Įkraunama...
Įkraunama...

"Creme de la Creme", 2 tema

QUOTE(Smauglius @ 2010 11 16, 10:26)
O kad SL kvepės visas Vilnius kaip escadom labai abejoju, ne tie kvapai, kurie patiktų itin plačioms masėms, čia jau tamsta persūdėt manyč.  smile.gif

tai tada gerai 4u.gif nes jau išsigandau baisiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2010 11 16, 08:17)
Labai sveikinu, kad parduotuvės asortimentas plečiasi, patinka man ten, viskas elegantiška ir jauku, galima rasti puikių, kitokių, įdomių kvepalų, bet jau man atleiskit - niekaip nesuprantu šitos euforijos dėl SL. Tai dabar pusė Vilniaus jais kvepės? Kaip kokiom escadom? sad.gif Ir jie tikrai daugumai taip patinka? Aš jau jų iš anksto net nenoriu sad.gif

tai euforija juk forume, o ne pusėje Vilniaus smile.gif aišku, kad džiaugiasi tie, kuriems patinka SL mirksiukas.gif
o šiaip galima gi ir neuostyt, ir nenorėt iš principo, jei išskirtinumo siekis (forume) yra aukščiau gerų kvepalų biggrin.gif
Atsakyti
Man Tom Ford BO pavyzdys, nes irgi sukelta ne viena banga buvo, bet taip sekmingai ir nusirito, man atrodo. Nes ne kiekvienai tas kvapas.
O parfumerijos pasiula tikrai didele, kad musu mazoj Lietuvelej nebutu visi kaip pagal 11 dydzio kaliosus. Vistiek kiekvienas atsirenka pagal savo kisene, pagal savo supratima ir tt.
Atsakyti
Bet argi tikrai yra (ar ateina) SL mada g.gif Na aš bent nelabai tepastebėjau.
Įtariu, kad tos, kurios džiaugėsi atvykus SL produkcijai į Kreminę, jos ir taip su SL daugiau mažiau jau buvo susidūrusios anksčiau. Be to yra 23 SL kvapai Kreminėje, o jie visi pakankamai skirtingi, tai kažkokių mados tendencijų kažin ar čia galima įžvelgti.

Tarkim dėl savęs aš net galiu pasakyti, kad man iš visų nišinės parfumerijos brandų, su kuriais kada nors esu pažindinusis, SL parfumerija yra pati mylimiausia ir artimiausia. Visai ne dėl kažkokių madų. Ir būtent SL Kreminėje aš labiausiai norėjau bei laukiau.
Va gaila, kad keleto norimų pauostyti SL kvapų taip ir neužvežė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2010 11 16, 09:17)
Labai sveikinu, kad parduotuvės asortimentas plečiasi, patinka man ten, viskas elegantiška ir jauku, galima rasti puikių, kitokių, įdomių kvepalų, bet jau man atleiskit - niekaip nesuprantu šitos euforijos dėl SL. Tai dabar pusė Vilniaus jais kvepės? Kaip kokiom escadom? sad.gif Ir jie tikrai daugumai taip patinka? Aš jau jų iš anksto net nenoriu sad.gif

na ir palyginai cool.gif kaip plastikini maiseli su gyvates odos rankine
isankstinis nusistatymas transliuoja info ne apie SL, o apie tave pacia

nieko keisto, kai kyla aziotazas del itin kokybisko iki siol lengvai neprieinamo brando. Juk ne NY gyvename. Nors pavadinti tuzina ar pora postu SM aziotazu taip pat yra nepaprastai skambu
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2010 11 16, 12:24)
na ir palyginai  cool.gif kaip plastikini maiseli su gyvates odos rankine
isankstinis nusistatymas transliuoja info ne apie SL, o apie tave pacia

Kvepiančiųjų skaičius nėra lygu kvapo kokybei, tad nelyginau ir nelyginu, kad SL lygu Esc. Jokios info apie SL netransliuoju. O ką išsitransliavote jūs apie mane - niekam neįdomu. Pasakiau tik tai, kad būtų gaila, jei nieko neišmanančios mergužėlės imtų juos pirkti, nes "madinga kvėpintis SL".
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2010 11 16, 11:43)
Pasakiau tik tai, kad būtų gaila, jei nieko neišmanančios mergužėlės imtų juos pirkti, nes "madinga kvėpintis SL".

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif As tik tiek galiu pasakyti... ty nusijuokti...

Kita vertus, gal jums koki vartotoja patenta kas suteiktu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 16 lapkričio 2010 - 10:49
QUOTE(eglegle @ 2010 11 16, 10:43)
būtų gaila, jei nieko neišmanančios mergužėlės imtų juos pirkti, nes "madinga kvėpintis SL".

o tai ko čia gailėt? jeigu jau išmano tiek, kad joms patinka tie kvepalai, tai to tikrai pakanka ax.gif lyg jau tos "išmanančios" turi kažkokias privilegijas "nusisavinti" kvepalus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 16 lapkričio 2010 - 10:54
QUOTE(katalike @ 2010 11 16, 12:53)
o tai ko čia gailėt? jeigu jau išmano tiek, kad joms patinka tie kvepalai, tai to tikrai pakanka ax.gif lyg jau tos "išmanančios" turi kažkokias privilegijas "nusisavinti" kvepalus rolleyes.gif

kaip tam anekdote: gal padovanokim jai knygą (SL)? tai kad ji jau turi vieną.
na gerai, negaila drinks_cheers.gif viskas, einu dirbt, o tai paskui nebus už ką pirkt kvepalų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2010 11 16, 11:02)
kaip tam anekdote: gal padovanokim jai knygą (SL)? tai kad ji jau turi vieną.

Keistas vienok tas jūsų anekdotas. Ir nebūtinai visi kiti turi būti mažiau išmanantys už jus cool.gif
Šiaip Kreminėje ne vien SL, yra ir kitų brandų. Tai jūsų logika vadovaujantis žaliam parfumerijoje žmogui geriau ten nė kojos nekelti?
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2010 11 16, 11:43)
Pasakiau tik tai, kad būtų gaila, jei nieko neišmanančios mergužėlės imtų juos pirkti, nes "madinga kvėpintis SL".

Manau, kad ir kaip "madinga" būtų kvėpintis SL, "nieko neišmanančios merguželės" nesugebės pripratint savo gležnų nosyčių prie toli gražu ne-escadinių kvapų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 16, 13:06)
Keistas vienok  tas jūsų anekdotas. Ir nebūtinai visi kiti  turi būti mažiau išmanantys už jus  cool.gif
Šiaip Kreminėje ne vien SL, yra ir kitų brandų. Tai jūsų logika vadovaujantis žaliam parfumerijoje žmogui geriau ten nė kojos nekelti?

Jetus, labai neaiškiai turbūt rašau smile.gif Ir visai nesu išmananti, anaiptol.
Žodžiu, atrodytų keistai, jei kas nors imtų kvėpintis SL vien tik išgirdęs, jog tai neva madinga, ir visai nežinotų, nei kas tas SL, nei kiek tų buteliukų yra, ir net nebūtų įsitikinęs, ar tikrai tas kvapas patinka.
Papildyta:
QUOTE(BlackDee @ 2010 11 16, 13:11)
Manau, kad ir kaip "madinga" būtų kvėpintis SL, "nieko neišmanančios merguželės" nesugebės pripratint savo gležnų nosyčių prie toli gražu ne-escadinių kvapų smile.gif

drinks_cheers.gif vat šito ir tikiuosi
Atsakyti