Įkraunama...
Įkraunama...

"Creme de la Creme", 2 tema

QUOTE(milaaa @ 2010 11 13, 19:27)
stai siuos 4u.gif

Oho, kokia faina dovana thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2010 11 13, 14:40)
išėjo nei daug, nei mažai - 8 kvepalai.

mažai... schmoll.gif Su miegmaišiu važiuosiu į kreminę, labai pavydžiu vilnietėms galimybės nors ir kasdien prasukt pro CdC... Pasakokit pagaliau, kas ką testavot, čia, ar anoj temoj, na labai smalsu, kieno kokie įspūdžiai.
Atsakyti
QUOTE(Buckiukas @ 2010 11 13, 20:14)
mažai...  schmoll.gif  Su miegmaišiu važiuosiu į kreminę, labai pavydžiu vilnietėms galimybės nors ir kasdien prasukt pro CdC... Pasakokit pagaliau, kas ką testavot, čia, ar anoj temoj, na labai smalsu, kieno kokie įspūdžiai.

Aš testavau labai prabėgom (nes visai kitur ėjau).
Purškiau tik 4. Du ant rankos, ir du ant bloterių.
Nuo bloterio Bas de Soie iškart atmečiau. Ne mano skonio. Mėgstu irisus kvepaluose, bet šie man kažkokie gan nuobodoki pasirodė. Ir iš viso pastebėjau, kad SL daug kvapų mėgstu, o va jų gėlinių - nelabai. Arba bent lyg šiol neužtaikiau ant man galinčio patikti SL gėlinio.

Kitas patekęs ant bloterio - Cuir Mauresque. Va šitas maloniai nustebino ir jį būtinai norėsiu pratestuoti išsamiau, ant odos. Pirmosios natos tai nepatiko biggrin.gif , bet vėliau visai įdomus man priimtinas kvapas. Saldoka oda, kažkokia dulkėta, turi sausumo, jaučiasi milteliai. Girdėjau juos lyginant su Chanel Rusiška oda, bet man tai jie tokių asociacijų lyg ir nekelia. Chanel arčiau klasikos ir mažiau ryškūs. O SL gan sodrus kvapas. Dabar įdomiausia, kaip jie sutars su mano odos chemija.
Nustebau, kad jie patiko todėl, jog buvau apie juos prisikaičiusi prieštaringų atsiliepimų.

Ant odos testavau Gris Clair, kuriuos jau seniai seniai norėjau pauostyti. Visai malonus kvapas. Jei kas padovanotų, mielai dėvėčiau tongue.gif Mėgstu aš lavandas. O čia ji tokia švelni, jauki, miela. Labai švelnus kvapas. Tik pirmieji įspūdžiai, kad nelabai gerai laikosi. O gal tiesiog jis toks ir yra - neišsišokantis.
Pagalvojau, kad lavandas mėgstu, bet va mano kvepalyne kaip tyčia jų ir nėra g.gif Turbūt būtų jau laikas tongue.gif

Na ir dar purškiausi ant odos(jau ne pirmą ir ne antrą kartą) Chergui. Prisiminimui. Šių kvepalų kažkuomet vos vos nenusipirkau, tik paskutinę minutę susilaikiau - pagailo nemažos sumos blush2.gif Tik vienas dalykas mane juose stebina - kiek kartų aš juos betestuočiau, kiekvieną man jie atrodo kitokie. Ar čia man vienai taip, ar ir kas nors dar su tuo yra susidūręs?

Visgi mano SL favoritai bent kol kas išlieka Borneo, Ambre Sultan bei Arabie. Na ir šalia jų netoli būtų Cedre. Ambre Sultan turiu permažai. Reiktų jų man daugiau. Kada nors...
Atsakyti
QUOTE(Buckiukas @ 2010 11 13, 20:14)
mažai...  schmoll.gif  Su miegmaišiu važiuosiu į kreminę, labai pavydžiu vilnietėms galimybės nors ir kasdien prasukt pro CdC... Pasakokit pagaliau, kas ką testavot, čia, ar anoj temoj, na labai smalsu, kieno kokie įspūdžiai.

Gal kam ir nelabai naujiena, bet kai kam galbūt visai palengvins kalėdinių dovanų ir stebuklų paiešką: Kauno akropolyje greitu laiku taip pat atsidarys CdC bigsmile.gif
Atsakyti
Šiaip tai įdomu, kodėl kitos nerašot savo įspūdžių apie testuotus SL kvapus.
Na juk tikrai ne viena aš juos spėjau pauostyti smile.gif

O gal kažkuri kažką ir įsigijot? Smalsu gi smile.gif

Mane tai dabar kribžda, kad norėčiau visgi tų Gris Clair unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 15 lapkričio 2010 - 19:36
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 15, 20:35)

Mane tai dabar kribžda, kad norėčiau visgi tų Gris Clair  unsure.gif

Kaunieties ir kitos ne vilnietės tyli iš juodžiausio pavydo irnekitaip ir kaupiasi uostymui Kaune tongue.gif O vilnietės neturi kada rašyt - jos UOSTO mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu, aš asmeniškai tai vis kuriu banalų laišką kalėdų Seneliui niekaip neapsispręsdama, ar jis man Louve atneš, ar Daturą ....jeigu būsiu gera. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2010 11 15, 20:11)
Nu, aš asmeniškai tai vis kuriu banalų laišką kalėdų Seneliui niekaip neapsispręsdama, ar jis man Louve atneš, ar Daturą ....jeigu būsiu gera. ax.gif

tai prašyk abiejų ir būk labai gera, a vdrug išdegs wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 15, 20:35)

Mane tai dabar kribžda, kad norėčiau visgi tų Gris Clair  unsure.gif

aš tai karts nuo karto briuxelyje apsiuostau...... ax.gif
bet ir čia norėsis užsukti, žinoma..

gal be SL dar naujienų laukiama šiemet?

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 11 15, 23:13)

gal be SL dar naujienų laukiama šiemet?

Bus dar įvairių naujienų, artimiausia jų - Parfums d'Orsay smile.gif
Atsakyti
Labai sveikinu, kad parduotuvės asortimentas plečiasi, patinka man ten, viskas elegantiška ir jauku, galima rasti puikių, kitokių, įdomių kvepalų, bet jau man atleiskit - niekaip nesuprantu šitos euforijos dėl SL. Tai dabar pusė Vilniaus jais kvepės? Kaip kokiom escadom? sad.gif Ir jie tikrai daugumai taip patinka? Aš jau jų iš anksto net nenoriu sad.gif
Atsakyti

Na, Serge Lutens jau seniai yra mėgstamas ir eurofijos dėl jo kvepalų jau yra kilusios čia ne kartą, ir "mados" bangos tam tikriems SL kvapams ne kartą ritosi, bet šiaip ar taip SL turi gana platų gerbėjų ratą, o šitas ažiotažas kilo vien tik dėl to, kad CdC Lutens'ą jau seniai "viliojo" ir pagaliau visi jo sulaukė, taigi džiaugiasi. Be abejo smagu, kad bus galima savo mėgstamą brendą turėt pašonėj.
O kad SL kvepės visas Vilnius kaip escadom labai abejoju, ne tie kvapai, kurie patiktų itin plačioms masėms, čia jau tamsta persūdėt manyč. smile.gif
Atsakyti