Įkraunama...
Įkraunama...

"Creme de la Creme", 2 tema

Dar net ne Kalėdos, o svajonės pildosi. biggrin.gif Sveikinu ir ačiū labai, kad atvežėt!

Jei Cuir Mauresque priklauso efemerinei kolekcijai, iki kada galima tikėtis juos rast? Po Naujų jau nebeatvešit, ar tie metai ne nuo sausio 1d. skaitos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Buckiukas: 12 lapkričio 2010 - 20:49
QUOTE(Buckiukas @ 2010 11 12, 21:48)
Dar net ne Kalėdos, o svajonės pildosi.  biggrin.gif  Sveikinu ir ačiū labai, kad atvežėt!

Jei Cuir Mauresque priklauso efemerinei kolekcijai, iki kada galima tikėtis juos rast? Po Naujų jau nebeatvešit, ar tie metai ne nuo sausio 1d. skaitos?

Ne, tikrai ne nuo sausio 1. Man atrodo, šis kvapas tik šį rudenį įtrauktas į kolekciją eksportinę, todėl iki vasaros tikrai turėtų būti. Tik kad jų išleidžia ribotą kiekį, jei išpirks greitai, tai nebegamins papildomai.
Vis dar tikiuosi, gal pavyks gauti likutį Santal Blanc iš ano leidimo, sakė, kad dar yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 12 lapkričio 2010 - 21:43
Sveikinu Kremine! Visad svajojau, kada gi jie bus Lietuvoj (ir, tiesa sakant, nesitikejau, kad taip greitai). Gaila, kad siuo metu mano aistra kvepalams visiskai dingo.
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2010 11 12, 22:43)
Vis dar tikiuosi, gal pavyks gauti likutį Santal Blanc iš ano leidimo, sakė, kad dar yra.

Nuliūdau šitų neradusi parduotuvėje... smile.gif Dar būtinai kažkur norisi juos nugriebti.
Bet šiaip labai smagu, kad parduotuvės asortimentas plečiasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kismet: 13 lapkričio 2010 - 00:29
O Chypre Rouge neturit? Jei teisingai supratau, jų gamyba lyg ir nutraukta?

Musk Koublai Khan irgi turbūt neturit?
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 13, 12:38)
O Chypre Rouge neturit? Jei teisingai supratau, jų gamyba lyg ir nutraukta?

Musk Koublai Khan irgi turbūt neturit?

Nepamenu, kad būčiau šiuos mačiusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(London @ 2010 11 13, 11:42)
Nepamenu, kad būčiau šiuos mačiusi g.gif

Sąrašiuke, kurį radau viename bloge, jų nebuvo.
O tu jau buvai Kreminėje apsiuostyti?
Mažu ir aš pakeliui užsuksiu šiandien tongue.gif
Pasidariau jau sąrašiuką ką uostyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 13, 12:49)
Sąrašiuke, kurį radau viename bloge, jų nebuvo.
O tu jau buvai Kreminėje apsiuostyti?
Mažu ir aš pakeliui užsuksiu šiandien tongue.gif
Pasidariau jau sąrašiuką ką uostyti smile.gif

Aha, jau turiu Cedre rolleyes.gif

Ką uostysi?
Atsakyti
QUOTE(London @ 2010 11 13, 12:05)
Aha, jau turiu Cedre rolleyes.gif

Ką uostysi?

Ooo, sveikinu 4u.gif
Šaunus pirkinukas thumbup.gif Pati turiu jų spray miniuką penkiolikiuką.
Norėčiau vieno kvepalo, bet .... gal reikia pribręsti tam norui finansiškai.

