziurejot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-DolceVita- @ 2011 01 19, 20:14)
Black afgano 30 ml parfumo extrakta pirkau 375 LT berods buvo, o dabar is naujienu uzsinorejau vienu kvepalu, kuriu 100 ml kainuoja 888 Lt  biggrin.gif Kazkurie is situ http://www.facebook....t=o.56283074307
pavadinimas susijes su pudra kazkaip, jei gerai pamenu... o laiko kaip!!! sestadieni purske ant rankos, siandien jau teciadienis, o palaidines rankove kvepia taip skaniai  wub.gif

Gal kvapą naujų kvepalų galite apibūdinti?
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2011 01 19, 20:06)

be sansu!!! kad ir kaip noreciau neiskiriu nei vienos natos lotuliukas.gif bet veza kaip reikalas mane jie doh.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2011 01 19, 20:06)

prašom

dar
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 19 sausio 2011 - 20:46
QUOTE(Monmorensi @ 2011 01 19, 21:44)

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Po ilgu ieskojimu, galu gale radau kas suzavejo - Frederic Malle namu kvepalai " Portrait of a Lady" - antra diena lydi sis istabus kvapas. Gal turite alternatyviu pasiulymu? Nes parduotuvej tera 100ml. talpa-pardaveja minejo, jog kazkada turetu gauti ir 50ml....Gal aisku kada artimiausiu metu gausit?

Idomus butu ir pasvarstymai apie si kvapa...
Atsakyti
Man irgi labai įstrigo Portrait of a Lady, bet skubėjau ir nelabai įsigilinau į kvapą. Pasirodė šiek tiek panašu į Agent Provocateur, bet galiu ir smarkiai klysti. Teks eit dar kartą.
Atsakyti
o Creme dov.čekiai kiek papr.galioja?
susapnavau,atsibudau - ar nepramiegojau kažkur pasidėtą čekį neišnaudojus? bigsmile.gif

Atsakyti
Šį savaitgalį, vasario 5-6 dienomis, Creme de la Creme Vilniuje Jūsų lauks ypatingi pasiūlymai.

NUOLAIDOS NET IKI 40 PROCENTŲ MILLER HARRIS, CARTHUSIA, PARFUM D‘EMPIRE, EAU D‘ITALIE visam asortimentui bei COMME DES GARCONS, L‘ARTISAN PARFUMEUR, PATYKA, THE DIFFERENT COMPANY, ELLIS FAAS, BYREDO, KORRES, LUBIN pažymėtoms prekėms.

Lauksime Jūsų šį šeštadienį ir sekmadienį Creme de la Creme, PC Panorama, Vilniuje

thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 02 vasario 2011 - 14:00
QUOTE(Renatina @ 2011 02 02, 13:58)
o Creme dov.čekiai kiek papr.galioja?
susapnavau,atsibudau - ar nepramiegojau kažkur pasidėtą čekį neišnaudojus? bigsmile.gif

Ale kantrybė moteriškės nesvietiška biggrin.gif
Aš porą kart esu gavus Creme dovanų čekį, tai jau su pirmais gaidžiais kitą dieną prie durų trepsėjau tongue.gif
Man rodos 3 mėnesius galioja.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 02 02, 15:59)
COMME DES GARCONS

doh.gif ajajaj, promachas
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2011 02 02, 14:02)
Ale kantrybė moteriškės nesvietiška  biggrin.gif
Aš porą kart esu gavus Creme dovanų čekį, tai jau su pirmais gaidžiais kitą dieną prie durų trepsėjau  tongue.gif
Man rodos 3 mėnesius galioja.

drinks_cheers.gif tai jau tikrai kad nesvietiška. lotuliukas.gif
Atsakyti