Įkraunama...
Įkraunama...

"Creme de la Creme", 2 tema

QUOTE(Renatina @ 2010 11 16, 15:49)
galim SL parfumerijai temelę atidaryti, bus aktualu - pasakosimės ten...

Manau, kad tai puiki mintis, nebus isbarstyta kitose temose po trupini smile.gif
Atsakyti
Laba,
gal galėtumėt pasakyti, kiek parduotuvėj kainuoja BLACK AFGANO ir kokia talpa? Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2010 11 17, 08:36)
Laba,
gal galėtumėt pasakyti, kiek parduotuvėj kainuoja BLACK AFGANO ir kokia talpa? Ačiū.

BlackDee, ir ar jau galima stoti į eilę? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2010 11 15, 23:20)
Bus dar įvairių naujienų, artimiausia jų - Parfums d'Orsay smile.gif

bigsmile.gif BlackDee, o ar bus ju Tilleul?
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2010 11 17, 07:36)
Laba,

QUOTE(Tugras @ 2010 11 17, 15:20)
BlackDee, ir ar jau galima stoti į eilę?  smile.gif

Šiandien nupirko paskutinį Black Afgano ir dabar neaišku, kada bus, nes jų gamyba labai nereguliari unsure.gif

QUOTE(AMARILIS @ 2010 11 17, 21:43)
bigsmile.gif  BlackDee, o ar bus ju Tilleul?

Aišku, kad bus, pati labai jų laukiu, įsimylėjau šį kvapą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2010 11 17, 23:41)
Šiandien nupirko paskutinį Black Afgano ir dabar neaišku, kada bus, nes jų gamyba labai nereguliari  unsure.gif

Kas nusipirkot??? Ateisiu atimt smile.gif
Nu ką padarysi... Gal bus galima sužinoti, kai turėsit?
Atsakyti
QUOTE(Buckiukas @ 2010 11 16, 11:57)
Labai smalsu, ar Fumerie turque, kurio neradau sąrašiuke, galima tikėtis? Ar jis irgi buvęs toj efemerinėj kolekcijoj ir jo nebėra?

BD, gal praslydo, labai man rūpi... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Buckiukas @ 2010 11 18, 23:58)
BD, gal praslydo, labai man rūpi...  rolleyes.gif

Taip, tai buvo limituotas leidimas ir jo nebėra. Nebent dar yra likučių kažkokiose internetinėse parduotuvėse unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, as cia tokiu klausimu ax.gif kadangi pas mus mieste nera tos stebuklingos parduotuves wub.gif tai gal kurios vilnietes gali pasakyti jei zino kokios kainos ir ml. kiekiai Creminei , mane dominanciu 21 Costume National ax.gif noreciau palyginti, ar apsimoka siustis smile.gif Busiu dekinga uz bet kokia info , aciu 4u.gif
Atsakyti
[quote=BlackDee,2010 11 17, 22:41]
Šiandien nupirko paskutinį Black Afgano ir dabar neaišku, kada bus, nes jų gamyba labai nereguliari unsure.gif

Na ir nusivyliau - kaip tik buvau sumasciusi sau pasidovanoti Black Afgano verysad.gif

Gal galesit parasyt, jei vel ju atsirastu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=guci,2010 11 26, 14:27]
[quote=BlackDee,2010 11 17, 22:41]

Na ir nusivyliau - kaip tik buvau sumasciusi sau pasidovanoti Black Afgano verysad.gif

Gal galesit parasyt, jei vel ju atsirastu ax.gif 4u.gif
[/quote]

ir as laaabia lauksiu info kada bus Black Afgano vel. Jau taip pat ruosiausi nusipirkt, labai gaila, kad nespejau verysad.gif
Atsakyti
Koks neįtikėtinas ažiotažas vienu metu biggrin.gif
Atsakyti