Įkraunama...
Įkraunama...

"Creme de la Creme", 2 tema

QUOTE(eglegle @ 2010 11 16, 11:18)
Žodžiu, atrodytų keistai, jei kas nors imtų kvėpintis SL vien tik išgirdęs, jog tai neva madinga, ir visai nežinotų, nei kas tas SL, nei kiek tų buteliukų yra, ir net nebūtų įsitikinęs, ar tikrai tas kvapas patinka.

O tokių tikrai atsiras...
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2010 11 16, 11:16)
Žodžiu, atrodytų keistai, jei kas nors imtų kvėpintis SL vien tik išgirdęs, jog tai neva madinga

netikiu ir gyvenime negirdėjau, kad kas nors kvepalus pirktų dėl mados schmoll.gif susidomėt gali dėl reklamos, kalbų, bet pirkti ir kvepintis nepatinkančiais kvepalais dėl mados - niekada nepatikėsiu schmoll.gif
galvoju, kad čia yra toks psichologinis momentas, iš kur tie "nuogąstavimai" atsiranda - aha, aš tai pirmas juos žinojau ir uosčiau, ir domėjausi! o va, dabar ateis sau kažkas iš gatvės neprisiskaitęs ir nusipirks tiesiog patikusius kvepalus.
ir gerai padarys. kvepalai skirti žmonėms, o ne žmonės kvepalams, ir neva turėtų atitikti kažkokius reikalavimus, kad galėtų juos nusipirkti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 16 lapkričio 2010 - 11:45
Ne nu ti kad kas tas SL yra ir kiek jo buteliuku ir kvapu rusiu isleista, tikiu, kad nezinoti galima , bet kad juo kvepintis nes madingas, nors nepatinka, tai netikiu.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2010 11 16, 11:28)
kvepalai skirti žmonėms, o ne žmonės kvepalams, ir neva turėtų atitikti kažkokius reikalavimus, kad galėtų juos nusipirkti.

Vat būtent. drinks_cheers.gif
Nu, koks mano reikalas kokia intencija kvepia SL pro šalį praėjusi praeivė? Supranta ji juos, išmano kūrėjo biografiją, mintinai išvardintų dar bent 16 SL kvapų pavadinimų bei dominuojančių natų ir pan....
Nu, gavo Kalėdoms dovanų, nes diedas nupirko, nes jam patiko konsultantės konsultavimas, nu, tai - valio, lai kvepia, man dėl to galvos neskauda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heilė: 16 lapkričio 2010 - 11:36
Labai smalsu, ar Fumerie turque, kurio neradau sąrašiuke, galima tikėtis? Ar jis irgi buvęs toj efemerinėj kolekcijoj ir jo nebėra?
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2010 11 16, 13:11)
Manau, kad ir kaip "madinga" būtų kvėpintis SL, "nieko neišmanančios merguželės" nesugebės pripratint savo gležnų nosyčių prie toli gražu ne-escadinių kvapų smile.gif

As tai isvis nesuprantu cia tu diskusiju...kvepinuosi tuo, kas man patinka...ar tai popsas ar ekskliuzyvas, man visiskai vienodai biggrin.gif Svarbu man kvapas patinka ir as gerai jauciuosi bei niekam neerzinu nosies diena issikvepinusi astriais, super saldziais ir dar kokiais nors supuvusiu lapu kvapo kvepalais...
O tai, kad pripratinsi savo nosyte prie visokiu smirdalu, tai jau bus aukstas lygis? g.gif
O dar blogiau, kai diena salia praeina kokia fifute palikdama sleifa super astriu ar saldziu iki sleikstulio kvepalu...neduok D su tokia kolege viename kabinete sedeti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skyeyes: 16 lapkričio 2010 - 12:13
Kiekviena banga, mada, ažiotažas palieka ir teigiamų nuosėdų, todėl neskubėčiau nurašyti to į negatyvines nuotaikas. Ne kiekvienam įperkamos tos naujienos, juolab, kad iš tokios gausos kiekvienas sau atras arba ne. Man asmeniškai tikrai negaila biggrin.gif , jei daugiau nei keli iš tūkstančio ar 10 000 kvepės įdomiai ir išskirtinai. Bent jau aš Vilniuje tik save užuodžiu tam tikrais, bet kuo kvepia kiti, ypač nepažįstami, nuoširdžiai - vienodai rodo. Bile nesmirdi prakaitu ir "peregaru".
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2010 11 16, 11:28)
netikiu ir gyvenime negirdėjau, kad kas nors kvepalus pirktų dėl mados schmoll.gif susidomėt gali dėl reklamos, kalbų, bet pirkti ir kvepintis nepatinkančiais kvepalais dėl mados - niekada nepatikėsiu schmoll.gif