Uostyti tikrai uostysiu Gris Clair , kuriuos jau seniai svajojau pauostyti.
Norėjau tuos du mano paminėtus, kurių, kiek supratau, visgi nėra.
Na ir pauostysiu (gal kitą kartą) Cuir Mauresque. Esu juos lyg ir bandžiusi iš mėginuko, bet tąkart nelabai ir supratau.
Kiti mane dominantys ir esantys daugmaž uostyti. Tik palaipsniui po truputį atgaivinsiu prisiminimus. Nes iš splash mėginuko kartais kvapą sunkiau perprasti, nei iš spray.
Dar, tiesa, Bas de Soie smalsu būtų pauostyti. Bet, įtariu, jie nebus iš tų myliu noriu negaliu.
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2010 11 11, 21:20)
Tiesa, galvojau, gal cia ir nelabai i tema, bet negaliu nepasidziaugti Cdc konsultantu. Turbut pirmakart gyvenime  man taip vykusiai pagal mano pageidavima buvo atrinkti ir pasiulyti kvapai.
Man nepaprastai patiko domejimasis klientu (tiksliau kliento reakcija i kvapa) ir puikus produktu ismanymas  Mano komplimentai 

butent, mums tas vyriskis irgi labai patinka(na, aisku ir mergina sauni).pries pora dienu mb rinko gimtadienio dovana su juo, sake gal pusvalandi su juo bendravo... as atsitiktinai is anksto suzinojau is kur bus dovana, ir negaliu pasakyti kodel, bet nusiteikiau labai skeptiskai, maniau, kad neitiks doh.gif blink.gif nu kaip man galima rinkti kvepalus be manes blink.gif doh.gif jau net buvau susiradusi grazinamu prekiu sarasa(jis aisku labai nuliudino), tuomet susiradau cdc telefona ir maniau, kad skambysiu prasydama pakeisti dar nezinoma dovana blush2.gif tikejausi ju tolerancijos ir subtilaus supratimo pastoviems klientams bigsmile.gif buvau nusiteikusi net neispakuoti dovanos, kad tik pakeistu doh.gif
ir ka... bigsmile.gif ogi dovana suzavejo bigsmile.gif nei uz ka ju nekeisciau lotuliukas.gif tai dabar nezinau, ar cia mb jau taip perprato mano parfumerini skoni, ar tas nuostabusis konsultantas jam pagelbejo g.gif dovana NUOSTABI 4u.gif

QUOTE(BlackDee @ 2010 11 11, 21:40)
3. Konsultantas labai apsidžiaugs išgirdęs Jūsų atsiliepimą 

perduokit, prasau, dar dvieju zmogiuku susizavejima jo mokejimu dirbti si darba 4u.gif

QUOTE(SiVidz @ 2010 11 11, 22:10)
Aš tai visada ir perku, kai tas vyrukas aptarnauja    Nerealiai taikliai pasiūlo kvapus, apie kiekvieną dominantį aromatą papasakoja, visada taip subtiliai be jokio lindimo į akis..  maloniai įteikia pirkinį... 

Ne tik, kad kvepalus nusiperki, išeidama, bet dar ir gauni gerą dozę geros atomosferos ir nuotaikos visai dienai 

drinks_cheers.gif viena pastabele- pakuodamas nenuplese kainos doh.gif lotuliukas.gif (aisku, nedidele nelaime) kaip mb sako, greit supakavo, gal bijojo, kad apsigalvos ir nepirks bigsmile.gif biggrin.gif

kai apsilankau cdc, issyk pagalvoju, kaip nekenciu kristes ir kt konsultanciu, kurios sekioja ispaskos ir liaupsina ka bepaliestum, ar paziuretum doh.gif atsikratyt ju neina, apie ismanyma isvis nedidkutuosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2010 11 13, 12:58)
dovana NUOSTABI 4u.gif

net įdomu, ką išrinko bigsmile.gif

aš jau pasidariau sąrašiuką SL, kuriuos reiktų pirmiausiai pratestuot yahoo.gif išėjo nei daug, nei mažai - 8 kvepalai.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2010 11 13, 15:40)
net įdomu, ką išrinko bigsmile.gif

stai siuos 4u.gif

user posted image
Atsakyti