Įkraunama...
Įkraunama...

"Creme de la Creme", 2 tema

QUOTE(BlackDee @ 2010 11 12, 17:02)
Aš jau turbūt visai "sufeisbukėjau", bo kilo noras "palaikinti" tavo postą  doh.gif  cool.gif

Laikykis, nebukėk:))) Ateisiu kada pašniaukšt...
Atsakyti
Tadu konkrečiai paklausiu biggrin.gif Ar yra Rousse, Arabie, Borneo 1834, Chergui, Five O`Clock Au Gingembre, Santal Blanc, Un Bois Vanille?
Atsakyti
Yra visi isskyrus Santal Blanc ir Borneo, nes jie priklause efemerinei kolekcijai.
QUOTE(London @ 2010 11 12, 18:20)

Tadu konkrečiai paklausiu biggrin.gif  Ar yra Rousse, Arabie, Borneo 1834, Chergui, Five O`Clock Au Gingembre, Santal Blanc, Un Bois Vanille?

Atsakyti
Kaip džiugu bigsmile.gif Nuostabi žinia thumbup.gif
Jau dabar tai ten reiks apsilankyti dažniau nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 12 lapkričio 2010 - 17:35
nai nai nai essen.gif
o kainos? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 11 12, 17:43)
nai nai nai essen.gif
o kainos? blush2.gif

Taigi jau parašė mirksiukas.gif
Atsakyti
Geros žinios, BlackDee thumbup.gif
Atsakyti
Viešpatėliau ! Nespėjau į visus esamus (CdC ir VDK neseniai atradau) dar gerai įsigilinti, o jau naujų atvežė doh.gif Vargas man, aš taip džiaugiausi, kad biškį norų sąrašas sutrumpėjo. O čia dar pagundų atvyko.
P.S.Sveikinimai dideliausi
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2010 11 12, 17:02)
Aš jau turbūt visai "sufeisbukėjau", bo kilo noras "palaikinti" tavo postą  doh.gif  cool.gif

Kalbant apie tai, kaip Facebook kreminę rasti? Aš matyt juo visai nemoku naudotis dėl retų apsilankymų doh.gif Pačiai nepavyko, o norėtus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tays @ 2010 11 12, 21:15)
Kalbant apie tai, kaip Facebook kreminę rasti? Aš matyt juo visai nemoku naudotis dėl retų apsilankymų doh.gif  Pačiai nepavyko, o norėtus  ax.gif

cia stai http://www.facebook.com/?ref=home#!/gr...gid=56283074307
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2010 11 12, 19:18)

Ačiū aciuks.gif
Atsakyti
nu kaip smagu bigsmile.gif super!
Atsakyti