Deja, bet taip būna verysad.gif Ir viena iš tokios mados apraiškų - vadinti ne nišinius kvepalus skalbimo milteliais angel_sadangel.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DA_LI: 16 lapkričio 2010 - 14:25
QUOTE(skyeyes @ 2010 11 16, 13:12)
As tai isvis nesuprantu cia tu diskusiju...kvepinuosi tuo, kas man patinka...ar tai popsas ar ekskliuzyvas, man visiskai vienodai biggrin.gif Svarbu man kvapas patinka ir as gerai jauciuosi bei niekam neerzinu nosies diena issikvepinusi astriais, super saldziais ir dar kokiais nors supuvusiu lapu kvapo kvepalais...
O tai, kad pripratinsi savo nosyte prie visokiu smirdalu, tai jau bus aukstas lygis? g.gif
O dar blogiau, kai diena salia praeina kokia fifute palikdama sleifa super astriu ar saldziu iki sleikstulio kvepalu...neduok D su tokia kolege viename kabinete sedeti doh.gif

Nesupratau g.gif Tai dabar kaip iseina, kad kvepintis dar ir del kitu reikia? Zinote, o mane erzina lengvi ir tik su uzuomina i kvepalus aromatai( nenoriu nieko izeist- tame tarpe ir kvepalu mirksiukas.gif ), kuriu neina atskirti nuo visu Ariel ir Leonor skalbikliu, bet tai tik mano ir mano skonio reikalas doh.gif Kazkokia nesamone gaunasi, kad jus manot, kad jau jusu nosi nereziantys kvepalai negali nieko erzinti? Klystate blink.gif Nesuprantu kodel tureciau nesikvepinti Kenzo drambliuku, Banditu ar Gucci Rush(beje nesu fifute)? Tikrai nesiruosiu svarstyti kam tai patiktu ar ne, nes sie kvepalai yra mano kaip asmenybes israiskos dalis ir as juos dievinu. Visa gyvenima kvepinuosi tik sau! sau! sau! Ir nematau tame nieko blogo cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baggio: 16 lapkričio 2010 - 14:42
QUOTE(DA_LI @ 2010 11 16, 14:22)
Deja, bet taip būna verysad.gif Ir viena iš tokios mados apraiškų - vadinti ne nišinius kvepalus skalbimo milteliais angel_sadangel.gif

Pala, pala, atgims tosios personos TV laida - išgirsim naujų piorlų... doh.gif
Atsakyti
galim SL parfumerijai temelę atidaryti, bus aktualu - pasakosimės ten...

Atsakyti
QUOTE(DA_LI @ 2010 11 16, 14:22)

čia turbūt Petruškevičiaus garsusis pasakymas smile.gif

pati mada nišiniams kvepalams, sutinku, egzistuoja kai kuriose aplinkose. bet vis tiek tų kvepalų pasirinkimas didelis ir rasti savam skoniui tikrai yra įmanoma. taip kad net jei ir "dėl mados", dar nereiškia, jog negali nuoširdžiai patikt.
Atsakyti