Įkraunama...
Įkraunama...

"Creme de la Creme", 2 tema

QUOTE(Renatina @ 2010 12 16, 10:27)
turbūt vieni FM brangesni, kiti FM pigesni.....

Na, kaunietes, pasakykit, nes zadu siustis, tai gal neverta? Nors.. jauciu vistiek ne mano kisenei unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija79 @ 2010 12 15, 08:39)
Gal galetumete konkreciau pasakyti  blush2.gif  kuriame aukste ?  clap.gif  4u.gif

Jau siandien atidare, pirmame aukste smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 12 16, 20:05)
Na, kaunietes, pasakykit, nes zadu siustis, tai gal neverta? Nors.. jauciu vistiek ne mano kisenei unsure.gif

aš tai čia reagavau į Artistės juoką, kas yra FM, o kas yra FM rolleyes.gif

Atsakyti
Serge Lutens limituotos versijos:
Fumerie Turque
Musc Koublai Khan
Chene
Santal Blanc
Chypre Rouge
Borneo 1834

Nuo rytojaus popietės Vilniaus ir Kauno Creme de la Creme smile.gif
Atsakyti
Seniai pas jus lankiausi, bet tokia proga papasakosiu savo įspūdžius iš vakar apsilankymo naujojoje parduotuvėje. Nosis užsirietė į kitą pusę, bet išėjau pagaliau susipažinusi su Serge Lutens "Un Bois vanille" ir Frederik Malle mamos ir vaiko bučinį atkartojančio kvapo smile.gif (pavadinimo nepasakysiu, bet taip jį pristatė konsultantė smile.gif ). Įspūdžiai tokie, kad išdidi vanile sekiojo iš paskos visą vakarą, vis primindama savo didingą stotą ir vis įsukdama į savo siautulį ant mano odos! tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gyneve @ 2010 12 21, 20:30)
Seniai pas jus lankiausi, bet tokia proga papasakosiu savo įspūdžius iš vakar apsilankymo naujojoje parduotuvėje. Nosis užsirietė į kitą pusę, bet išėjau pagaliau susipažinusi su  Serge Lutens "Un Bois vanille" ir Frederik Malle mamos ir vaiko bučinį atkartojančio kvapo smile.gif (pavadinimo nepasakysiu, bet taip jį pristatė konsultantė smile.gif ). Įspūdžiai tokie, kad išdidi vanile sekiojo iš paskos visą vakarą, vis primindama savo didingą stotą ir vis įsukdama į savo siautulį ant mano odos!  tongue.gif

Cia apie ka idomu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 12 21, 20:31)
Cia apie ka idomu?  bigsmile.gif

Gal black dee pasakytu.. bet kvapas tikrai toks kaip kvepėdavo mamos lūpdažis. rolleyes.gif jei eisiu pro šalį galėsiu patikslinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gyneve @ 2010 12 21, 20:34)
Gal black dee pasakytu.. bet kvapas tikrai toks kaip kvepėdavo mamos lūpdažis.  rolleyes.gif jei eisiu pro šalį galėsiu patikslinti smile.gif

Lipstick Rose greiciausiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2010 12 21, 21:18)
Lipstick Rose greiciausiai  mirksiukas.gif

vava ..tikrai tie smile.gif ačiū už prašvesėjimą smile.gif
Atsakyti
Buvau šiandien Kauno Creme de la Creme. Ech, nespėjau net visų Frederic Malle išuostyti. Šįvakar vyko uždaras renginys - kvepalų pristatymas/parduotuvės atidarymas. Užėjau prieš pat renginį. Parduotuvėje buvo ruošiamasi renginiui, bet žmonių dar buvo. Fotografas taikėsi nufotografuoti lentynas, ypač F. M., iš įvairių pozicijų, tad nenorėdama užstoti, mikliai pasišalinau.
Dėl kainų tai dabar nepasakysiu, kas kiek kainuoja tiksliai, bet, kaip sakė Renatina: „vieni FM brangesni, kiti FM pigesni“. smile.gif
Vilniaus parduotuvėje asortimentas gausesnis. Tikiuosi, kad ir Kaune su laiku pasipildys.
Atsakyti
QUOTE(Kalpana @ 2010 12 21, 22:09)
Buvau šiandien Kauno Creme de la Creme. Ech, nespėjau net visų Frederic Malle išuostyti. Šįvakar vyko uždaras renginys - kvepalų pristatymas/parduotuvės atidarymas. Užėjau prieš pat renginį. Parduotuvėje buvo ruošiamasi renginiui, bet žmonių dar buvo. Fotografas taikėsi nufotografuoti lentynas, ypač F. M., iš įvairių pozicijų, tad nenorėdama užstoti, mikliai pasišalinau.
Dėl kainų tai dabar nepasakysiu, kas kiek kainuoja tiksliai, bet, kaip sakė Renatina: „vieni FM brangesni, kiti FM pigesni“. smile.gif
Vilniaus parduotuvėje asortimentas gausesnis. Tikiuosi, kad ir Kaune su laiku pasipildys.

tai kiek tas brangesni - pigesni g.gif gal galima konkrečiau rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, ar yra kauno akropolyje Miller Harris kvapų asortimentas?
Atsakyti